Editörler : cihan27E.Kayı Han
17 Mart 2023 11:32

genegel
Şef

Destici 6 gün önce habertürkte maaşlarda zam olur mu sorusuna cevap vermiş, youtubedan bakabilrsiniz (

https://www.youtube.com/watch?v=M2lm6JhnkNw&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV

)

Düz net bir cevap vermemiş ama bana memurlara gerekli iyileştirmeler yapıldı ( gösterge artışı, EYT, kadroya geçişler vs vs.) Bir de deprem oldu, evi olup iş yerini kaybetmeyenler şükretsinler, devletin bir imkanı varsa depremzedeler için kullanmalı tarzı bir cevabı oldu da oradaki spikerlerden biri de o zaman neden EYT çıkardınız diye soramadı...

17 Mart 2023 12:27

nayo2009
Şube Müdürü

Ben zam verileceğini sanmıyorum gerçekten bazı arkadaşların hayal gördüğünü düşünüyorum verilecek diye diye seçim geldi kim neye göre zam verecek neyse.

17 Mart 2023 13:22

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı

Destici 6 gün önce habertürkte maaşlarda zam olur mu sorusuna cevap vermiş, youtubedan bakabilrsiniz ( https://www.youtube.com/watch?v=M2lm6JhnkNw&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV )

Düz net bir cevap vermemiş ama bana memurlara gerekli iyileştirmeler yapıldı ( gösterge artışı, EYT, kadroya geçişler vs vs.) Bir de deprem oldu, evi olup iş yerini kaybetmeyenler şükretsinler, devletin bir imkanı varsa depremzedeler için kullanmalı tarzı bir cevabı oldu da oradaki spikerlerden biri de o zaman neden EYT çıkardınız diye soramadı...

genegel, 2 hafta önce - Alıntıya git

Güzeeeeeeeeelllll

17 Mart 2023 14:19

deniz ylmaz
Aday Memur

Sayın hocam bu yazdığınız şu mübarek gün beni çok üzdü, keşke yazdığıma saygı duymasanız bile hakaret etme, alay etme gafletinde bulunmasaydınız.

Zam gelir ya da gelmez önemli değil ama bilin ki sizden alacağım var artık

Ne geçti elinize alay ederek bilmiyorum ama hakkımı diğer tarafa bırakıyorum, eğer özür dilemezseniz. Diyelim ki dediğim şekilde zam geldi o zaman ne olacak mesela!

Okumuş insanlar olsak da başkasını kırmadan yazamayı öğrenememiş bazılarımız,üzücü.

darkodark, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hangi sendikadasın mesala, benimde sizden çok alacağım var. O siyasi abileriniz, o sarı sendikalarınızdan ve sizden çok alacağımız var merak etme
17 Mart 2023 14:30

darkodark
Kapalı
Hangi sendikadasın mesala, benimde sizden çok alacağım var. O siyasi abileriniz, o sarı sendikalarınızdan ve sizden çok alacağımız var merak etme
deniz ylmaz, 2 hafta önce - Alıntıya git

Peki yeni iftiralarla devam ediyorsunuz, benim kim olduğumu bile bilmeden iftira ediyorsunuz.

Bakın eğer dediğiniz gibi olsam şu forumda bin yerde memura zam verilsin demezdim, bunu bari anlamanız lazımdı.

Ben ne iktidar savundum ne muhalefet savundum, tek maaşlı bir öğretmen olduğum , geçinmekte son derece zorlandığım için ben maddi imkan istiyorum.

Peki size hakkımı helal etmiyorum, diğer tarafa kalsın, kimin kimden alacağı olduğunu Âlemlerin Rabbi bilir.

Hak ile gitmek de uygun değil, yine de özür dilerseniz helal ederim

17 Mart 2023 20:53

Quares321
Şube Müdürü

2015 te oynanan senaryoyu yaşı ve hizmet süresi kurtaranlar biliyor.

Yine aynısı olur. Memur boşa ümitlenmesin ekstra hiç bir şey vermezler

18 Mart 2023 11:32

Dilbillandayi
Memur

Hala zam verilecek diyenler var olum bu hükumet z falan vermez açın gözünüzü artık

Toplam 47 mesaj