Destici 6 gün önce habertürkte maaşlarda zam olur mu sorusuna cevap vermiş, youtubedan bakabilrsiniz ( https://www.youtube.com/watch?v=M2lm6JhnkNw&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV )
Düz net bir cevap vermemiş ama bana memurlara gerekli iyileştirmeler yapıldı ( gösterge artışı, EYT, kadroya geçişler vs vs.) Bir de deprem oldu, evi olup iş yerini kaybetmeyenler şükretsinler, devletin bir imkanı varsa depremzedeler için kullanmalı tarzı bir cevabı oldu da oradaki spikerlerden biri de o zaman neden EYT çıkardınız diye soramadı...
Destici 6 gün önce habertürkte maaşlarda zam olur mu sorusuna cevap vermiş, youtubedan bakabilrsiniz (
https://www.youtube.com/watch?v=M2lm6JhnkNw&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV
Ben zam verileceğini sanmıyorum gerçekten bazı arkadaşların hayal gördüğünü düşünüyorum verilecek diye diye seçim geldi kim neye göre zam verecek neyse.
Destici 6 gün önce habertürkte maaşlarda zam olur mu sorusuna cevap vermiş, youtubedan bakabilrsiniz ( https://www.youtube.com/watch?v=M2lm6JhnkNw&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV ) Düz net bir cevap vermemiş ama bana memurlara gerekli iyileştirmeler yapıldı ( gösterge artışı, EYT, kadroya geçişler vs vs.) Bir de deprem oldu, evi olup iş yerini kaybetmeyenler şükretsinler, devletin bir imkanı varsa depremzedeler için kullanmalı tarzı bir cevabı oldu da oradaki spikerlerden biri de o zaman neden EYT çıkardınız diye soramadı... genegel, 2 hafta önce - Alıntıya git
Güzeeeeeeeeelllll
Sayın hocam bu yazdığınız şu mübarek gün beni çok üzdü, keşke yazdığıma saygı duymasanız bile hakaret etme, alay etme gafletinde bulunmasaydınız. Zam gelir ya da gelmez önemli değil ama bilin ki sizden alacağım var artık Ne geçti elinize alay ederek bilmiyorum ama hakkımı diğer tarafa bırakıyorum, eğer özür dilemezseniz. Diyelim ki dediğim şekilde zam geldi o zaman ne olacak mesela! Okumuş insanlar olsak da başkasını kırmadan yazamayı öğrenememiş bazılarımız,üzücü. darkodark, 2 hafta önce - Alıntıya git
Sayın hocam bu yazdığınız şu mübarek gün beni çok üzdü, keşke yazdığıma saygı duymasanız bile hakaret etme, alay etme gafletinde bulunmasaydınız.
Zam gelir ya da gelmez önemli değil ama bilin ki sizden alacağım var artık
Ne geçti elinize alay ederek bilmiyorum ama hakkımı diğer tarafa bırakıyorum, eğer özür dilemezseniz. Diyelim ki dediğim şekilde zam geldi o zaman ne olacak mesela!
Okumuş insanlar olsak da başkasını kırmadan yazamayı öğrenememiş bazılarımız,üzücü.
Hangi sendikadasın mesala, benimde sizden çok alacağım var. O siyasi abileriniz, o sarı sendikalarınızdan ve sizden çok alacağımız var merak etme deniz ylmaz, 2 hafta önce - Alıntıya git
Peki yeni iftiralarla devam ediyorsunuz, benim kim olduğumu bile bilmeden iftira ediyorsunuz.
Bakın eğer dediğiniz gibi olsam şu forumda bin yerde memura zam verilsin demezdim, bunu bari anlamanız lazımdı.
Ben ne iktidar savundum ne muhalefet savundum, tek maaşlı bir öğretmen olduğum , geçinmekte son derece zorlandığım için ben maddi imkan istiyorum.
Peki size hakkımı helal etmiyorum, diğer tarafa kalsın, kimin kimden alacağı olduğunu Âlemlerin Rabbi bilir.
Hak ile gitmek de uygun değil, yine de özür dilerseniz helal ederim
2015 te oynanan senaryoyu yaşı ve hizmet süresi kurtaranlar biliyor.
Yine aynısı olur. Memur boşa ümitlenmesin ekstra hiç bir şey vermezler
Hala zam verilecek diyenler var olum bu hükumet z falan vermez açın gözünüzü artık