Editörler : crops35

Yasaklı
07 Mart 2023 14:57

399 düz memur kurum tavsiyesi

arkadaşlar herkese iyi günler. 2022 kpss ile işletme 4431 bölümünden düz memur olarak kit yazmayı düşünüyorum. puanım dhmi düz memurluga yetmıyor. onun dışında kalan diğer kitler arasında sizce en iyi kurum hangisidir. tavsiyelerinizi merak ediyorum. şehir tercihim yoktur. iş rahat olsun gibi bir kafamda yoktur. benim için öncelik maddi olanaklar. ( maaş, lojman vs. )

alikuşcu
Aday Memur
07 Mart 2023 15:25

botaş alımlarına başvur.

memuradayyı
Aday Memur
07 Mart 2023 16:59

dhmindan sonra en yüksek maaş türasaşta diyorlar.

cartcurt28
Aday Memur
07 Mart 2023 17:30

hangi kite gidersen git maaşlar değişmiyor..100 200 tl oynar oynamaz..sadece dhmi hariç..puanın +94 95 ise yazarsın dhmi yi..

Coldplay35
Aday Memur
08 Mart 2023 10:17

atanayım sonra memleketime yada istediğim yere tayin ister giderim diye düşünüyorsan kesinlikle uzak durman gereken TCDD. TCDD de nakil olmak çok zordur sağlam torpil bulman lazım haklı sebeplerin olsa dahi nakil yaptıramazsın ben hakkımla gidicem dersen mahkemeyle uğraşırsın. TCDD de nakil işini unut dostum. Maaş yönünden TCDD diğer kurumlara göre çok iyidir. DHMİ ve botaştan sonra en iyi maaşı alırsın.

Secretgift
Şef
08 Mart 2023 19:16

bilmeden konuşmayın. DHMİ iibf puanları 2020 ile en son 90.48 ile kapattı. Gayet DHMİ ye de girebilir yani soruyu soran kişi. Boş boş konuşup insanların umutlarıyla oynayınca kendinizi zeki mi zannediyorsunuz. Ha 4001 den düz memurluk dese anlarım ama iibf den düzmemurluk puanları düşük dhminin. Herhangi bir dönemde 90+ yapmış biri dhmiye hep girdi. Açın bakın istatistiklere ve tercih robotlarına. Soruyu soran arkadaş sen kötü niyetli yorumlara bakma ben de işletme mezunuyum hakkımızda hayırlısı olsun.

cartcurt28, 3 ay önce

hangi kite gidersen git maaşlar değişmiyor..100 200 tl oynar oynamaz..sadece dhmi hariç..puanın +94 95 ise yazarsın dhmi yi..

Egaleolmasin
Aday Memur
08 Mart 2023 19:21

Valla tcdd de çalışıyorum dhmi tutmadı ilk başlarda kurum iyiydi niye iyi çünkü kpss puanım yüksekti lisans mezunu memur olarak yerlestim kalifiye kariyer açısından iyiydi afedersin şimdi imam, öğretmen kit memurundan tcdd memurundan daha fazla gelire sahip hatta kitteki mühendisten mimardan fazla gelire sahip ülkede denge bozuldu şu an o sebeple tercihlerinizi daha geniş perspektiften yapmalısınız mümkünse kitlerde işçi kadrosuna girin

cartcurt28
Aday Memur
08 Mart 2023 20:26

ballı limonlu hafif güzel bir ıhlamur..deneyin..aradaki farkı göreceksiniz..

Secretgift, 3 ay önce

bilmeden konuşmayın. DHMİ iibf puanları 2020 ile en son 90.48 ile kapattı. Gayet DHMİ ye de girebilir yani soruyu soran kişi. Boş boş konuşup insanların umutlarıyla oynayınca kendinizi zeki mi zannediyorsunuz. Ha 4001 den düz memurluk dese anlarım ama iibf den düzmemurluk puanları düşük dhminin. Herhangi bir dönemde 90+ yapmış biri dhmiye hep girdi. Açın bakın istatistiklere ve tercih robotlarına. Soruyu soran arkadaş sen kötü niyetli yorumlara bakma ben de işletme mezunuyum hakkımızda hayırlısı olsun.

dhmiofficier
Aday Memur
09 Mart 2023 14:05

istatistikçi eleman yine piyasa yapıyor :)

geçen de bakkal hesabıyla tahminde bulundu yere çakıldı net sayı vermeme rağmen.

cartcurt kardeşim buna ıhlamur nafile :)

Secretgift, 3 ay önce

18.09.2022
Yasaklı
21 Mart 2023 08:25

+

mtmtq
Aday Memur
02 Nisan 2023 17:26

Arkadaşlar dhmi hariç diğer kitlerdeki düz memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı? Yaklaşık olarak ne kadardır tahmini?

Umutk26
Aday Memur
02 Nisan 2023 18:56

15.000-16.000 arası alır

mtmtq, 2 ay önce
Arkadaşlar dhmi hariç diğer kitlerdeki düz memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı? Yaklaşık olarak ne kadardır tahmini?

baltimoree
Aday Memur
03 Nisan 2023 04:45

TCDD 12 yıllık düz memurum. sendikalı değilim, eş ve çocuk yardımı almıyorum. 15 mart 2023 maaş bordrom 15.677 TL.

03 Nisan 2023 07:22

Dhmi de duz memur ne alir

araskar
Şef
03 Nisan 2023 18:18

Yeni başlayan ne kadar alır hocam bilginiz var mı

baltimoree, 2 ay önce

TCDD 12 yıllık düz memurum. sendikalı değilim, eş ve çocuk yardımı almıyorum. 15 mart 2023 maaş bordrom 15.677 TL.

baltimoree
Aday Memur
03 Nisan 2023 20:50

ilk 6 ay 14.200 civarı alırsın. 6 ay sonra asaleti alıp sicil notu a düzeyde %8 temel ücretin üzerine zam alırsın.

telmessos1986
Şube Müdürü
04 Nisan 2023 00:09

2012 KPSS ile EÜAŞ bünyesindeki bir termik santrale atanmıştım ancak atandığım kurum özelleşince 657'ye geçiş yaptım. O dönem üstlere DHMİ yazmıştım. Hem 4001 kadrosu hem İİBF kadrosu açılmıştı (Mesela Kastamonu için 3 adet 4001 kadrosu, 3 adet İİBF kadrosu açılmıştı) ama P3'ten 92 küsur puan almama rağmen hiçbir DHMİ gelmemişti. DHMİ hala içimde bir ukdedir.

Veli Can Baytekin
Aday Memur
04 Nisan 2023 01:45

Bu %8 zam olayı 657 kurumlarında da geçerli mi

telmessos1986
Şube Müdürü
04 Nisan 2023 04:15

Yanılmıyorsam geçerli değil. Zira geçtiğimiz ay asaletini alan mühendis arkadaşlar oldu ancak maaşlarında herhangi bir değişiklik olmadı.
Veli Can Baytekin, 2 ay önce

Bu %8 zam olayı 657 kurumlarında da geçerli mi

komformist
Aday Memur
04 Nisan 2023 11:38

Tercihleriniz arasında Eüaş varsa yazmayın. Yaklaşık 9 yıl 3 farklı santralinde görev yaptım. Bir kurum kendi personelini nasıl değersizleştirir yakın tanığıyım. Bu sadece benim için geçerli değil kurumdan bir kaç kişiyle konuşursan ne demek istediğimi anlarsın. lojman talep edersin sıra gelir lojman vermezler ama tanıdığı olanlar 30 yıl (hiç abartmıyorum) orada oturabilir. Tayin istersin vermezler ama başka kurumdan birisi gelir 2 ay yanında çalışır başmühendis yapılır, müdür yardımcısı yapılır ve kendi memleketine geri tayin ister ve döner. Neyse çok uzatmayım. benim öerim EÜAŞ dışındaki kurumları tercih etmen.

horozkent236
Aday Memur
04 Nisan 2023 21:59

Biz eüaş tercih ettik hala bekliyoruz. Güvenlik soruşturması filan bitsinde baslayalm diye. 3 ay oldu evraklari gondereli ses seda yok daha (çorum dodurga eüaş)

komformist, 2 ay önce

Tercihleriniz arasında Eüaş varsa yazmayın. Yaklaşık 9 yıl 3 farklı santralinde görev yaptım. Bir kurum kendi personelini nasıl değersizleştirir yakın tanığıyım. Bu sadece benim için geçerli değil kurumdan bir kaç kişiyle konuşursan ne demek istediğimi anlarsın. lojman talep edersin sıra gelir lojman vermezler ama tanıdığı olanlar 30 yıl (hiç abartmıyorum) orada oturabilir. Tayin istersin vermezler ama başka kurumdan birisi gelir 2 ay yanında çalışır başmühendis yapılır, müdür yardımcısı yapılır ve kendi memleketine geri tayin ister ve döner. Neyse çok uzatmayım. benim öerim EÜAŞ dışındaki kurumları tercih etmen.

Toplam 21 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi