Editörler : **sude**
08 Mart 2023 00:27   

Üniversiteden belediyeye kadrolu mühendis olarak nakil

Üniversitede kadrolu memur olunca böyle bir girişim yapmayı düşünüyorum. Mantıklı olur mu sizce?

08 Mart 2023 12:18

mühends001
Aday Memur

Bence mantıklı. Belediye özlük hakları ve maaş olarak üniversiteden daha avantajlı.

08 Mart 2023 12:31

hsnd
Müsteşar

Memur kadrosundan mühendis kadrosuna nakil olmayı düşünüyorsanız o iş öyle olmuyor bilginiz olsun. Mühendis kadrosu görevde yükselme sınavına tabi bir kadro olduğu için nakil olamazsınız. Üst unvanda nakil işi unvan değişikliği sınavına tabi kadrolar için pek mümkün değil.

08 Mart 2023 13:43

elk muhendis
Memur

Memur kadrosundan mühendis kadrosuna nakil olmayı düşünüyorsanız o iş öyle olmuyor bilginiz olsun. Mühendis kadrosu görevde yükselme sınavına tabi bir kadro olduğu için nakil olamazsınız. Üst unvanda nakil işi unvan değişikliği sınavına tabi kadrolar için pek mümkün değil.

hsnd, 3 ay önce - Alıntıya git

Şu an mühendisim. Ünvan aynı kalacak.

08 Mart 2023 13:52

hsnd
Müsteşar

Şu an mühendisim. Ünvan aynı kalacak.

elk muhendis, 3 ay önce - Alıntıya git

Memur yazınca kadronun o şekilde olabileceği ihtimaline karşı belirtmek istedim. O zaman problem yok.

08 Mart 2023 16:50

elk muhendis
Memur

Bu kapsamda, asil olunca İstanbulun bazı belediyelerine nakil dilekçesi vermeyi düşünüyorum. 1 ay bekleyerek mi dilekceleri kurumlara vermeli, yoksa bi günde hepsine mi vermeliyim? Referansım yok ama denemek de lazım yani.

09 Mart 2023 09:20

kartalkalem
Aday Memur

Eş durumu ya da sağlık özrü yoksa 4 yıl dolmadan gidemezsiniz.

09 Mart 2023 12:19

elk muhendis
Memur

Eş durumu ya da sağlık özrü yoksa 4 yıl dolmadan gidemezsiniz.

kartalkalem, 3 ay önce - Alıntıya git

4b den geçmedim, kpss yerleştirmesiyle atandım.

09 Mart 2023 13:32

hsnd
Müsteşar

Bu kapsamda, asil olunca İstanbulun bazı belediyelerine nakil dilekçesi vermeyi düşünüyorum. 1 ay bekleyerek mi dilekceleri kurumlara vermeli, yoksa bi günde hepsine mi vermeliyim? Referansım yok ama denemek de lazım yani.

Siz bilirsiniz. Tavsiyem dilekçe vermeden önce geçmek istediğiniz kurum ya da kurumların randevu bulabildiğiniz en üst yöneticisi ile görüşmeye çalışın. Dilekçe verdi diye alınanı görmedim bugüne kadar ama gidip görüştüğü için işini yaptırabilenler oldu referansı olmasa bile.
09 Mart 2023 15:52

kartalkalem
Aday Memur

4b den geçmedim, kpss yerleştirmesiyle atandım.

Anladım, hayırlı olsun o zaman.

10 Mart 2023 14:18

ayberk33
Daire Başkanı

belediyedede çalıştım üniversitedede çalıştım, belediyede siyasi gürültü patırtı çok oluyor ama üniversite çok rahat, arada para olarak büyük bir fark yoksa ben geçmezdim hele mühendis kadrosunda isem hiç geçmezdim.

10 Mart 2023 15:22

elk muhendis
Memur

belediyedede çalıştım üniversitedede çalıştım, belediyede siyasi gürültü patırtı çok oluyor ama üniversite çok rahat, arada para olarak büyük bir fark yoksa ben geçmezdim hele mühendis kadrosunda isem hiç geçmezdim.

ayberk33, 3 ay önce - Alıntıya git

Yani yüzde yüz karar vermedim, illallah edersem geçmek için girişimde bulunurum diye düşünüyorum, onun dışında üniversitede kalabilirim.

16 Mart 2023 12:40

Justmeandme
Aday Memur

Tam tersi şekilde bende belediyeden üniversiteye geçmek istiyorum süreç nasıl işler istifa mı edip geçebilirim bilen varsa çok memnun olurum

16 Mart 2023 12:53

HALİT87
Memur

Üniversitesi den üniversitesi ye nakil süresi kaç gündür...?

Toplam 13 mesaj