Üniversitede kadrolu memur olunca böyle bir girişim yapmayı düşünüyorum. Mantıklı olur mu sizce?
Bence mantıklı. Belediye özlük hakları ve maaş olarak üniversiteden daha avantajlı.
Memur kadrosundan mühendis kadrosuna nakil olmayı düşünüyorsanız o iş öyle olmuyor bilginiz olsun. Mühendis kadrosu görevde yükselme sınavına tabi bir kadro olduğu için nakil olamazsınız. Üst unvanda nakil işi unvan değişikliği sınavına tabi kadrolar için pek mümkün değil.
Memur kadrosundan mühendis kadrosuna nakil olmayı düşünüyorsanız o iş öyle olmuyor bilginiz olsun. Mühendis kadrosu görevde yükselme sınavına tabi bir kadro olduğu için nakil olamazsınız. Üst unvanda nakil işi unvan değişikliği sınavına tabi kadrolar için pek mümkün değil. hsnd, 3 ay önce - Alıntıya git
Şu an mühendisim. Ünvan aynı kalacak.
Şu an mühendisim. Ünvan aynı kalacak. elk muhendis, 3 ay önce - Alıntıya git
Memur yazınca kadronun o şekilde olabileceği ihtimaline karşı belirtmek istedim. O zaman problem yok.
Bu kapsamda, asil olunca İstanbulun bazı belediyelerine nakil dilekçesi vermeyi düşünüyorum. 1 ay bekleyerek mi dilekceleri kurumlara vermeli, yoksa bi günde hepsine mi vermeliyim? Referansım yok ama denemek de lazım yani.
Eş durumu ya da sağlık özrü yoksa 4 yıl dolmadan gidemezsiniz.
Eş durumu ya da sağlık özrü yoksa 4 yıl dolmadan gidemezsiniz. kartalkalem, 3 ay önce - Alıntıya git
4b den geçmedim, kpss yerleştirmesiyle atandım.
Bu kapsamda, asil olunca İstanbulun bazı belediyelerine nakil dilekçesi vermeyi düşünüyorum. 1 ay bekleyerek mi dilekceleri kurumlara vermeli, yoksa bi günde hepsine mi vermeliyim? Referansım yok ama denemek de lazım yani. elk muhendis, 3 ay önce - Alıntıya git
4b den geçmedim, kpss yerleştirmesiyle atandım. elk muhendis, 3 ay önce - Alıntıya git
Anladım, hayırlı olsun o zaman.
belediyedede çalıştım üniversitedede çalıştım, belediyede siyasi gürültü patırtı çok oluyor ama üniversite çok rahat, arada para olarak büyük bir fark yoksa ben geçmezdim hele mühendis kadrosunda isem hiç geçmezdim.
belediyedede çalıştım üniversitedede çalıştım, belediyede siyasi gürültü patırtı çok oluyor ama üniversite çok rahat, arada para olarak büyük bir fark yoksa ben geçmezdim hele mühendis kadrosunda isem hiç geçmezdim. ayberk33, 3 ay önce - Alıntıya git
Yani yüzde yüz karar vermedim, illallah edersem geçmek için girişimde bulunurum diye düşünüyorum, onun dışında üniversitede kalabilirim.
Tam tersi şekilde bende belediyeden üniversiteye geçmek istiyorum süreç nasıl işler istifa mı edip geçebilirim bilen varsa çok memnun olurum
Üniversitesi den üniversitesi ye nakil süresi kaç gündür...?