Editörler : crops35

hsnd
Başbakan Müsteşarı
05 Ekim 2023 08:40

Aynı, denk ya da daha alt unvanlarda geçiş yapabilirsiniz kabul edilmeniz halinde.

omerkaya49, 2 yıl önce
Birincisi Ben yıllarca belediyede çalıştım işçi olarak sonradan kpss ile üniversitesi de memur oldum. Belediyelerin nasıl işlediğini iyi bilirim. Mühendis arkadaşıma tavsiyem geçmek istediği belediyeye gidip başkanla randevu alıp görüşmek referansa gerek yok sadece söylemek konuşmak daha çabuk işinin hallolmasina sebep olur. İkincisi benimde bir sorum var arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Bende tekrar belediyeye geçmek istiyorum üniversitesi de kadrom koruma güvenlik memuru belediyeye geçe bilirmiyim.

omerkaya49
Aday Memur
05 Ekim 2023 17:01

teşekkür ederim cevabınız için
hsnd, 2 yıl önce

Aynı, denk ya da daha alt unvanlarda geçiş yapabilirsiniz kabul edilmeniz halinde.

06 Ekim 2023 13:01

"sayın belediye başkanım sizde boş elektrik mühendisi kadro varsa lütfen beni nakil yapın ......."

İçime sinmedi, böyle olacaksa hiç olmasın. Belki de belediyeler o kadar iyi değildir. Belki eski üniversiteme nakil dilekçesi veririm.

omerkaya49, 2 yıl önce
Birincisi Ben yıllarca belediyede çalıştım işçi olarak sonradan kpss ile üniversitesi de memur oldum. Belediyelerin nasıl işlediğini iyi bilirim. Mühendis arkadaşıma tavsiyem geçmek istediği belediyeye gidip başkanla randevu alıp görüşmek referansa gerek yok sadece söylemek konuşmak daha çabuk işinin hallolmasina sebep olur. İkincisi benimde bir sorum var arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Bende tekrar belediyeye geçmek istiyorum üniversitesi de kadrom koruma güvenlik memuru belediyeye geçe bilirmiyim.

omerkaya49
Aday Memur
07 Ekim 2023 01:59

yok canım öyle değil. her şeyin bir usulü var. Gidersin bir çayını içip selam verirsin durumu anlattıp çıkarsın bu kadar yalvarmaya gerek yok.
elk muhendis, 2 yıl önce

"sayın belediye başkanım sizde boş elektrik mühendisi kadro varsa lütfen beni nakil yapın ......."

İçime sinmedi, böyle olacaksa hiç olmasın. Belki de belediyeler o kadar iyi değildir. Belki eski üniversiteme nakil dilekçesi veririm.

bravehard
Genel Müdür
09 Ekim 2023 15:53

Ya nasıl olacaktı çok merak ediyorum? Belediye Başkanı, "Oooo Mühendis gelmiş bir hemen kırmızı halı serelim" diyecek mi sanıyorsunuz? Yeni memur olduğun belli genç arkadaşım, dünya öyle bildiğin bir yer gibi değil. Belediyeler de Mühendisler çok önemli sanıyorsun herhalde? Belediye de siyasi bir torpilin yoksa, kimsenin umurunda olmazsın.

elk muhendis, 2 yıl önce

10 Ekim 2023 00:31

2015'ten beri mühendis ünvanında çalışıyorum, derecem 5/1, ne yeni memuru. CV'im ortada 4 kurum, bu 4 kuruma bağlı 6 işyeri gördüm. 4b de çalıştım. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde bakım onarım kadrolu mühendisiyim. Yazılı olarak talepte bulunurum belediyelere, nakil yaparlarsa yaparlar beni, yapmazlarsa kendileri bilir, kimseye yalvaracak halim yok.

bravehard, 2 yıl önce

Ya nasıl olacaktı çok merak ediyorum? Belediye Başkanı, "Oooo Mühendis gelmiş bir hemen kırmızı halı serelim" diyecek mi sanıyorsunuz? Yeni memur olduğun belli genç arkadaşım, dünya öyle bildiğin bir yer gibi değil. Belediyeler de Mühendisler çok önemli sanıyorsun herhalde? Belediye de siyasi bir torpilin yoksa, kimsenin umurunda olmazsın.

10 Ekim 2023 00:33

5/2 yim yanlış yazdım. 5 sene sonra yeşil pasaporta hak kazanıyorum adam gelmiş yeni memur diyor bana.

10 Ekim 2023 00:34

Siz alışmışsınız birilerinin kıçını yalayarak bir yerlere gelmeye, ben onlardan değilim. Bunu herkes bilsin. 8 senelik çalışma hayatımda çok şükür kimseye ram olmadım, inşallah bundan sonra da olmam.

10 Ekim 2023 00:36

Bendeki CV kaç tane kamuda çalışan mühendiste var? Ne kit'i kaldı ne tedaşı ne tmosu ne alkaloidi ne medeniyet ünisi, bu Cv ile almazlarsa beni almasınlar zaten eksik kalsın.

10 Ekim 2023 00:38

İnsan gibi soru soralım dedik hemen birilerini yalamam konusunda telkinde bulunuyorsunuz. Daha tartışmak istemiyorum sizinle ne haliniz varsa görün.

10 Ekim 2023 00:54

Bu zamana kadar kendi yolumu kendim buldum, bundan sonra da kendim bulurum kimse merak etmesin.

UfukBOZOK
Şube Müdürü
10 Ekim 2023 01:13

Koruma ve güvenlik görevlisi olarak geçebilirsiniz Genel İdare Hizmetleri Sınıfında başka ğnvanlara da nakliniz yağolabilir. Memur, VHKİ vb.
omerkaya49, 2 yıl önce

omerkaya49
Aday Memur
10 Ekim 2023 01:15

ufuk bey çok teşekkür ederim. hayırlı geceler.

UfukBOZOK, 2 yıl önce
Koruma ve güvenlik görevlisi olarak geçebilirsiniz Genel İdare Hizmetleri Sınıfında başka ğnvanlara da nakliniz yağolabilir. Memur, VHKİ vb.

UfukBOZOK
Şube Müdürü
10 Ekim 2023 01:18

Bu arada arkadaşlar; kadro nakli yapılırken, eğer atanılabilyorsa 1-4 arası kadro derecesine atanmak ek göstergeyi korumak için önem arz ediyor. Özellikle 5434 e tabi (Ekim 2008 öncesi memuriyete baliamış olanlar) için. Genel olarak bilgi paylaşmak istedim. Herkes için hayırlısı olsun...

bravehard
Genel Müdür
10 Ekim 2023 08:18

2 Üniversite Mezunu 2000 Yılından beri Belediye de çalışan 2015 Yılından beri 2. si vekaleten olmak üzere, 2 Müdürlük ve bunlara bağlı 2 Amirlikte toplam 140 kişiyi yöneticilik yapan ve senin daha ulaşamadığın yeşil pasaportu yıllar önce alan 1/4 ün de olan bir Mühendis olarak konuşuyorum yaşım 49, Ben de şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki bugüne kadar kimsenin kıçını yalamadım, ama senin gibi de kendimi bir şey zannetmedim.

elk muhendis, 2 yıl önce

Siz alışmışsınız birilerinin kıçını yalayarak bir yerlere gelmeye, ben onlardan değilim. Bunu herkes bilsin. 8 senelik çalışma hayatımda çok şükür kimseye ram olmadım, inşallah bundan sonra da olmam.

fizikkondisyon
Aday Memur
02 Şubat 2024 11:09

merhaba ben de bir üniversiteye mühendis olarak yeni atandım. asalet tasdiki sonrası eş durumundan nakil talebinde bulunacağım.

1.üniden üniye mi nakil talebinde bulunmam gerekiyor yoksa farklı bir kamu kurumuna da başvuru yapabiliyor muyum.

2.nakil talebinde bulunmak istediğim kurum için bir kontenjan ve bunun açıklanması gibi bir durum var mı?

3.nakil talebi için kuruma nasıl bir başvuru süreci söz konusu.

4.eşim sabit ve eşime tabi durumdayım. eşimin çalıştığı yere gitmemde, bu benim için avantaj olur mu?

5.Son olarak asalet tasdikinden hemen sonra bu süreci başlatabiliyor muyum ve süreç ne kadar sürüyor.

teşekkür ederim.

fizikkondisyon
Aday Memur
07 Şubat 2024 22:30

Güncel

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
22 Mayıs 2024 13:59

sırf üç kuruş fazla veriyor diye belediyeye geçmek mantıklı değil bence belediyede hep siyasi ayak oyunları, üniversitede hiç öyle problemler yok tamamen siyasetten arınmış

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi