Editörler : Lanet
08 Mart 2023 08:17

Deprem bölgesinde görev yapanlar için tayin durumu

Tayin isteyebiliyo muyuz bir de geçici görevlendirme talep edersek 6 ay süresi olduğu için bi faydası olur mu bulunduğumuz müftülük eğer göreve çağırırsa 6 ay dolmadan gitmek zorunda mıyız

buluache
Daire Başkanı
08 Mart 2023 17:03

Deprem Bölgesinde Görev yapan Personel tek dilekçe ile tayin isteyebiliyor.

yazısı geldi.

Catak
Aday Memur
09 Mart 2023 17:04

Yazı ne zaman geldi hocam size. Biz göremedik henüz

mustafa1661
Aday Memur
09 Mart 2023 18:59

Siz Diyanette görevlimisiniz
buluache, 3 ay önce

yazısı geldi.

buluache
Daire Başkanı
10 Mart 2023 10:46

evet müftülükte V.h.k.i yim Bu ayki ilçe müftüleri toplantısının gündeminde de vardı.

Captantimothy
Kapalı
13 Mart 2023 00:16

Neden tayin istiyorsunuz ki kaderden mi kaçacaksınkz :))) ssn kaçacaksın senin yerine başka biri gönderecekler kaderinize razı gelsenize

buluache
Daire Başkanı
13 Mart 2023 09:45

Zor bir süreç hocam kolay değil insanların psikolojisini de düşünmek lazım.

Yapılması gerekiyordu bence.

Captantimothy, 3 ay önce

Neden tayin istiyorsunuz ki kaderden mi kaçacaksınkz :))) ssn kaçacaksın senin yerine başka biri gönderecekler kaderinize razı gelsenize

kkö1
Aday Memur
22 Mart 2023 18:48

%40 engelli olursa veya yakını ağır engelliyse

buluache, 3 ay önce

yazısı geldi.

kkö1
Aday Memur
22 Mart 2023 18:50

o yazıyı buraya atabilir misiniz aynı yazı mı acaba

buluache, 3 ay önce

evet müftülükte V.h.k.i yim Bu ayki ilçe müftüleri toplantısının gündeminde de vardı.

kkö1
Aday Memur
22 Mart 2023 18:53

Depremden değil şehir gitti.. benim bulunduğum yer daha tehlikeli ona bakarsanız deprem konusunda

Captantimothy, 3 ay önce

kkö1
Aday Memur
22 Mart 2023 18:55

aynen hocam o şekilde düşünenleri de anlamak lazım

buluache, 3 ay önce

Zor bir süreç hocam kolay değil insanların psikolojisini de düşünmek lazım.

Yapılması gerekiyordu bence.

Aksak bey
Şef
23 Mart 2023 23:25

Şu yoruma artı verene yazıklar olsun.

Ortada şehir namına bir şey kalmadı. Çocuklar çadırda, okul yok,bişey yok. Hayat bitti buralarda.

Üzerine güneşin doğmadığı, sesimi duyan var mı nidalarının yeni son bulduğu, havaya tozun, suya hayallerin, toprağa bedenlerin düştüğü Antakya.

Herkes mağdur,herkes mazlum.. Bir buçuk dakikada zenginin fakir olduğu, yaşayan binlerce insanın hayata göz yumduğu. İnsanların barınma sorunu yaşadığı Antakya.

Devlet yetkilileri elinden geleni fazlası ile yapıyor ama hayat bitti burada. İnsanlar çocuklarına yeni bir hayat sunmaya çalışıyor. Yeni bir sayfa açayım. Yeni bir ev açayım, eşya alayım, başımı sokacak bir ev bulayım derdinde başka şehirlere çıkmak istiyor. Bu travma yıllarca sürecek,bu depremi yaşayan atlatamayacak kolay kolay.

Deprem başladı uyandık. Önce merdiven duvarları akabinde evin duvarları yıkılmaya başladı. Bu travmayı 2 3 yaşında ki çocuklarıma gel atlattı bakayım. Kaderden kaçmaktan bahsetmiş beyefendi. Kimse kaderden kaçmıyor. Çocuklarını kurtarmaya çalışıyor. O kadar doluyum ki sayfalarca yazarım buraya. Sinirden ve çaresizlikten hâlâ oturup ağlıyorum ben. Gideyim diyorum buralardan kaç akrabam vefat etti gidemem diyorum. Dilekçeyi yazdım gidip vereyim dedim. Enkazdan yaralı çıkan babamı bırakamıyorum. Annem gitme diyor. Çocuklar perişan oldu çadırlarda. Acınacak hale geldik. Yinede şükrediyorum. Psikolojimiz bitti. Nice kardeşimizi çıkarttık enkazdan,defnettik. Dayanacak gücümüz kalmadı artık.

Captantimothy, 3 ay önce

kkö1
Aday Memur
26 Mart 2023 16:55

Hocam sanırım o artı'yı ben verdim yanlışlıkla. alıntı yaptan cevap yazılıyo olmalı ben cevap yazayım derken artı verdim sanırım ama sonradan düzeltebildim sanırım... çok geçmiş olsun Allah

rahmet eylesin yakınlarınıza.. yine de çok şükür ailenizden birine çocuklarınıza bir şey olmamış çok şükür... antakyada kiraya tutulucak ev bile yoktur bence.. antakyada okullar da açılmıyo ama benim anlamadığım kyk yurtları dururken neden orda kalmakta ısrar ediliyo hasarlı evde kalanı biliyorum kim neden orda kalıyo bilmiyoruz tabi Allah kolaylık versin

Aksak bey, 3 ay önce

Şu yoruma artı verene yazıklar olsun.

Ortada şehir namına bir şey kalmadı. Çocuklar çadırda, okul yok,bişey yok. Hayat bitti buralarda.

Üzerine güneşin doğmadığı, sesimi duyan var mı nidalarının yeni son bulduğu, havaya tozun, suya hayallerin, toprağa bedenlerin düştüğü Antakya.

Herkes mağdur,herkes mazlum.. Bir buçuk dakikada zenginin fakir olduğu, yaşayan binlerce insanın hayata göz yumduğu. İnsanların barınma sorunu yaşadığı Antakya.

Devlet yetkilileri elinden geleni fazlası ile yapıyor ama hayat bitti burada. İnsanlar çocuklarına yeni bir hayat sunmaya çalışıyor. Yeni bir sayfa açayım. Yeni bir ev açayım, eşya alayım, başımı sokacak bir ev bulayım derdinde başka şehirlere çıkmak istiyor. Bu travma yıllarca sürecek,bu depremi yaşayan atlatamayacak kolay kolay.

Deprem başladı uyandık. Önce merdiven duvarları akabinde evin duvarları yıkılmaya başladı. Bu travmayı 2 3 yaşında ki çocuklarıma gel atlattı bakayım. Kaderden kaçmaktan bahsetmiş beyefendi. Kimse kaderden kaçmıyor. Çocuklarını kurtarmaya çalışıyor. O kadar doluyum ki sayfalarca yazarım buraya. Sinirden ve çaresizlikten hâlâ oturup ağlıyorum ben. Gideyim diyorum buralardan kaç akrabam vefat etti gidemem diyorum. Dilekçeyi yazdım gidip vereyim dedim. Enkazdan yaralı çıkan babamı bırakamıyorum. Annem gitme diyor. Çocuklar perişan oldu çadırlarda. Acınacak hale geldik. Yinede şükrediyorum. Psikolojimiz bitti. Nice kardeşimizi çıkarttık enkazdan,defnettik. Dayanacak gücümüz kalmadı artık.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi