Editörler : E.Kayı Han
09 Mart 2023 12:15

Diyarbakır adliyesinde çalışan

Merhaba arkadaşlar, Diyarbakır'da adliyede çalışan iş durumu hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır savcılık nasıl? mahkemelerde duruşmalar derdestler ne durumda çok mu yoğun istanbul kadar var mı kira durumları nasıl

tayin isteyeceğim istanbulda çok yorulduk o sebeple soruyorum

bürodan
Şube Müdürü
09 Mart 2023 12:25

Hiçbir şehir İstanbul ile kıyaslanmaz. Nereye giderseniz gidin İstanbul'daki kadar yorulmazsınız. Diyarbakır mükemmel bir şehir oraya giden dönmek istemiyor. Orda da kiralar bir miktar yükseldi ama İstanbul kadar değil. Yeme içme fiyatları uygun. Tavsiye ederim. Ben de yazacağım. Diyarbakırlıyım.

zaporijya
Aday Memur
09 Mart 2023 12:48

sahibinden de baktım kiralara yine istanbuldan bir tık düşük, doğunun parisi diyorlar zaten küçük çocuğum var imkanları iyi bir şehir olması lazım Diyarbakır da o açıdan çok güzel. her giden de anlata anlata bitiremiyor özlüyor o yüzden ilgimi çekti teşekkür ederim :)

teknisyen6888
Aday Memur
09 Mart 2023 13:31

ben dıyarbakır adlıyesınden kacmaya calısıyom sehır olarak mukemmel depremden dolayı ev sıkıntıları var yazları felaket sıcak adlıye ıs yogunlugu ıstanbulla yarısır derecededır hergun yenı bı kalem acılıyo dıyarbakırlıysan gel ama degılsen adlıyesı yogundur valla 6 yıldır gıtmeye calısıyom gıdemıyom :))

System20
Şube Müdürü
09 Mart 2023 17:38

Kiralar ortalama 4-5 binden başlar. Mahkemeleri genelde yoğun olur. Batı illerine göre daha ucuz diyebilirim.
10 Mart 2023 09:40

Evin neredeyse orada çalış. Kiraya çıkmak için tayin istenmez.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi