Editörler : E.Kayı Han
«45678910111213141516

Kitapkurdu55
Aday Memur
14 Mart 2023 10:41

Promosyonu twitterde gündem oluşturarak aldık. Lanet olası memurlar nette hak aramak olanaksız. Sosyal medyada organize olmalıyız.

herky
Aday Memur
14 Mart 2023 13:47

Selamlar Editör bana özelden ulaşabilirmişsiniz size mesaj atamadım

E.Kayı Han
Editor
14 Mart 2023 14:17

özel mesaj alımım açık.

herky, 2 yıl önce
Selamlar Editör bana özelden ulaşabilirmişsiniz size mesaj atamadım

İnfaz34
Aday Memur
14 Mart 2023 15:37

Arkadaşlar adalet komisyonlar inda tasarıya ekleme ve cikarilma olmaz boşuna uğraşmayın

İnfaz4206
Şube Müdürü
14 Mart 2023 17:12

Millet hala nasil bekliyor yok kardeşim işte gelmiyor alamicaz isterseniz bana sövün oyalandigimizla kaldık
İnfaz34, 2 yıl önce

Arkadaşlar adalet komisyonlar inda tasarıya ekleme ve cikarilma olmaz boşuna uğraşmayın

14 Mart 2023 17:59

O değilde koskoca bakan, birde adalet bakanı yani, ağzından eğri söz çıkmaması gereken kişi İKM'lere aylarca ... söylemiş.

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Devletin en başat adamları böyle yapıyorsa sendikaya falan fazlada kızmamak lazım.

Bizim ferasetimizi kuvvetlendirmemiz lazım. Her yüzümüze gülene güvenmemek, elimize geçene kadar inanmamak lazım.

sabırtaşı23
Aday Memur
14 Mart 2023 18:33

Ya bu ikisi başından beri vır vır olumsuz konuşup duruyor. Size ne birader kesin konuşmayı. Fikirleriniz size kalsın. Millet yazıyor çiziyor hak arıyor. Sizler sürekli burada hayır olmaz boşverin yazıyorsunuz. Cehennem olun gidin kendi aranızda olumsuz konuşun.

İnfaz4206, 2 yıl önce
Millet hala nasil bekliyor yok kardeşim işte gelmiyor alamicaz isterseniz bana sövün oyalandigimizla kaldık

İnfaz4206
Şube Müdürü
14 Mart 2023 18:36

Umut dağıtıp durmayın kardesim sen kimsin de benimle öyle konuşuyorsun sen cehennem ol git ne alabildin şu zamana kadar bırakın millete umut dagitmayi yeter ya akılcı düşünün biraz mantıklı düşünün asker polis öğretmen sağlıkçı alır bizimkilere zırnık vermezler bu her zaman böyle
sabırtaşı23, 2 yıl önce

Ya bu ikisi başından beri vır vır olumsuz konuşup duruyor. Size ne birader kesin konuşmayı. Fikirleriniz size kalsın. Millet yazıyor çiziyor hak arıyor. Sizler sürekli burada hayır olmaz boşverin yazıyorsunuz. Cehennem olun gidin kendi aranızda olumsuz konuşun.

14 Mart 2023 18:38

Totoş

İnfaz4206
Şube Müdürü
14 Mart 2023 18:38

Oluyor mu olmuyor alamıyoruz oyalandigimizla kalıyoruz bizi gözden çıkarmışlar ne sözler verildi olmadi alamadık ağlasak da zirlasak da alamayacaz sen parmaklarına kramp giresiye kadar retweet yap kardesim banane... memurlar net bile bizi bizim mesleği ti ye alıp haber yapmıyor
sabırtaşı23, 2 yıl önce

İnfaz4206
Şube Müdürü
14 Mart 2023 18:39

Bak ağzımı bozamam adam gibi konuş
Kreis6789, 2 yıl önce

Totoş

meemur42
Aday Memur
14 Mart 2023 18:55

Ulan yazıklar olsun sizin gibi meslektaşlara be ! Bir teşkilat bu kadar çok mu vizyonsuz kültürsüz memurla dolu olur ? Hakkımızı arayacağız diyoruz adamlar burada birbirine laf sokup kavga ediyorlar. Genç gardiyan arkadaşlarıma sesleniyorum ne yapın ne edin bu meslekten kaçın kardeşlerim. Bu meslek bu kadar vizyonsuz memurla bir adım ileri gitmez!

ikm10
Aday Memur
14 Mart 2023 19:19

twitter etkinliklerine katılalım arkadaşlar kaybedecek bişey kalmadı artık

14 Mart 2023 19:21

Sana ne oluyor

gags35
Aday Memur
14 Mart 2023 19:54

#infazkorumayaborcunuzvar Twitter etkinliğine destek verelim

herky
Aday Memur
14 Mart 2023 20:15

Teşekkürler paylaştım
E.Kayı Han, 2 yıl önce

özel mesaj alımım açık.

Kerasuss28
Yasaklı
15 Mart 2023 00:29

Twitter etkinlikleri için açılan taglar niyeyse umut dolu ve sert bir sitemden uzak, kandırıldık falan tarzında daha laf sokucu bir etkinlik düzelmeli , atılan tweetlere bakılınca millet nerdeyse affedin sayın bakanım biz istememeliydik diyecek nerdeyse , bu şekilde hak savunulmaz ..

sabırtaşı23
Aday Memur
15 Mart 2023 01:12

Sözünüzü tutun borcunuzu verin bakanlık uyuma İKM ye sahip çık falan yazıyoruz daha ne yazalım abi ana avrat sövelim mi? Yazın abi önemli etikete yazılan cümleler.

Kerasuss28, 2 yıl önce
Twitter etkinlikleri için açılan taglar niyeyse umut dolu ve sert bir sitemden uzak, kandırıldık falan tarzında daha laf sokucu bir etkinlik düzelmeli , atılan tweetlere bakılınca millet nerdeyse affedin sayın bakanım biz istememeliydik diyecek nerdeyse , bu şekilde hak savunulmaz ..

Kerasuss28
Yasaklı
15 Mart 2023 01:17

Mesela iyileştirme yoksa oy yok yazılsa? Az önce Cemal enginyurt çok güzel bir paylaşım yaptı infaz korumaya hakkını vermezseniz size güle güle mazbatasını verir dedi..
sabırtaşı23, 2 yıl önce

Sözünüzü tutun borcunuzu verin bakanlık uyuma İKM ye sahip çık falan yazıyoruz daha ne yazalım abi ana avrat sövelim mi? Yazın abi önemli etikete yazılan cümleler.

sabırtaşı23
Aday Memur
15 Mart 2023 01:19

Etiketin üstüne yazıyoruz onları bakanı da etiketliyoruz hepsini görüyordur.

Kerasuss28, 2 yıl önce
Mesela iyileştirme yoksa oy yok yazılsa? Az önce Cemal enginyurt çok güzel bir paylaşım yaptı infaz korumaya hakkını vermezseniz size güle güle mazbatasını verir dedi..
Toplam 308 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi