Editörler : E.Kayı Han
«45678910111213141516

rlky
Aday Memur
21 Mart 2023 21:59

Arkadaşlar twitterda en çok gündem olan konu bizimki desteğe devam edelim ikm ler olarak tek isteğimiz bize verilen sözün tutulması

#şimdisırainfazkorumada

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
22 Mart 2023 14:43

Vazgeçmeyin değerli meslektaşım,

Sosyal medyada hakkınızı arayın. Zaten adliye çalışanları arasında farkındalık çok düşük düzeyde..

Durumu dile getirenler diğerlerine ön ayak olacaklar !

- Asgari ücret aldığımızı,

-Nöbet Ücreti almadığımızı/izinlerinin kullandırılmadığını,

-Yılın altı ayında geçici işçi muamelesi görüp, fazla mesai ücretlerini asla alamadığımızı,

-Havuz ücretlerinin elimizden alınmasını ve geri verilmesini,

-Temizlik görevlileri, çaycılardan daha düşük ücret aldığımızı,

-Yemek yardımının olmadığını,

-Giyim ücretiyle bir çift çorap zor alınıyor olmasına RAĞMEN; Gömlek, Kravat, takım elbise, kundura ayakkabı gibi şartlarla işyerinde denetime tabi tutulduğumuzu,

-Mobbing ve baskı ile çalıştırılıp fazla mesai yapmaya zorlanmamızı,

-Yargılama usulünün tüm devlet memurlarından farklı olarak kafasına esen Hakim ve Savcının direk olarak personele soruşturma açması,

Gibi gibi.. Ekleyebileceğini nice hukuksuzluğu, haksızlığı 11.500-TL karşılığında yapıyor olmamızı anlatsın herkes...

Twitter, İnstagram, Telegram, Facebook... Kimseye hakaret etmiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz.

Bir katip olarak işçinin hakkını hukukunu koruyan ''ADALET BAKANLIĞI'' da çalışırken kendi personelini bunca eksiğe rağmen asgari ücrete çalıştırdığının bilinmesini istiyorum.

Lütfen herkes sosyal medyayı elinden geldiğince dile getirsin, özel hayatında birim amirlerine, çevresine, eşine, dostuna..

Adalet bakanlığı katiplerinin, mübaşirlerinin, İnfaz Koruma Memurlarının 20 bin TL maaş almadığını, neredeyse mevcut personelin %80'inin 12.500 TL altında maaş aldığını herkes rahatlıkla duyursun. Bizi gören, duyan kimse yok. Adalet bakanı dahil.... Herkes kulaklarını kapatmış, verilen sözleri unutmuş.

Neyi kaybedeceksiniz? HİÇBİR YAN GETİRİSİ OLMAYAN ASGARİ ÜCRET MAAŞINIZ MI?

memur2147
Aday Memur
22 Mart 2023 16:22

Bütün Adalet Bakanlığı personelinin İnfaz koruma,katip,mübaşir ve diğer destek personellerin birlik olma zamanı biz birlikte güçlü oluruz.O az iş yapıyor ben çok yapıyorum deyip birbirimizi yıpratıp birbirimizle kavga etmenin hiç bir anlamı yok hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz,mobbing v.s ve maaşların durumu ortada ya hep beraber kazanırız ya da hep beraber kaybederiz.

ikm10
Aday Memur
23 Mart 2023 07:50

yaklaşık 15 milyon civarında emekliye 2000 tl zam yapıldı yapılsın tabi yapılmasın demiyorum ama 70-80 bin ikm ye yapılacak olan söz verilen 3500 tl ekonomiye yük olacak diye iptal edildi çok manidar ve vahim bi durum biz ikmler için

ikm10
Aday Memur
23 Mart 2023 07:51

twiter etkinliklerine katılalım sesimizi duyurmaya çalışalım arkadaşlar

kral3455
Yasaklı
23 Mart 2023 08:22

En düşük emekli maaşına %36,36 zam yapıldı.

Sıra alım gücü düşen, refah seviyesi iyice yerlere serilen MEMURDA!!!

En düşük memur maaşına da bu ZAM ORANINDA %36,36 artış yapılmalıdır.

Bu iyileştirme istek olarak görülmemeli, ZORUNLU olduğu açıkça ortadadır.

6 milyona yakın MEMUR sesini artık çıkarmalı.

Halil Efe71
Kapalı
23 Mart 2023 18:56

Hacılar sizin iyileştirme düşük emekli primle emekli olup 5500 TL alan emeklilere gitti sanırım.

İnfaz34
Aday Memur
23 Mart 2023 19:10

Emekliye can feda

sabırtaşı23
Aday Memur
23 Mart 2023 19:15

Aynen katılıyorum. Burada infaz Korumalara ciddi bir mesaj var bence. Sizi sevmiyoruz hatta nefret ediyoruz bir şeye takmıyoruz hatta dalga geçiyoruz diye bir sonuç çıkarıyorum ben bu durumdan.

ikm10, 2 yıl önce

yaklaşık 15 milyon civarında emekliye 2000 tl zam yapıldı yapılsın tabi yapılmasın demiyorum ama 70-80 bin ikm ye yapılacak olan söz verilen 3500 tl ekonomiye yük olacak diye iptal edildi çok manidar ve vahim bi durum biz ikmler için

23 Mart 2023 23:40

Katılıyorum çok doğru. Ek olarak adliye personeline de aynını yapıyorlar. Adam deprem bölgelerindeki H/S'ye teşekkür ediyor bizim adımızı ağzına almıyor. Geçmişteki icraatlarından da belli ya zaten, öyle nefret ediyor yani.

İnsan bu nefret karşısında ne yapsın.

Kral Theoden 3 Mart 3019

sabırtaşı23, 2 yıl önce

Aynen katılıyorum. Burada infaz Korumalara ciddi bir mesaj var bence. Sizi sevmiyoruz hatta nefret ediyoruz bir şeye takmıyoruz hatta dalga geçiyoruz diye bir sonuç çıkarıyorum ben bu durumdan.

24 Mart 2023 02:23

22 sene oldu çalışmalar devam ediyor hep böyle bir havuç gösterme ama bisey yok artık bu bir onur meselesi oldu hakki versede vermesede kararım netleşti 14 mayısta Soğan kırar gibi oyumu basacaz ailem.sulalem çoluk çocuk

24 Mart 2023 02:27

Pandemi oldu hapis yattık Bi 1000 TL ondanda vergi kestiler aslında anayasaya aykırı Bi durum.saglilciya zam bize yok onlar kahraman biz mecburi bayram olur nöbet özel gün olur nöbet gece nöbet gece uykusuz ayakta sağlıkçı gibi sabo terlikle değil.ha çekyat yok kahve sandalyesinde kapı aç kapı kapat sayım yap dert dinle jazz dinle

24 Mart 2023 02:30

Ayakta bot nöbet infaz koruma ama gih çaycı odaci güvenlik sınıfı değiliz biz gerçekten korkagiz kendimizi ifade edemiyoruz bunlar anayasa mahkemesine taşınabilir aramızda bir birlik kurup avukat tutup toplantı yapıp hakkımızı kanuni olarak anlatmaliyiz

24 Mart 2023 02:34

Diğer Bi husus biz maltada mahkumla icice ve işin mutfağında pişerken yol.elektik muhedisti yol ziraatci çanak çömlekci şu ürünleri yol anaokulu öğretmenini başımıza müdür bide idare memur neyse ben çözemedim kesinlik dış kaynak olmamalı kurum içinde torpil.adam.emekli olarak ama eline anahtar değmemiş yok bunun adama yok bunun yeğeni ne.yazikki bizim kurumda çok.var

24 Mart 2023 02:38

Cimere yazılmalı heryere bahsedilmeli dillendirilmeli bakanlığa hakime savcıya nere gelirse sosyal medya çok.etkli herkes elini taşın altına koymalı şimdi değilse ne zaman bide bunu söylediler vermediler

İkm1903
Aday Memur
28 Mart 2023 15:33

Unutursak kanımız kurusun diyordunuz ne oldu arkadaşlar unuttunuz mu? En düşük memur maaşına yaşamaya devam ediyoruz anlaşılan.

İnfaz4206
Şube Müdürü
28 Mart 2023 16:27

Unuturlar kardeşim
İkm1903, 2 yıl önce

Unutursak kanımız kurusun diyordunuz ne oldu arkadaşlar unuttunuz mu? En düşük memur maaşına yaşamaya devam ediyoruz anlaşılan.

Kerasuss28
Yasaklı
28 Mart 2023 17:41

Unutulmadı kardeşim, kimse bu hükumetten bir cacık beklemesin herkes cevabını sandıkta versin.
İkm1903, 2 yıl önce

Johny Sins
Aday Memur
28 Mart 2023 21:17

Zaten öyle bir rakamların verilmesi imkansızdı,buna inanmak icin hayalperest olmak gerekirdi,en cok güldüğümde ortada para yokken,formlarda gereksiz polemiklere girenlerdi.Zaten mantikli düşünen birinin öyle bir paranin verilmesinin yalan oldugunu anlardı.Verilseydi adaletsizlik olurdu,en azindan iyi oldu boş,boş polemikler sona erdi kafamiz rahat oldu.

Toplam 308 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi