Editörler : E.Kayı Han
«45678910111213141516

horageçti
Şef
28 Mart 2023 22:21

Ben bu para hesaba ne zaman yatıya dediydim
28 Mart 2023 23:49

Bizler çok güzel iyileştirme aldık onlarada aynı şekilde iyileştirmeyi verecektir İNFAZ KORUMA

korumabitki
Aday Memur
29 Mart 2023 00:22

Ne müjdesi kardeşim
İnfaz34, 2 yıl önce

https://www.memurlar.net/haber/1060190/yargida-yeni-duzenlemeleri-iceren-teklif-genel-kurulda-kabul-edildi.html müjdemizi isterim

sabırtaşı23
Aday Memur
29 Mart 2023 04:46

7. Yargı paketi travmasını uzun süre atlamayacağım. Sebep olan kimse daha beterini yaşaması dileğiyle.

ikm10
Aday Memur
29 Mart 2023 14:07

ikm ye maaş iyileştirmesi yapılacak dendiğinde ayağa kalkan arkadaşlar hakim ve savcılara maaş iyileştirmesi yapılacağı zaman neden ses etmiyorlar.

Emre2903
Aday Memur
29 Mart 2023 14:23

Senin bir nörolojiye gözükmen gerek
horageçti, 2 yıl önce
Ben bu para hesaba ne zaman yatıya dediydim

sabırtaşı23
Aday Memur
29 Mart 2023 14:34

Döner sermaye alamayan hemşirelere sessiz sedasız zam yapıldı. Az önde Fahrettin Koca paylaşmış. Adalet Bakanlığı personellerini herkes düşman görüyor sanırım.

cemil1905
Şube Müdürü
29 Mart 2023 15:19

Bekir Bozdağ Fahrettin Kocaya bakıp utanıyor mudur acaba? Adam en alttakinden en tepedeki personele kadar maddi iyileştirmelerini yaptı. Doktorlarin maaşı 2ye katlandı. Temizlikcisinden hemşiresine hepsi iyileştirme aldı.

Bizde ise sadece hakim savcıya ve yüksek yargıya zam var. Biz amele takımıyız bizi düşünen yok

sabırtaşı23, 2 yıl önce

Döner sermaye alamayan hemşirelere sessiz sedasız zam yapıldı. Az önde Fahrettin Koca paylaşmış. Adalet Bakanlığı personellerini herkes düşman görüyor sanırım.

ikmbursa
Aday Memur
29 Mart 2023 17:43

Kardeşim eğer imkanın varsa istifa et bu meslekten bir halt olmaz bizi meslekten bile saymıyorlar ben ciddi ciddi KPSS hazırlanıyorum eğer imkanınız varsa başka meslek yapın beklemeyin boşuna resmen dalga geçiyorlar
cemil1905, 2 yıl önce

Bekir Bozdağ Fahrettin Kocaya bakıp utanıyor mudur acaba? Adam en alttakinden en tepedeki personele kadar maddi iyileştirmelerini yaptı. Doktorlarin maaşı 2ye katlandı. Temizlikcisinden hemşiresine hepsi iyileştirme aldı.

Bizde ise sadece hakim savcıya ve yüksek yargıya zam var. Biz amele takımıyız bizi düşünen yok

ikmbursa
Aday Memur
29 Mart 2023 17:45

Sağlık bakanlığı çalışanları heryerd 7 yargı paletinde gardiyana iyileştirme geliyor olmaz öyle şey hemşire maaşını geçemez diyenler vardı o hemşirelerin sağlıkçıların kimin gözü varsa kim fesatlandıysa aldıkları maaşın hayrını görmesinler !

İkm1903
Aday Memur
29 Mart 2023 19:11

Ses getirecek, gündeme oturacak bir şeyler yapmadıkça HAKKIMIZI alamayız. Twitter etkinliği katılımı hem yetersiz hem de istikrarsız. Daha radikal olmalıyız. Tabi ki yasal çerçevede.

bbsa
Aday Memur
29 Mart 2023 21:00

Hakim savcıyla neden kendinizi kıyaslıyorsunuz ki? Cte nin kendi içerisindeki personelleriyle bile kıyaslaması yanlışken siz niye hakim savcıyla gelen maaşa ses çıkarılmasını bekliyorsunuz? Yargı paketinde zamlar gelen tepkiler nedeniyle kaldırıldı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

ikm10, 2 yıl önce

ikm ye maaş iyileştirmesi yapılacak dendiğinde ayağa kalkan arkadaşlar hakim ve savcılara maaş iyileştirmesi yapılacağı zaman neden ses etmiyorlar.

ikmbursa
Aday Memur
29 Mart 2023 21:29

Cimere şikayet gitmiş 10 binlerce sizin yüzünüzden çıkarıldı hala daha çığırtkanlık yapmaya devam ediyorsun seninle ben bir değilim kardeş aynı bakanlıkta çalışıyorum sadece keşke çalışmaz olaydım
bbsa, 2 yıl önce

Hakim savcıyla neden kendinizi kıyaslıyorsunuz ki? Cte nin kendi içerisindeki personelleriyle bile kıyaslaması yanlışken siz niye hakim savcıyla gelen maaşa ses çıkarılmasını bekliyorsunuz? Yargı paketinde zamlar gelen tepkiler nedeniyle kaldırıldı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

bbsa
Aday Memur
29 Mart 2023 22:01

Ne kadar saldırgan bir tavrınız var ben neyim nerde çalışıyorum bilgin bile yok sizin yüzünüzden çıkarıldı diyorsunuz. Ben çığırtkanlık falan yapmıyorum objektif bir yorum yaptım ancak sizin sabit fikirliliğinizi kimse değiştiremez

ikmbursa, 2 yıl önce
Cimere şikayet gitmiş 10 binlerce sizin yüzünüzden çıkarıldı hala daha çığırtkanlık yapmaya devam ediyorsun seninle ben bir değilim kardeş aynı bakanlıkta çalışıyorum sadece keşke çalışmaz olaydım

bbsa
Aday Memur
29 Mart 2023 22:09

Kıdemli meslektaşlarınız defalarca dedi, bize iyileştirme falan gelmez daha önce de umutlandık olmadı vs vs diye. Hep başkaları cimere yazdı diye iyileştirme gelmedi değil mi? İnanılmaz bir düşünce yapısı.

ikmbursa, 2 yıl önce

hakan1986
Memur
30 Mart 2023 08:39

bitti artık bitti İKM İKBM bitti

VikingPaganı
Yasaklı
30 Mart 2023 08:46

Ne oldu la 40 tane başlık açıp para hesabı yapıyordunuz. Öğrenemediniz mi resmi gazeteden geçmeden hiçbirşeye inanmamayı

657li ikm
Aday Memur
30 Mart 2023 08:51

aynen nerede cezaevi katipleri nerede adliye çalışanları ses seda yok konu infaz koruma memuru olunca zıpladılar hemen.

ikm10, 2 yıl önce

sakinpikaçu
Aday Memur
30 Mart 2023 13:25

Merak etme kardeşim hemşirelere yine bir şey yok hekim diş hekimlerine var. Hemşirelere bir şey yok yani. bir şeyi okuyorsan düzgünce okuyup anlamalısın ona göre yorum yapmalısın

sabırtaşı23, 2 yıl önce

ikm10
Aday Memur
02 Nisan 2023 08:47

twitter etkinliklerine tam katılım saglayalım arkadaşlar bir ümit belki bişeyler değişir ve bu değişim için gayret edelim

Toplam 308 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi