Editörler : E.Kayı Han
12345678910111213»

djedje
Aday Memur
09 Mart 2023 21:49

kesinlikle bu gunu unutmayalim ikm arkadaslar hesabini soralim bu bize yapilan zulumdur, umutlarimizla oynadilar

kapadok
Müsteşar Yardımcısı
09 Mart 2023 21:51

yazık o kadar verilen sözler ve sonunda hayal kırıklığı. Bunun sonucu bu olmamalıydı.

svs123
Yasaklı
09 Mart 2023 21:54

Umarım bugün bir nebze gaza gelip sinirle bunları yazıp yarın yıllarıdır olduğu gibi susup sineye çekip bu verilen yenilen sözleri unutmasınız arkadaşlar.. bize şehitlik veriliyor zor bir meslek ama en alttan da maaş veriliyor yani anca ölünce siz bi işe yarıyorsunuz deniyor 20 yıldır gelmeyen hak önümüzdeki beş sene hiç gelmez zorlamanın bir anlamı yok

Onur5959
Aday Memur
09 Mart 2023 21:55

Hala troller konuşmaya çalışıyorsa bana özelden numarasını yazsın pdf olarak atayım görsünler göstergeyi burada insanlar hakkı olan şeye tepki gösterirken hala troller geldi gelecek boş yapmayın naralarını neyi kaynak göstererek üflüyorlar delikanlı iseniz mesaj atın gayet milletvekillerinin imzasının bulunduğu tam metni atayım lütfen boş konuşanlar defolsunlar

Onur5959
Aday Memur
09 Mart 2023 21:56

Açıkçası zam filan yok 2 zam sonra asgari ücretin altına düşeceksiniz hala boş yapiyosunuz troller
Onur5959, 3 yıl önce
Hala troller konuşmaya çalışıyorsa bana özelden numarasını yazsın pdf olarak atayım görsünler göstergeyi burada insanlar hakkı olan şeye tepki gösterirken hala troller geldi gelecek boş yapmayın naralarını neyi kaynak göstererek üflüyorlar delikanlı iseniz mesaj atın gayet milletvekillerinin imzasının bulunduğu tam metni atayım lütfen boş konuşanlar defolsunlar

İnfaz4206
Daire Başkanı
09 Mart 2023 21:58

Valla unutulur kardeşim
svs123, 3 yıl önce
Umarım bugün bir nebze gaza gelip sinirle bunları yazıp yarın yıllarıdır olduğu gibi susup sineye çekip bu verilen yenilen sözleri unutmasınız arkadaşlar.. bize şehitlik veriliyor zor bir meslek ama en alttan da maaş veriliyor yani anca ölünce siz bi işe yarıyorsunuz deniyor 20 yıldır gelmeyen hak önümüzdeki beş sene hiç gelmez zorlamanın bir anlamı yok

ikm10
Aday Memur
09 Mart 2023 21:58

#infazkorumaunutmazbunu

svs123
Yasaklı
09 Mart 2023 22:01

Şuan Twitter inliyor ikm lerin bı sovmedigi kaldı o da kibarlıktan sanırsam ben şahsen unutmam hiç gelmeseydi paket derdik ülke zor durumda bak bu sefer de deprem oldu hayaller gitti ama hem aylardır her canlı yayında söz ver et umut aşıla sonra koca bir hiç
İnfaz4206, 3 yıl önce
Valla unutulur kardeşim

ADRİAN89
Şef
09 Mart 2023 22:02

İnfaz koruma yine öksüz, yine yetim, yine sahipsiz ve çaresiz dile kolay 40 yılı aşkın yarım asıra yakın verilmeyen haklar nice meslekteki büyüklerimiz emekli oldular, umutsuzca veda ettiler ve vefat ettiler onlarda umutsuz ve çaresizdi onlarda adı gibi emindi yine kandırılıkdık yine ortada sahipsiz bırakıldık. Elbet vardır bunca haksızlığın bir karşılığı...

İnfaz4206
Daire Başkanı
09 Mart 2023 22:05

Deprem hepimizi üzdü uzulmeyenin kalbi kurusun zaten kardeşim ama eyt cikti maliyeti de vardi ama 60 ikm ikbm ne kadar yük getirecek ki niye söz veriliyor umut veriliyor sabredin deniliyor yeter ya sabrettik tükendik varsa yoksa hakim savcı altta kalanın canı çıksın sistem bu baba bana kızmayın ama durum bu
svs123, 3 yıl önce
Şuan Twitter inliyor ikm lerin bı sovmedigi kaldı o da kibarlıktan sanırsam ben şahsen unutmam hiç gelmeseydi paket derdik ülke zor durumda bak bu sefer de deprem oldu hayaller gitti ama hem aylardır her canlı yayında söz ver et umut aşıla sonra koca bir hiç

terromolinos58
Yasaklı
09 Mart 2023 22:11

Kayı han bey siz ne iş yaparsiniz acaba madem editor sunuz bir kere olsun haber yapabilirdiniz yada yaptırabilirdiniz anca konu silersiniz bu kadar önemli günde yoksaniz ne zaman olacaktiniz neyse son girişim memurlar neti silebilirim çünkü memurlara göre hiç birşey yok anlaşılan

İsomail28
Yasaklı
09 Mart 2023 22:11

inanın maaşımı söylemeye utanıyorum ya .

vedatibisevi
Aday Memur
09 Mart 2023 22:13

Deprem felan hikaye zaten verilmeyecekti.en son tvde bakan kendi ağzıyla söyledi ete kemiğe bürünmüş bişey yok diye.Her seçim ağzı umut pompalıyor sonuç hüsran.Bozdağ bunu bir kaç seferdir yapıyor.Bundan sonra yapamayacak.Yeni hükümeti bekliyecez başka çaremiz yok

İnfaz4206, 3 yıl önce
Deprem hepimizi üzdü uzulmeyenin kalbi kurusun zaten kardeşim ama eyt cikti maliyeti de vardi ama 60 ikm ikbm ne kadar yük getirecek ki niye söz veriliyor umut veriliyor sabredin deniliyor yeter ya sabrettik tükendik varsa yoksa hakim savcı altta kalanın canı çıksın sistem bu baba bana kızmayın ama durum bu

Kitapkurdu55
Aday Memur
09 Mart 2023 22:14

Unutursak kanımız kurusun.
09 Mart 2023 22:15

İşlerine geleni yayınlıyorlar demekki
terromolinos58, 3 yıl önce
Kayı han bey siz ne iş yaparsiniz acaba madem editor sunuz bir kere olsun haber yapabilirdiniz yada yaptırabilirdiniz anca konu silersiniz bu kadar önemli günde yoksaniz ne zaman olacaktiniz neyse son girişim memurlar neti silebilirim çünkü memurlara göre hiç birşey yok anlaşılan

GİRESUNLU.İKM
Aday Memur
09 Mart 2023 22:16

Ayrıca başlık açılması yasak yazacağınıza bir tane haber yapsaydınız memurlar.net de

sarman25
Aday Memur
09 Mart 2023 22:16

Yıllardır içi boş umutlar verip bizi bu paketten çıkaranları, bizde pusuladan çıkaracağız...

horageçti
Şef
09 Mart 2023 22:20

Bu para hesaba ne zaman yatıya ben ona bakarın dediydim.

Barricade
Şef
09 Mart 2023 22:20

Bizler için ilk olan aile geçimidir yaşam şartlarıdir şimdi bazı boş laf cambazlari çıkarcı kişiliksizler çıkıp para için oy vereceksen verme diyecektir egerki para için bu kanun cikarilmiyosa sende para için oy vermeyeceksin kısasa kısas ve unutma kardeşim yöneticiler jerzaman gelip geçicidir bugün biri gider yarın biri gelir taparcasına bazı çıkarcilar gibi baglanmamak lazım ebedi olan vatandır...kalın saglicakla

vedatibisevi
Aday Memur
09 Mart 2023 22:24

Burayı brakin arkadaşlar twittera yüklenin.burda kimse sesimizi duymaz.

Barricade, 3 yıl önce

Bizler için ilk olan aile geçimidir yaşam şartlarıdir şimdi bazı boş laf cambazlari çıkarcı kişiliksizler çıkıp para için oy vereceksen verme diyecektir egerki para için bu kanun cikarilmiyosa sende para için oy vermeyeceksin kısasa kısas ve unutma kardeşim yöneticiler jerzaman gelip geçicidir bugün biri gider yarın biri gelir taparcasına bazı çıkarcilar gibi baglanmamak lazım ebedi olan vatandır...kalın saglicakla

Toplam 308 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi