Editörler : E.Kayı Han
«45678910111213141516
11 Mart 2023 22:53

Çeyrek.asir oldu çalışmalar devam.ediyor çalışmalarımız devam.ediyor diye hep umut verildi sanki Bi.el.var gizli Bi güç engel oluyor ve en son bakan cumhurbaşkanımız reisimiz dünya liderimiz müjdeyi verdi sonra ses seda yok pandemi oldu ceza yattı ses etmedik ne olsa olsun umdurmaktan bıktık alay edilmekten bıktık artık vaatlerde bıktık

11 Mart 2023 22:56

Anlaşılıyorki reyiz bizi sevmiyor aasiloyir ki imam bizden daha çok.vatan sever daha çok.riskli 3600 verdi zam zam.imamlara demek ne oluyor 14 mayısı iple çekiyoruz görevimizi yapamaya kişisel fikrim ikm olupta görevini yapmak 14 mayısta vaciptir kardeşlerim.abilerim kız kardeşlerim tabiki herkes tercihlerinde hürdür

kimene47
Aday Memur
11 Mart 2023 23:00

Pazartesi olmaz mı ? Salı çok geç
Kreis6789, 2 yıl önce

Aldığım duyuma göre salı günü pakete ekleniyor uz

11 Mart 2023 23:01

İnfaz koruma memuru hariç

11 Mart 2023 23:02

Canımıza kıymet yok ölürsek çocuğumuza gardiyanlik verilecek hadi iyisiniz

11 Mart 2023 23:05

Memurlar nete burdan sesleniyorum. Gerçekten kimler kızgın ve gergin soz verildi umut verildi biz gereken hizmeti yaptık.maasimiz mahlle bekçisi gibi lütfen bakanımıza iletin haber yapın lütfen soz verildi umut verildi bunu.unutmayiz

barans1
Şef
12 Mart 2023 00:23

Pakete eklememiz lazım

Ayaz1903
Aday Memur
12 Mart 2023 00:31

hergün Twitter 'da etkinlik düzenlemeliyiz meslektaşlarım. Bu kadar gözden uzak bi meslek grubu bi de madenciler var herhalde, göz önüne çıkmalıyız.

İnfaz.Koruma
Aday Memur
12 Mart 2023 01:58

Cevabımızı sandıkta vereceğiz. Ali SERTEL'de bize hakkımız verecek. Bu kadar Net!

kepsil
Aday Memur
12 Mart 2023 10:46

7. yargı paketi meclisten geçtimi tam olarak. geçti diyen var.

biyokerem
Memur
12 Mart 2023 10:53

Geçmedi ek taslakla eklenebilcekler olabilir 10 güne geçer gibi.
kepsil, 2 yıl önce

7. yargı paketi meclisten geçtimi tam olarak. geçti diyen var.

Kerasuss28
Yasaklı
12 Mart 2023 10:57

Boşuna ümit beslemek kendine ziyandır,yapılanı da sineye çekemezsin terk edip gidemezsin,fakat önüne mühür gelecek sen onlar gibi adaletsizlik edemezsin..
biyokerem, 2 yıl önce
Geçmedi ek taslakla eklenebilcekler olabilir 10 güne geçer gibi.

biyokerem
Memur
12 Mart 2023 10:58

Ben illa ikm eklebilir demedim eklemek istediklerini ekleyebilirler dedim. Eklemezlerse kendileri bilir. Herkes olup biteni görüyor
Kerasuss28, 2 yıl önce
Boşuna ümit beslemek kendine ziyandır,yapılanı da sineye çekemezsin terk edip gidemezsin,fakat önüne mühür gelecek sen onlar gibi adaletsizlik edemezsin..

Kerasuss28
Yasaklı
12 Mart 2023 11:12

Eklemezler, zam verecek olsalar çıkarmazlardı, 2022 yılında Tayyip iyileştirme yapacağız diye konuşma yapmıştı fakat şuan 2023 ün üçüncü ayındayız, ortada bir seçim var mevcut iktidar kim olursa olsun seçim varken kesenin ağzı her zaman açılır, geçmişten bugüne bu böyle gelmiştir böyle geçecektir , tüm bu durumlar içerisinde 20 senelik iktidar mazisine sahip bir hükümet iyileştirme vermiyorsa verecekmiş gibi yapıp son raddede geriye adım atıyorsa onlara dair güven sıfırın altına inmiş olup sayı doğrusunun sol tarafında süratle gitmektedir o yüzden pekte konuşulacak bişey kalmadı taktir bu kazığı yiyen bizlerin.
biyokerem, 2 yıl önce
Ben illa ikm eklebilir demedim eklemek istediklerini ekleyebilirler dedim. Eklemezlerse kendileri bilir. Herkes olup biteni görüyor

Ömer 0711
Memur
12 Mart 2023 11:36

Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz. 80 yıllık ayazı 20 yılda unutturan Reis son 2 yıldır milletin cebine dokununca herkes sandıkta görüşürüz tribinde. Yahu milli görüşçüler (sözde) bile celladına aşık olmuş bunun daha ötesi var mı. Git nereye oyunu verirsen ver. Para üzerinden siyaset yapılmaz. Paraya göre oy verilmez. Devletin vatanın menfaatleri yok mu hiç! Hee şahsi fikrimi soracak olursanız bugün hemen şimdi REİS'in yerinde olsam B.Bozdağı görevden alırım. Kendi memuruyla alay eden bir bakanı o koltukta oturtmam. Sanki Reis oy kaybetsin diye bazı olaylar planlı yapılıyor gibi. Sandıkta görüşürüz diyen arkadaşlar vallahi de billahi de çok çok çok pişman olursunuz. Bunlar bir karar alırken her kafadan ayrı bir ses gelecek. Bu milleti mağdur edecekler. Yüzüstü bırakacaklar. Tek dertleri bu.Vatana millete hizmet değil.

Kerasuss28
Yasaklı
12 Mart 2023 11:40

Atatürk öldüğünde bu devlete bir zeval gelmedi senin reisin gidince mi gelecek? Bu işin parayla alakası yok adaletle alakası var , adalet bakanlığı çalışanları dışında bir çok mesleğe iyileştirme gelebiliyorsa o iyileştirmenin bizede gelmesi lazım , madem vallahtan billahtan girdin bende diyorum ki vallahi de billahi de bu adaletsizliği yapan Atatürk'te olsa ihya olamazdı, millet 3600 ek gösterge alırken iyileştirme adalet bakanlığı personelleri avucunu yaladılar sense gelip burda şakşakçılık yapıyorsun git ağzını sil sürekli böyle ıslak durmasın yazık..
Ömer 0711, 2 yıl önce
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz. 80 yıllık ayazı 20 yılda unutturan Reis son 2 yıldır milletin cebine dokununca herkes sandıkta görüşürüz tribinde. Yahu milli görüşçüler (sözde) bile celladına aşık olmuş bunun daha ötesi var mı. Git nereye oyunu verirsen ver. Para üzerinden siyaset yapılmaz. Paraya göre oy verilmez. Devletin vatanın menfaatleri yok mu hiç! Hee şahsi fikrimi soracak olursanız bugün hemen şimdi REİS'in yerinde olsam B.Bozdağı görevden alırım. Kendi memuruyla alay eden bir bakanı o koltukta oturtmam. Sanki Reis oy kaybetsin diye bazı olaylar planlı yapılıyor gibi. Sandıkta görüşürüz diyen arkadaşlar vallahi de billahi de çok çok çok pişman olursunuz. Bunlar bir karar alırken her kafadan ayrı bir ses gelecek. Bu milleti mağdur edecekler. Yüzüstü bırakacaklar. Tek dertleri bu.Vatana millete hizmet değil.

yabanizm
Aday Memur
12 Mart 2023 11:49

Aynen reis gidince noodledan başka yemek yiyemeyeceğiz aynen. Reis gidince ülkeyi uzaylılar istila edecek aynen. Reis gidince çay yerine suni çay tatında kaynamış sular içeceğiz aynen
Ömer 0711, 2 yıl önce

Ömer 0711
Memur
12 Mart 2023 11:49

Sen kimin şakşakçılığını yapıyorsun. Azıcık beynin varsa aç geçmişini oku. Millet okula giderken ayağına ayakkabı bulamazken yazacak kalem bulamazken biz şimdi şakşakçılık yapıyoruz öyle mi? Senin gibi zihniyeti bozuklardan su devlete bir yarar gelmez. 3600 meselesi hükümetin hatası. Tüm memurlara verilmesi gerekirdi. İnfaz korumalar imamlardan katbekat zor görev yapmalarına rağmen verilmedi. Ben bazı durumların kasıtlı olarak Reisi zayıf göstermek için yapıldığını düşünüyorum.
Kerasuss28, 2 yıl önce
Atatürk öldüğünde bu devlete bir zeval gelmedi senin reisin gidince mi gelecek? Bu işin parayla alakası yok adaletle alakası var , adalet bakanlığı çalışanları dışında bir çok mesleğe iyileştirme gelebiliyorsa o iyileştirmenin bizede gelmesi lazım , madem vallahtan billahtan girdin bende diyorum ki vallahi de billahi de bu adaletsizliği yapan Atatürk'te olsa ihya olamazdı, millet 3600 ek gösterge alırken iyileştirme adalet bakanlığı personelleri avucunu yaladılar sense gelip burda şakşakçılık yapıyorsun git ağzını sil sürekli böyle ıslak durmasın yazık..

vedatibisevi
Aday Memur
12 Mart 2023 12:13

Değil bekir Bozdağ hic bir bakani reisten habersiz tuvalete bile gidemez.Sen bozdagin mi maddeyi cikarttigini dusunuyorsun .Vay halimize.En ufak bi iyilestirmeyi bile bakanlari aciklayamiyor.Gereki reis aciklaya.2022yili iceriside adliye ve cezaevi personleinin beklentilerine cevap verecegizide reis söylemedi demi.Biz kendi kendimize gelin güvey olduk.

Ömer 0711, 2 yıl önce

Kerasuss28
Yasaklı
12 Mart 2023 13:06

Az önce hükümetimde hükümetim diyordun şimdi gelmiş devlet diyorsun, devlet ayrı hükümet ayrı devletler kalıcı hükümetler geçici ,inşallah yalakalığını yaptığın hükümetinde geçip gidecek adalet tecelli edecek ,sen sığ düşünceli dar görüşlü bir mahlukatsın insanoğlu devletine körü körüne bağlı olmalıdır hükümetine değil yazık kafana.
Toplam 308 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi