Editörler : **sude**
09 Mart 2023 22:47

İdeal yaş farkı kaç olmalıdır?
Herkese merhaba, toplumumuzda üniversiteyi bitirip çevre tarafından evlilik konusunda baskıya maruz kalmayan yoktur sanırım. Hatta bu algıya önerilen tüm adaylarla görüşmek zorundaymışız gibi bir düşünce de dahil. Bir görüşseydin cümleleri bitmiyor. Herkes evlenip mutlu bir yuva kurmak ister. Yaş farkına önem veren biri olarak herkes tarafından duyduğum yaş farkı önemli değil söylemleri. Ben özellikle bu konuda deneyimi olan kişilerin görüşlerini merak ediyorum. Evli olanlar ya da iyi bir ilişkisi olanlar sizce ideal yaş farkı kaç olmalı?
10 Mart 2023 09:54

10 yaşa kadar iyidir. 10 üstü sıkıntı

Baymüh06
Aday Memur
11 Mart 2023 16:06

Evlilik gibi bir düşüncen varsa çok fazla ertelememeni tavsiye ederim, ileride yaş durumundan dolayı bulman daha zor olabilir.

11 Mart 2023 17:54

Yas farki mi tek kriter buysa yaşdaş olun olsun bitsin

nurr6
Aday Memur
11 Mart 2023 18:00

Evet öyle bir düşüncem var geciktirip geciktirmemek nasip bence. Evlenmek için evlenecek değiliz doğru kişiyle ne zaman, nerede karşılaşılır kim bilir. Bizim toplumumuzda böyle ilerliyor sanırım hemen böyle bir acele ettiriyorlar. Yani onlara da az buçuk hak veriyorum fakat aceleyle de olmuyor ki bu işler.
Baymüh06, 7 ay önce

Evlilik gibi bir düşüncen varsa çok fazla ertelememeni tavsiye ederim, ileride yaş durumundan dolayı bulman daha zor olabilir.

nurr6
Aday Memur
11 Mart 2023 18:04

Tek kriterim olduğunun kanısına nereden vardınız da böyle bir yorum yaptınız acaba ben sadece yaş farkının büyük bir problem olup olmayacağı konusunda deneyimi olan insanlara sormak istedim.
JW Argo İzmir 3310, 7 ay önce
Yas farki mi tek kriter buysa yaşdaş olun olsun bitsin

SİPSE01
Kapalı
12 Mart 2023 22:15

Bence en çok 6 yaş olmalı. Ama sakın elalemin ağzını kapamak için yanlış adım atma bir abla tavsiyesi.

nurr6
Aday Memur
19 Mart 2023 20:58

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
SİPSE01, 7 ay önce

Bence en çok 6 yaş olmalı. Ama sakın elalemin ağzını kapamak için yanlış adım atma bir abla tavsiyesi.

20 Nisan 2023 20:55

max 5 i geçmesin. hızla değişen tüketen bir çağda yaşıyoruz.eskiden 10 yaş bile kuşak çatışması olmazken şuan 5 yaş bile kuşak çatışması yaratabilir. erkekler kadına göre az yaşıyor onu da hesap et:)

Salcalıekmeq
Kapalı
05 Mayıs 2023 21:44

Bence 7 ideal :)

police4949
Aday Memur
02 Haziran 2023 12:39

Benim kız arkadaşım 23 yaşındayken 35 yaşında olan bir adamla evlenmiş.Kız aynı Hande Erçel gibi dünyalar güzeli bişey adam ise Gargamel suratlı çirkin birisi.İkisinin resmini yan yana getirdiğimde baba-kız gibi duruyorlardı evlat acısı gibi koymuştu.Arkadaşları gördüğünde "bu senin baban mı "diye sorarlarmış.Sebebini soracak olursanız ailesi üniversiteyden erkek arkadaşıyla evlenmesine izin vermeyince bu da inat edip madem öyle bundan sonra beni istemeye ilk gelen kişiyle evlencem diyor ve bu 35 yaşındaki adam geliyor.5 ay sonra boşanıyor.Tabi alkol dayak ne ararsan var.Baba sevgisinden mahrum kalan kızlar genelde kendisinden yaşça büyük biriyle evlenirler.5-6 yaştan sonrasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

siyah_karga
Müsteşar Yardımcısı
02 Haziran 2023 14:47

Ruhunun ve kalbinin mutlu oldugu; her şeye rağmen varım diyebildikten sonra yaşın hiç bir şekilde önemi olmadığını düşünüyorum. Toplumun oluşturduğu kriterlerde erkek her zaman bir kaç yaş olmakta.. Bununda açıklamasını anatomi yapısı ile izah etmekteler.

Befy
Aday Memur
06 Haziran 2023 13:12

Devren gibisi yok kanka, bir iki alt devrede olabilir. :)

Hukuk10
Genel Müdür
06 Haziran 2023 17:36

Bence yaş farkı olmamalı hatta en fazla 1-2 yaş fark olmalı eskiden di o yaşı büyük adamlarla evleniyordu kızlar çünkü işi düzgün olsun falan istiyorlardı artık devir değişti özellikle kadınlar için seçenek çok fazla gidip 5-6 yaş büyük ihtiyarla evlenmenin anlamı yok kızlar sakın öyle bi hata yapmayın yaşı genç her zman iyidir gerekirse kendinizden küçük erkeklerle evlenin ama sakın sizden yaşça büyük adamlara gidip hayatınızı mahvetmeyin ülkede erkek enflasyonu var elinizi sallasanız ellisi mantıklı olun :)))

Social Followers
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:57

-4 ya da +4 bence maksimum, gerisi biraz fazla olur

ggizemyildirim.9898
Aday Memur
09 Haziran 2023 13:31

10 yaşa kadar sorun yok fazlası saçma

GÖKHAN ATMACA
Aday Memur
09 Haziran 2023 14:35

Gönlün ne kadarına izin veriyorsa yaş kriterinde o olmalı erkeğin kadından 2-3 yaş büyük olması bence ideal çünkü belli bi yaştan sonra iş güç yorgunluk vs. sebeplerden dolayı hayat daha çekilmez paylaşılan değerli zamanlar daha az hale geliyor araya bi de doğum girerse eşle paylaşılan zaman daha da azalıyor.

ggizemyildirim.9898
Aday Memur
12 Haziran 2023 17:48

en fazla 10 yaş bence

Memurpol0
Memur
13 Haziran 2023 18:38

Kafa sardıktan sonra 10 a kadar yolu var
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler