Editörler : nayzen
10 Mart 2023 20:28

Teknikerliğe geçiş

Merhabalar. 1 yıllık sözleşmeli personelim teknisyen olarak. Teknikerliğe geçmek istiyorum ama bölümüm açık öğretim de yok ( lise ahşap teknolojileri bölümü mezunuyum) açık öğretim de 2 yıllık hangi bölüm okursam geçebilirim hiç bir yerden bilgi alamadım ve bilgim de yok o yüzden bilen kişilere danışmak istedim.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
11 Mart 2023 09:53

AÖF'de teknik bölüm olarak Tarım ve Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümleri var. Bir de Elektrik iletim ve dağıtım bölümü var galiba.

Ancak sözleşmelilerde unvan değişikliğinin mümkün olmadığını biliyorum. Unvanınızın değişmesi için ya kadroya geçip unvan değişikliği sınavını beklemelisiniz ya da tekrar KPSS'ye girip tekniker olarak atanmaya çalışmalısınız.

Bulutank18
Aday Memur
12 Mart 2023 12:55

Çok teşekkür ederim. Kadroya geçmek için dilekçe verdik ı yüzden geçmek istiyorum. Bu belirttiğiniz bölümleri okusam oluyor yani.

YUSUF YILDIRIM, 3 ay önce

AÖF'de teknik bölüm olarak Tarım ve Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümleri var. Bir de Elektrik iletim ve dağıtım bölümü var galiba.

Ancak sözleşmelilerde unvan değişikliğinin mümkün olmadığını biliyorum. Unvanınızın değişmesi için ya kadroya geçip unvan değişikliği sınavını beklemelisiniz ya da tekrar KPSS'ye girip tekniker olarak atanmaya çalışmalısınız.

mmemurumm
Aday Memur
12 Mart 2023 19:04

YÖK ün yayınladığı bir liste var internetten bul orada hangi bölümlerin teknikerlik olduğu yazıyor

Xiaomi
Aday Memur
15 Mart 2023 09:42

maaşı alırsın da ünvanı alamazsın onun için görevde yükselme sınavına girmen lazım

Bulutank18, 3 ay önce

Çok teşekkür ederim. Kadroya geçmek için dilekçe verdik ı yüzden geçmek istiyorum. Bu belirttiğiniz bölümleri okusam oluyor yani.

elektronik-tek
Daire Başkanı
22 Mart 2023 16:10

Aşağıdaki dökümandan YÖK'ün hangi ünvanları teknik olarak nitelendirdiği ve eşdeğerlikleri yazıyor. İnceleyebilirsiniz.

https://www.yok.gov.tr/Documents/Kurumsal/egitim_ogretim_dairesi/lisans-onlisans-program-adlari/2021/myo-yeni-program-adlari-esdegerlikleri-ve-unvanlari.pdf

Kamuran Işık
Aday Memur
25 Mart 2023 18:34

Elektrik enerjisi üretimi iletim ve dağıtım oku

Destekpersoneli
Aday Memur
25 Mart 2023 19:27

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-fakultesi-onlisans-programlari-2-yillik/elektrik-enerjisi-uretim-iletim-ve-dagitimi

Tanir70
Aday Memur
28 Mart 2023 12:29

Ben aöf den Web tasarımı ve kodlama okudum. Kurum içi ünvan değişikliği sınavı ile tekniker oldum

saenes74
Genel Müdür
28 Mart 2023 16:31

handg kurum _?

Tanir70, 2 ay önce
Ben aöf den Web tasarımı ve kodlama okudum. Kurum içi ünvan değişikliği sınavı ile tekniker oldum

Necatalp
Aday Memur
01 Nisan 2023 00:45

İş sağlığı ve güvenliği ön lisans mezunuyum. Tekniker olabilir miyim?

Tanir70
Aday Memur
01 Nisan 2023 10:45

Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı
saenes74, 2 ay önce

handg kurum _?

saenes74
Genel Müdür
03 Nisan 2023 11:25

anladım sağol. çevre ve şehircilik ünvan değişikliği açmış. ne yazıkki diğer yerler açmıyorlar.

kaptansparow
Kapalı
06 Nisan 2023 23:45

Hocam yüz yüze ders varmış eskişehirde sıkıntılı bu ya
Destekpersoneli, 2 ay önce
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-fakultesi-onlisans-programlari-2-yillik/elektrik-enerjisi-uretim-iletim-ve-dagitimi
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi