Editörler : E.Kayı Han
11 Mart 2023 22:16

Eş durumu mazereti

Merhabalar, 2022 şubat ayında hamile iken sözleşmeli zabıt katibi olarak atamam gerçekleşti. 21 gün çalışıp doğum iznine ayrıldım. Şu anda doğum sebebi ile 2 yıllık ücretsiz izindeyim. Eşim polis memuru ve bu yıl doğuya taynimiz olacak. Bende eşimin görev yerine taynimi aldırmak istiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bir de tayin tarihleri oluyormuş diye bir şey duydum bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Hsnbsrnr
Aday Memur
12 Mart 2023 09:50

Zabıt katiplerinde tayin tarihi yok istediğin zaman es durumu verebilirsin bağlı bulunduğun komisyonla görüş

funda.yvnoglu
Aday Memur
13 Mart 2023 01:50

Teşekkür ederim

Hsnbsrnr, 7 ay önce

Zabıt katiplerinde tayin tarihi yok istediğin zaman es durumu verebilirsin bağlı bulunduğun komisyonla görüş

umutsuzkatip
Şube Müdürü
13 Mart 2023 10:54

Eşiniz polisse çok rahat tayin alırsınız. Eşinizin tayini çıktığı anda durum bildirir bir dilekçe ile komisyon aracılığıyla PGM'ye başvurabilirsiniz.

funda.yvnoglu
Aday Memur
13 Mart 2023 11:13

Sözleşmeli olduğum için göreve başlamam gerekli imiş önce kadroya geçmem sonra dilekçe vermem gerekiyormuş sağolun

umutsuzkatip, 7 ay önce

Eşiniz polisse çok rahat tayin alırsınız. Eşinizin tayini çıktığı anda durum bildirir bir dilekçe ile komisyon aracılığıyla PGM'ye başvurabilirsiniz.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi