Editörler : E.Kayı Han
11 Mart 2023 23:07

Promosyon alabilir miyim

vakıfbanktan 25 bin promosyon aldım başka kuruma atandım giitiğim kurumda vakıfbank tekrardan promosyon alır mıyım

E.Kayı Han
Editor
11 Mart 2023 23:36

Hayır alamazsın.

bluues
Aday Memur
11 Mart 2023 23:40

kaynak var mı

E.Kayı Han
Editor
11 Mart 2023 23:42

Kaynak benim. :)

Vakıfbank adalet bakanlığında iken aldığın promosyonu görüyor.

Daha önce gümrük ve ticaret bakanlığında çalışan bir personel geçen sene oradan promosyon almış. Sonra bizim bakanlığa atanmış.

Promosyon talep etti. Bankaya yazı yazdık. Banka cevabi yazısında ilgili kişinin önce ki çalıştığı kurumda promosyon aldığını, orada aldığı promosyonu bankalarına iade etmesi halinde promosyon ödemesi yapılabileceğini söyledi.

bluues, 6 ay önce

kaynak var mı

E.Kayı Han
Editor
11 Mart 2023 23:43

Atandığın kurum vakıfbank ile değilde başka bir banka ile çalışsa idi sıkıntı yoktu oradan da alırdın. Aynı banka olduğu için alamıyorsun yani.

bluues
Aday Memur
11 Mart 2023 23:51

yani promosyonu iade etsem yeni kuruma göre ücret ödeyecekler

E.Kayı Han, 6 ay önce

Atandığın kurum vakıfbank ile değilde başka bir banka ile çalışsa idi sıkıntı yoktu oradan da alırdın. Aynı banka olduğu için alamıyorsun yani.

E.Kayı Han
Editor
11 Mart 2023 23:52

Bize gelen cevap öyle idi.

bluues, 6 ay önce

yani promosyonu iade etsem yeni kuruma göre ücret ödeyecekler

bluues
Aday Memur
11 Mart 2023 23:53

eywallah reis

E.Kayı Han, 6 ay önce

Bize gelen cevap öyle idi.

E.Kayı Han
Editor
11 Mart 2023 23:56

Bu arada hayırlı uğurlu olsun. DHMİ güzel kurum.

bluues, 6 ay önce

eywallah reis

bluues
Aday Memur
12 Mart 2023 01:14

teşekür ederim reis sağolasın darısı sana

E.Kayı Han, 6 ay önce

Bu arada hayırlı uğurlu olsun. DHMİ güzel kurum.

adayadaymemr
Aday Memur
12 Mart 2023 01:22

Hocam tam aklımda bu soru vardı denk gelmesi cok iyi oldu bende adalet bakanligindan ticaret bakanligina gecmek uzereyim orada promosyon varmis ayni banka ile anlasmali anlasilan oradaki promosyonu alamayacağız bununla ilgili BDDK ya sikayet olustursak alabilirmiyiz sizce ?

E.Kayı Han, 6 ay önce

Kaynak benim. :)

Vakıfbank adalet bakanlığında iken aldığın promosyonu görüyor.

Daha önce gümrük ve ticaret bakanlığında çalışan bir personel geçen sene oradan promosyon almış. Sonra bizim bakanlığa atanmış.

Promosyon talep etti. Bankaya yazı yazdık. Banka cevabi yazısında ilgili kişinin önce ki çalıştığı kurumda promosyon aldığını, orada aldığı promosyonu bankalarına iade etmesi halinde promosyon ödemesi yapılabileceğini söyledi.

bluues
Aday Memur
12 Mart 2023 01:23

+

adayadaymemr, 6 ay önce

Hocam tam aklımda bu soru vardı denk gelmesi cok iyi oldu bende adalet bakanligindan ticaret bakanligina gecmek uzereyim orada promosyon varmis ayni banka ile anlasmali anlasilan oradaki promosyonu alamayacağız bununla ilgili BDDK ya sikayet olustursak alabilirmiyiz sizce ?

E.Kayı Han
Editor
12 Mart 2023 01:43

Bana sorarsanız banka burada haklı. Zira banka size Eylül ayında benden üç yıl boyunca maaş alacaksın diye bir ödeme yaptı. Sen 6 ay maaş aldın ve sonra başka kuruma geçtin. Oradan da maaş alacağım deyip tekrar para istiyorsun. Banka ödemem demiyor. Ben sana benden 36 ay boyunca maaş alacaksın diye ödeme yaptım. Sen benden 6 ay maaş aldın. Bu nedenle maaş almadığın 30 ayın parasını iade et bende sana yeni kurumda alacağın maaşlar için ödeme yapayım diyor.

BDDK şikayetinden birşey çıkmaz zira banka ben kesinlikle ödeme yapmam demiyor.

adayadaymemr, 6 ay önce

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi