abisi elleme başkanlık sonrası uçuşa geçenler bunlar :))))) nasıl uçtularsa daha da indiremiyoruz yere :))) Velocıraptor, 3 hafta önce - Alıntıya git
abisi elleme başkanlık sonrası uçuşa geçenler bunlar :))))) nasıl uçtularsa daha da indiremiyoruz yere :)))
bunlar uçuşta atmosferi de geçtiler.
Seçimde a,b veya c nin gelmesinin bir önemi yok halkın kendini nasıl bir yönetime layık gördüğüyle alakalı şuanki sistem benim açımdan devam etmesi düşünülemez bile sebeplerini yazmama gerek yok herkes kendi hayatına bakarak bunu anlayabilir...
Ben geçinemiyorum adalet liyakat yok başkanlık sistemi kesinlikle ülkeye uymuyor koalisyona çare dediklerisistem beşli onlu koalisyonlar doğurdu akp MHP ye mecbur chp iyi partiye mecbur
diğerlerinde liyakat olmadığı için reyiz diyorum
Hakaret vari yazıp mendeburlaşmaya gerek yok Memlekette demokrasi var isteyen istediğine oy verebilir anket yapıyorsanız RTE oy verecem
biri liyakat için reyiz demiş allahım ne hallere düştük ya. dolar 3 lira 5 lira olacak ya.
Basit bir analiz: 2018 seçiminden bu yana ilk kez oy kullanacak yaklaşık 6 milyon genç var, vefat eden yaşlı sayısı da yaklaşık 3 milyon. Toplam 9 milyona yakın seçmen, bu da toplam seçmen sayısının yaklaşık %15'ine denk geliyor. Vefat edenlerin yaklaşık %60-80'i A partisine oy verdiği, yeni seçmenlerin ise %20'sinin A partisine oy vereceği düşünüldüğünde: A partisinin ortalama %6-9 oy kaybedeceği hesaplanabilir. Geriye kalan tüm seçmenlerin geçen seçimle aynı oyu kullanacak olduğu düşünüldüğünde böyle oluyor. Ancak muhalefetten hükümete kayan seçmen hiç duymadım, tam tersini çok duydum. Analiz bu kadar, gerisini siz düşünün. Matematik basittir. uzmpskdan, 3 hafta önce - Alıntıya git
Basit bir analiz: 2018 seçiminden bu yana ilk kez oy kullanacak yaklaşık 6 milyon genç var, vefat eden yaşlı sayısı da yaklaşık 3 milyon. Toplam 9 milyona yakın seçmen, bu da toplam seçmen sayısının yaklaşık %15'ine denk geliyor. Vefat edenlerin yaklaşık %60-80'i A partisine oy verdiği, yeni seçmenlerin ise %20'sinin A partisine oy vereceği düşünüldüğünde: A partisinin ortalama %6-9 oy kaybedeceği hesaplanabilir. Geriye kalan tüm seçmenlerin geçen seçimle aynı oyu kullanacak olduğu düşünüldüğünde böyle oluyor. Ancak muhalefetten hükümete kayan seçmen hiç duymadım, tam tersini çok duydum. Analiz bu kadar, gerisini siz düşünün. Matematik basittir.
Çok saçma. Kendi düşünceni kendine sakla . Böyle hipotezsiz saçma sapan hesaplarla yol A partisi şu alır yok B partisi şu alır diye bir kavram olamaz. Gerçi niyetinizi herkes biliyorda boşver.
Çok saçma. Kendi düşünceni kendine sakla . Böyle hipotezsiz saçma sapan hesaplarla yol A partisi şu alır yok B partisi şu alır diye bir kavram olamaz. Gerçi niyetinizi herkes biliyorda boşver. Tekniker6565, 3 hafta önce - Alıntıya git
Veriler ortada, analiz basit. Herhangi bir amacım yok, kendi yorumum böyle. Siz tam tersini düşünüyor olabilirsiniz ama o da sizin fikriniz. Seçimden sonra tekrar yazacağım buraya.
Memur olarak cevaplarsam yaklaşık 8 senedir memurum ekstra hiçbir iyileştirme,maaş artışı veya sosyal hak verilmedi.
Vatandaş olar cevaplarsam Enflasyon rekor seviyelerde
Ev-Kira fiyatları uçtu
Gıda fiyatları artışında dünyada 1. sıradayız
Kurumlarda Kadrolaşma Liyakatsızlık ve Tepeden bakma almış başını gitmiş
Eğitim sistemi 18 defa değiştirilmiş
Siyasal İslam malzeme haline getirilmiş yani sadece Savunma Sanayinde iyiyiz diye oy vermelimiyim
Yaz oraya reisçike 3ün 1ini diplomasız din tüccarına oy mu verilir
Sadece müdür olarak SGKyı batırdı diye suçlanan Kılıçdaroğlu var lan beyin olsa bir müdür SGKyi nasıl batirabilir o anki hükümet batırdı da demiyor müdür batırdı diyorlar bir de zeka küpleri en azından adam hırsız değil adam gibi adam ayakkabı kutularından paraları fışkırmıyor deprem paralarını çetelerine peşkeş çekmiyor. Bu ülkeye ikinci Ecevit lazım yine çalmayanından
2012 de 2000 dolar maaş alırken şu anda 900 dolar maaş alıyorsam demekki cebimde hırsız var
Resmi bir ittifakları varsa konuş yoksa boş yapma lale Euphratestigris, 3 hafta önce - Alıntıya git
Resmi bir ittifakları varsa konuş yoksa boş yapma lale
Beğenin ya da beğenmeyin ülkemiz bu kadar sıkıntıda iken bilmem kaç kez toplanıp aday belirlemekte bile bu kadar zorlanan bir muhalifler masası mu ülkeyi idare edecek!! Depremzedeleri bile unutturdular o bir kaç gün.Şimdi meydanlardalar ama bana ne..RTE ve yönetimi 11 ilin yaşadığı bu afeti ancak kısa zamanda kaldırır.Diğerlerine zerre kadar güvenim yok.Rte gitsin de biz bir başa geçelim de havasıyla iktidar olunmaz olsa da sürmez?Benim oyum 6+2+ 1 masa ve ayaklarına asla olamaz. sonsAz, 3 hafta önce - Alıntıya git
Beğenin ya da beğenmeyin ülkemiz bu kadar sıkıntıda iken bilmem kaç kez toplanıp aday belirlemekte bile bu kadar zorlanan bir muhalifler masası mu ülkeyi idare edecek!! Depremzedeleri bile unutturdular o bir kaç gün.Şimdi meydanlardalar ama bana ne..RTE ve yönetimi 11 ilin yaşadığı bu afeti ancak kısa zamanda kaldırır.Diğerlerine zerre kadar güvenim yok.Rte gitsin de biz bir başa geçelim de havasıyla iktidar olunmaz olsa da sürmez?Benim oyum 6+2+ 1 masa ve ayaklarına asla olamaz.
Din tüccarı kimdir biliyor musun? Dini yaşamadığı halde seçim olana kadar yaşıyormuş gibi görünendir. Seçim zamanı camide Yasin okuma şovu yapanlardır. Ateist olduğu halde seçmene şirin görünmek için Allah'a dua ediyor görünenlerdir. "Yüzünde Rabbi Yessir gördümcüler."dir. Diğer iddiana gelince. Şuan 60'tan fazla TV kanalı ve gazete var. Muhalifliğin de ötesinde oluk oluk hakaret, yalan, iftira ve provokasyon akıyor. Twitter'daki mavi tikli provokatörleri saymıyorum bile. Havaya kurusıkı atmayın. Beni de uğraştırmayın. hacegan5584, 3 hafta önce - Alıntıya git