Editörler : F16 Gökçen

Euphratestigris
Yasaklı
17 Mart 2023 09:35

Şimdiki iktidar kalırsa da bu mülteci politikasıyla yakın zamanda mülteci sayısı Türk sayısını geçecek. Şimdiden milletvekili aday adayları bile var adamların. Ülke suriyeye dönecek bu gidişle. Bu iktidarla da vatansız kalmamız çok uzak değil. Yok kılıçdar gelirse bayraksız topraksız kalacakmışız. Bırakın bu edebiyatı. Kimin bizi bayraksız, topraksız bırakacağı belli. Ama işinize gelmiyor değil mi makarnacılar. Makarna yiye yiye hamurlaştınız. Gerçekleri göremiyorsunuz.

mhmtypc60, 2 yıl önce
Öcalan için Kürt olmana gerek yok. Demirtaş gelse diyebiliyorsanız ülke sevdanızın ne olduğunu gösteriyorsunuz. Doğru o daha iyi yönetir, bayraksız, topraksız kalınca yönetimi tabi ki de kolay olur. Olmayan bir şey yönetmek ne kolaydır.

mhmtypc60
Aday Memur
17 Mart 2023 09:47

Önce iyi oku, ben Kılıçdaroğlu'na demedim. Senin sevgi beslediğin demirtaştan bahsettim.
Euphratestigris, 2 yıl önce

Şimdiki iktidar kalırsa da bu mülteci politikasıyla yakın zamanda mülteci sayısı Türk sayısını geçecek. Şimdiden milletvekili aday adayları bile var adamların. Ülke suriyeye dönecek bu gidişle. Bu iktidarla da vatansız kalmamız çok uzak değil. Yok kılıçdar gelirse bayraksız topraksız kalacakmışız. Bırakın bu edebiyatı. Kimin bizi bayraksız, topraksız bırakacağı belli. Ama işinize gelmiyor değil mi makarnacılar. Makarna yiye yiye hamurlaştınız. Gerçekleri göremiyorsunuz.

17 Mart 2023 09:50

Ne kadar boş muhabbet yapıyorsunuz, Demirtaş aday değil, aday olsa bile seçilme ihtimali var mı yok. Ha Demirtaş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak aday olma hakkı var mı var, bizim buralarda yayladan gelecek yoğurda güvenerek çorba suyu konulmaz derler.

Sizde olmayan, olmayacak bir şeyin tartışmasına nasıl giriyorsunuz anlamıyorum. Bence konuyla ilgili arkadaş Demirtaş örneğini ironi olarak yani uç bir örnek olarak gösterdi, bunu hala anlayamıyormusunuz.

Armegedon77
Aday Memur
17 Mart 2023 10:20

Haramilerin saltanatını yıkacağız bekle bizi güzel ülkem.

Euphratestigris
Yasaklı
17 Mart 2023 10:31

Yaa mültecilerden bahsedince nasıl da bayrak, toprak edebiyatını bıraktın değil mi? İşte busunuz. İşinize gelince vatanseversiniz sadece.

mhmtypc60, 2 yıl önce
Önce iyi oku, ben Kılıçdaroğlu'na demedim. Senin sevgi beslediğin demirtaştan bahsettim.

Euphratestigris
Yasaklı
17 Mart 2023 10:33

+++ Anlıyorlar da işlerine gelmiyor diyelim.

Yıldırım İsmail, 2 yıl önce

Ne kadar boş muhabbet yapıyorsunuz, Demirtaş aday değil, aday olsa bile seçilme ihtimali var mı yok. Ha Demirtaş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak aday olma hakkı var mı var, bizim buralarda yayladan gelecek yoğurda güvenerek çorba suyu konulmaz derler.

Sizde olmayan, olmayacak bir şeyin tartışmasına nasıl giriyorsunuz anlamıyorum. Bence konuyla ilgili arkadaş Demirtaş örneğini ironi olarak yani uç bir örnek olarak gösterdi, bunu hala anlayamıyormusunuz.

metehan 40
Aday Memur
17 Mart 2023 18:15

Muharrem İnce, halktan birisi. Ülkeyi ancak aydınlığa o çıkarır.

sardunyasw
Memur
18 Mart 2023 01:18

Yaniki Kılıçdaroğlu

BiyoFen4232
Aday Memur
18 Mart 2023 10:54

Oyum kendime

uzmpskdan
Yasaklı
18 Mart 2023 16:36

Bu anketin oylama sonuçlarına bakınca, %3-5 yanılma payı ile sonuçların böyle geleceğini tahmin ediyorum. Memurların hükümete oy vermeyeceğini iddia edenlerin yanıldığını, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanma ihtimali olmadığını söyleyenlerin de yanıldığını gösteren bir anket.

ben toprak
Yasaklı
18 Mart 2023 19:40

Ilk sayfadaki Muharrem Ince ve Sinan Ogan oylarının toplamı yüzde 18 yapıyor.

Bunun yüzde 15 ini ilk 2 aday arasında bolusturun sonuç ortaya çıkar.

53 / 41 K.K. Ilk turda alır secimi.

gladio0634
Şef
18 Mart 2023 19:54

Değil Mustafa Kemal'in askeri generali olsan ne yazar it sürüleri. Diyen hdpkklilarla kol kola seçime girilmez terörü tekrar hortlatmak en büyük vebal. Tabiki cumhur ittifakı

İstikbarat
Aday Memur
19 Mart 2023 00:10

Bak kardeşim şu ayrıntıyı atlıyorsun! Adamlar askere kurşun sıkmayacağız sorunları barış ile çözeceğiz dediği için bunlar ile oturup konuşulmaya karar verildi. Amaç bu maşonları diğer devletlerin kullanmasını engellemekti. Ama onlar biz kukla olmaya devam edeceğiz dediği anda kabus gibi devlet üzerine çöktü şimdi kafasını kaldıramıyorlar ezdik çünkü. Ama şimdiki muhalefet onlar askere kurşun sıktığı halde beraberler, bölücü düşüncelerinden vazgeçmediği halde beraberler. Farkı anladın mı muallim?
aa.muallime, 2 yıl önce
Hocam hayatımda hiç oy vermedim malum partiye. Sadece bunlar bi yolunu bulup yine başta kalacak. Vaktinde de hdp yle omuz omuzayken başta kaldılırsa hüdaparla da kalırlar. Tekrarlıyorum oy vermedim hiç bunlara sadece hissettiğimi yazdım :)

Yokluk123
Aday Memur
19 Mart 2023 19:53

zeki mürende bizi görecek mi? yada kırmızı bültenle aranan adamın devlet televizyonuna çıkması? tüm siyasiler bir şekilde bu terör olaylarını kullanıyor. örnek akp koalisyon kuramadığı döneme bak yaşanana olaylara bak anlarsın.

İstikbarat, 2 yıl önce
Bak kardeşim şu ayrıntıyı atlıyorsun! Adamlar askere kurşun sıkmayacağız sorunları barış ile çözeceğiz dediği için bunlar ile oturup konuşulmaya karar verildi. Amaç bu maşonları diğer devletlerin kullanmasını engellemekti. Ama onlar biz kukla olmaya devam edeceğiz dediği anda kabus gibi devlet üzerine çöktü şimdi kafasını kaldıramıyorlar ezdik çünkü. Ama şimdiki muhalefet onlar askere kurşun sıktığı halde beraberler, bölücü düşüncelerinden vazgeçmediği halde beraberler. Farkı anladın mı muallim?

NarçınErgin
Aday Memur
19 Mart 2023 20:37

İnternet üzerinde yapılan anketlerde bile Erdoğan bu kadar oy alıyorsa gerçekte çok çook rahat kazanacak demektir... Nette muhaliflerin sayıca aşırı üstünlüğü olmasına rağmen bu yüzde çok yüksek...

Euphratestigris
Yasaklı
19 Mart 2023 22:30

Hadi ordan zübük. Sen kimsin kaliten ne ki başkası hakkında yorum yapıyorsun.

1emeklikisi
Aday Memur
20 Mart 2023 02:13

Hdpkk nin oyunu isteyenler işiniz gücünüz algı
Emir ka, 2 yıl önce
Hüdaparın oyuylamı:))

MEKFON
Şube Müdürü
20 Mart 2023 12:31

Memleketimiz için en iyisi, en hayırlısı kim ise Allah onu başımıza getirsin inşallah diyorum.

34poseidon
Memur
20 Mart 2023 14:36

kk götürür.... güle güle reis

sonsAz
Aday Memur
20 Mart 2023 15:49

Çüş diyorum sana..Hadsiz trolün alası sizsiniz..Sizin etkiniz kurduğunuz masanın çeperi kadar..Aday bile çıkartmaktan aciz olan ittifakınızla,iki belediye başkanı yardımcılığa namzet vizyonsuz dayanaklarınızlar,pknn uzantısı kan emicilerinizle tarihin sayfalarında yok olursunuz inşallah.Derdiniz bu ülke hiç olmadı..Çamur hakaret sizin işiniz..vah vah mış size vah ki ne vah
Çok Pis Döverim, 2 yıl önce

vah trol vah

2018 de verdin yetkiyi

şimdi gördün mü etkiyi

acı var mı acı ?

Toplam 152 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi