İzmit Belediyesinde en düşük işçi maaşı 16.800 tl olmuş. Helali hoş olsun. Peki memur kardeşim sen kaç yıllık memursun ve ne kadar alıyorsun Poseidon39, 2 hafta önce - Alıntıya git
İzmit Belediyesinde en düşük işçi maaşı 16.800 tl olmuş. Helali hoş olsun.
Peki memur kardeşim sen kaç yıllık memursun ve ne kadar alıyorsun
size saglam duyum vereyim mi
tum memurlara hic bjr sey vermeyecekler
verilecek olsa bununla ilgili 1500 tane haber yandas medya tarafindan mujde mujde diye duyurulurdu
size saglam duyum vereyim mi tum memurlara hic bjr sey vermeyecekler verilecek olsa bununla ilgili 1500 tane haber yandas medya tarafindan mujde mujde diye duyurulurdu üçbuçukali, 2 hafta önce - Alıntıya git
Talip Geylanın son twitine bakın.. Bir kaç istekte bulunmuş onda bile ek zam talebi yok.. Velhasıl 3 Nisan'a 2 hafta kaldı seçime de 2 aydan az kaldı onlar bilir.. Ben şahsen ümidimi yitirdim seçim öncesi için. Kendi açımdan değil ama çok kararsız memur seçmen var onları da hiçe saydılar. 2 ay daha dayanırız elbet.. Sonrası mı? Bakın sonrasında yetkili sendika ve arkadaşı seçimden sonra müthiç bir memur tarafı olduğunu göstermeye çalışasacak ama seçimin sonucuna göre :) 15 mayıstan göreceksiniz... Drej123, 2 hafta önce - Alıntıya git
İktidarın seçimi kazanması zor değil çok zor 5 yıl önceki ekonomi yok çok kötü bir ekonomi var eğer hükümet kazanacağını anlasa ufak partileri yanına çekmeye calisirmiydi çok farklı bir tablo göreceğiz seçimde yanilmayacam
İktidarın seçimi kazanması zor değil çok zor 5 yıl önceki ekonomi yok çok kötü bir ekonomi var eğer hükümet kazanacağını anlasa ufak partileri yanına çekmeye calisirmiydi çok farklı bir tablo göreceğiz seçimde yanilmayacam engineer323, 2 hafta önce - Alıntıya git
85 dogumluyum
hadi 10 yasinda siyasete aklimin yettigini dusunelim
mesutu, tansuyu, erbakani, karaoglan ecevit i ve en son akp iktidarlarini gordum
secim cok ilginc gececek sizinle ayni dusunuyorum
secimden 1 gun once 2 tane birami icip keyiflesecim sonuclarina bakcam
85 dogumluyum hadi 10 yasinda siyasete aklimin yettigini dusunelim mesutu, tansuyu, erbakani, karaoglan ecevit i ve en son akp iktidarlarini gordum secim cok ilginc gececek sizinle ayni dusunuyorum secimden 1 gun once 2 tane birami icip keyiflesecim sonuclarina bakcam üçbuçukali, 2 hafta önce - Alıntıya git
Memur maaşı ile bira alabiliyor mu vay be biz alamıyoz
Memursen=Kamusen
Eğitim Birsen= Türk Eğitim Sen oldu malesef
Iktidarın iki ortağınım iki sendikasından ne bekliyorsunuz halen anlamış değilim. Temel fıkrasındaki ifadeyle "hasta ciddi ciddi" arkadaşlar.
Talepte bulunacaksanız iktidarı kazanma ihtimali yüksek görünen muhalefet partilerine yönelin, onlardan talepte bulunun.
Öncelikle de saflarınızı şimdiden terk etmek iyi bi başlangıç olabilir.
Eğer kılıçdaroğlu memura sunu yapıcaz bunu yapıcaz derse yapılır malum 3600 ve benzeri şeyler onun söylemesiyle oldu.. kılıçdaroğluda memur kökenli oldugu için gerekeni yapıcaganı düşünüyorum malum hükümet gibi memur düşmanlığı yapmayacaktır Memuradam05, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ben 20 yıl sonra ilk defa iktidar için şans bulan bir parti genel başkanı olacağım ve sadece vaat olarak memur ve emekliye %....zam verecegim demeyecegim öyle mi..Evet öyle adamlar ağzına bile almıyor zammi.Bence secimi kazanmak istemiyorlar İbrahim5506, 1 hafta önce - Alıntıya git
Bu sözü söyledim eksi manyağı yaptılar burda beni. Muhalefet bu seçimi kazanmak istemiyor arkadaş. Bakın deprem bölgesindeyim. Devlet 10 bin verdi,15 bin verdi,kira yardımı başlayacak. Şimdi sen kalk bu millete sana eşya yardımı 30 bin mi vereyim yoksa komple eşyanı mi alayım dese. Millet istersen 20 ver ama paradan haber ver der.
Seçim mi kazanmak istiyorsun, keseden önce kendi ağzını açman lazım muhalefet efendiler.
Ama şunu söylüyorum Kılıçdaroğlu kazanamayacak. Zaten kazanmak gibi bir derdi yok.
Memur maaşı ile bira alabiliyor mu vay be biz alamıyoz Android60, 2 hafta önce - Alıntıya git
bekar olunca cok seyrek de olsa aliyorum
Bu sözü söyledim eksi manyağı yaptılar burda beni. Muhalefet bu seçimi kazanmak istemiyor arkadaş. Bakın deprem bölgesindeyim. Devlet 10 bin verdi,15 bin verdi,kira yardımı başlayacak. Şimdi sen kalk bu millete sana eşya yardımı 30 bin mi vereyim yoksa komple eşyanı mi alayım dese. Millet istersen 20 ver ama paradan haber ver der. Seçim mi kazanmak istiyorsun, keseden önce kendi ağzını açman lazım muhalefet efendiler. Ama şunu söylüyorum Kılıçdaroğlu kazanamayacak. Zaten kazanmak gibi bir derdi yok. Aksak bey, 1 hafta önce - Alıntıya git
maalesef hocam. geçen akşam bir bankada çalışan akraba ile konuştum maaşımı duyunca gülümsedi. (11750 TL) işyerleri tarafından ödenen gerçek asgari ücretinde altında maaş alıyorsunuz, işyerlerinde çalışanlara ödenen tutar 14-15'in altında değil dedi. yani kimse çalışanına 8500 tl maaş vermiyor, vermek istese eleman bulamaz, bulsa bile randımanlı olmaz dedi. 6 ay kadar önce işe başladı 20 bine yakın maaşı var akrabanın. ben ise 13 yıllık memurum. iktidar kanadını geçtim, muhalefet kanadından da bu konuda bir açıklama gelmedi. Oy kullanmayacağım. samet.by, 3 hafta önce - Alıntıya git
maalesef hocam. geçen akşam bir bankada çalışan akraba ile konuştum maaşımı duyunca gülümsedi. (11750 TL) işyerleri tarafından ödenen gerçek asgari ücretinde altında maaş alıyorsunuz, işyerlerinde çalışanlara ödenen tutar 14-15'in altında değil dedi. yani kimse çalışanına 8500 tl maaş vermiyor, vermek istese eleman bulamaz, bulsa bile randımanlı olmaz dedi. 6 ay kadar önce işe başladı 20 bine yakın maaşı var akrabanın. ben ise 13 yıllık memurum.
iktidar kanadını geçtim, muhalefet kanadından da bu konuda bir açıklama gelmedi. Oy kullanmayacağım.
8500tl'yi öğrenciler garsonluk yaparken alıyor.
En düşük emekli maaşına %36,36 zam yapıldı.
Sıra alım gücü düşen, refah seviyesi iyice yerlere serilen MEMURDA!!!
En düşük memur maaşına da bu ZAM ORANINDA %36,36 artış yapılmalıdır.
Bu iyileştirme istek olarak görülmemeli, ZORUNLU olduğu açıkça ortadadır.
6 milyona yakın MEMUR sesini artık çıkarmalı.
Dün emekliye zam verildi bugun yarında kurumdaki asalak işçilere güzel zam açıklanır memur derdine yansın Memuradam05, 1 hafta önce - Alıntıya git
İşçiler için söylediğin kelimeyi aynen sana iade ediyorum. İşçi de memur da bordrolu maaşıyla geçinmeye çalışanlardır. Ayrımcılık yaparak bir yere varamayız. Bölünürsek yok oluruz. Sen gibi bizler de zorluk yaşıyoruz. Kamuda çalışan işçilerin %70'inin yevmiyesi asgarî ücret seviyesine yaklaştı. İkramiye ile ancak 12-13 bin ortalama kazancı var. Sanki mükemmel paralar alıyormuş gibi yaparsanız bugün işçinin sözleşmesinde, yarın memurun sözleşmesinde açlık sınırında zamlarla yaşama tutunmak zorunda kalırız. Lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim...
İşçiler için söylediğin kelimeyi aynen sana iade ediyorum. İşçi de memur da bordrolu maaşıyla geçinmeye çalışanlardır. Ayrımcılık yaparak bir yere varamayız. Bölünürsek yok oluruz. Sen gibi bizler de zorluk yaşıyoruz. Kamuda çalışan işçilerin %70'inin yevmiyesi asgarî ücret seviyesine yaklaştı. İkramiye ile ancak 12-13 bin ortalama kazancı var. Sanki mükemmel paralar alıyormuş gibi yaparsanız bugün işçinin sözleşmesinde, yarın memurun sözleşmesinde açlık sınırında zamlarla yaşama tutunmak zorunda kalırız. Lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim... braveheartgs43, 1 hafta önce - Alıntıya git