Editörler : E.Kayı Han
14 Mart 2023 18:28

Değerli meslektaşlarım neden susuyorsunuz. Ülkedeki en fazla iş yüküne sahip kurumunda verilen bu mali ve özlük haklar adil midir? Ülkedeki diğer kurumlara kıyasla en düşük memur maaşınin altında maaş alıyoruz. Ses getirmezsek duymazlar zaten görmezden geliyorlar. Lütfen birlik olalim artık..

cevherdudayev1
Daire Başkanı
14 Mart 2023 19:23

Dünya müminin cehenemi kafirin cennetidir lafını masallarda duydun büyük ihtimal

Teosel, 7 ay önce

O ayeti çok iyi biliyorum ve elimden geldiğince uyguluyorum da Allah aşkına ne alaka şimdi. Allah inancı olmayıp hiçbir geçim sıkıntısı çekmeyen insan yok ? Binlerce var. Onlar da sıkıntısını öbür tarafta çekerler. Konu verilen maaşın azlığı sen olayı başka yöne çekiyosun

ikm10
Aday Memur
14 Mart 2023 19:25

twitter etkinliğine katılalım arkadaşlar

gags35
Aday Memur
14 Mart 2023 19:53

#infazkorumayaborcunuzvar Twitter etkinliğine destek verelim

marco-77
Kapalı
14 Mart 2023 20:16

ben 2. evi de alırım sen kafana takma da konu bu değil. tamam maaş diğer memurlara göre düşük kalıyor ama hiçbir gideri olmayan birinin ay sonunu getirememesi komik kaçıyor. evli çocuklu bir memur dese anlarım eyvallah ama arkadaş büyük ihtimal sorumsuzun teki.

kamuz01, 7 ay önce

kendine güveniyorsa hadi bu zamanda 2. evini al bakim alabiliyorsan boş boş konuşma

14 Mart 2023 20:35

Arkadaşlaı inanın bende aynı durumdayım. Ek gelir kaynakları araştırın. Umudunu kesmiş bir kardeşiniz olarak naçizane tavsiyem budur. Yılbaşında asgari ücretli herhangi birinden daha sefil duruma düşeceksiniz şimdiden önleminizi alın.

Öğretmen değilseniz bu forumda boşuna sızlanmayın. Kimsenin umrunda değilsiniz bu forumun hiç değilsiniz.

Skylan
Kapalı
14 Mart 2023 21:28

Dostum bende araştırıyorum bi suredir ek is ihtiyacım var, onerebilecegin bir alan var mı

MemurunMaaşı, 7 ay önce

Arkadaşlaı inanın bende aynı durumdayım. Ek gelir kaynakları araştırın. Umudunu kesmiş bir kardeşiniz olarak naçizane tavsiyem budur. Yılbaşında asgari ücretli herhangi birinden daha sefil duruma düşeceksiniz şimdiden önleminizi alın.

Öğretmen değilseniz bu forumda boşuna sızlanmayın. Kimsenin umrunda değilsiniz bu forumun hiç değilsiniz.

tarik82
Aday Memur
14 Mart 2023 22:02

Ahahahahaha yok lan yok ben ikna oldum bu memur takımından bir halt olmayacağına :DDD reise basayım oyu ocakta asgari ücret alırsınız inşallahhhhhhhh :D

15 Mart 2023 08:39

Ne kadar yazık, bırak meslektaşına, bir insan bir insana böyle hitap edemez, etmemeli.

tarik82, 7 ay önce

Ahahahahaha yok lan yok ben ikna oldum bu memur takımından bir halt olmayacağına :DDD reise basayım oyu ocakta asgari ücret alırsınız inşallahhhhhhhh :D

İnfaz34
Aday Memur
15 Mart 2023 11:28

Yaşanmıyor dertli dertli

cevherdudayev1
Daire Başkanı
15 Mart 2023 11:56

yazılım öğren

Skylan, 7 ay önce

Dostum bende araştırıyorum bi suredir ek is ihtiyacım var, onerebilecegin bir alan var mı

Emre.677
Aday Memur
15 Mart 2023 13:22

Cümleye başladık, bu maaşla noktaya bile gelemedik.

15 Mart 2023 14:11

Yazılım, e ticaret, apartman merdiven temizliği, garsonluk, çakı çakmak tarak, limon limoncuu...

cevherdudayev1
Daire Başkanı
15 Mart 2023 15:15

yazılım la çakı çakmak limon vs bunları nasıl aynı kefeye koydun kardeşim yazılımı öğren memurluğu bile bırakabilirsin sadece html ve css ile adamlar ayda 1000 dolar kazanıyordu 3 4 sene önce şimdi kazansan 1000 dolar öpte başına koy

MemurunMaaşı, 7 ay önce

Yazılım, e ticaret, apartman merdiven temizliği, garsonluk, çakı çakmak tarak, limon limoncuu...

15 Mart 2023 15:23

11 k maaş alıyorum kimseden ses çıkmıyor SGK ve adalet bakanlığı personeli bu şekilde ses getirelim tweeterda arkadaşlar bizim diğer kurumlara karşı dezavantajlı yaptılar yıllardır görmezden geliyorlar lütfen tweeterda ses getirelim
15 Mart 2023 21:10

Maaş demeyelim kırıcı oluyor ben SADAKA demeyi tercih ediyorum allah devletimize zeval vermesin

Mehmett063
Aday Memur
15 Mart 2023 21:39

Bugün istifa etsen yerine binlerce bu işi yapicak kardeslerimiz var. Beğenmiyorsanız başka sektörde çalışmayı deniyebilirsiniz

İnfaz34
Aday Memur
15 Mart 2023 21:45

Mehmet 063 doğru söylüyor

sizofrenimam
Memur
15 Mart 2023 21:54

Etkinlik yapılsın bu hükümet ne yapıyor ya niye kiraları önlemiyorlar niye seyirci kalınıyor 11700 memur maaşı mı olur şu ekonomide. Hakkımı helal etmiyorum ülkeyi bu hale getirenlere bize gelecek borçlular. Hayatımızı çaldılar
15 Mart 2023 22:54

Hocam adam aileleriyle beraber 10 milyon insanı sefalete tükürdü. Yazarken deliriyor insan.

?Hadi ayvalık zeytinyağı... Zeytinyağı alıyorum diye makine yağı alma... Koş vatandaş koş...

cevherdudayev1, 7 ay önce

yazılım la çakı çakmak limon vs bunları nasıl aynı kefeye koydun kardeşim yazılımı öğren memurluğu bile bırakabilirsin sadece html ve css ile adamlar ayda 1000 dolar kazanıyordu 3 4 sene önce şimdi kazansan 1000 dolar öpte başına koy

Toplam 94 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi