Editörler : E.Kayı Han
13 Mart 2023 10:05

E imza süresi bitmişse
2 çocuk sonrası ücretsiz izindeyim. Yaklaşık 4 sene olacak. E imzamın süresi bitmişti. Şuan çalıştığım yerden uzakta şehir dışındayım. Havuz tayin döneminde başlama yapmadan tayin başvurusu yapmak istiyorum. Ancak bu durumda e imza mı nasıl yeniletebilirim.
13 Mart 2023 10:13

En yakın adliyeye gidip boş bir bilgisayardan halledebilirsin.

KATİBELER
Aday Memur
13 Mart 2023 11:27

merabalar. şöyle söyliyim size zaten e imza süresi bitmeden baya öncesinde msj gelmiştir size . durumu kurumunuzda bilgi işlemden sorumlu memura izah edip yardım alabilirsiniz. benimde doldu. 1 2 hafta içerisinde geldi . eskinin süresi dolunca artık kullanamıyorsunuz . umarım yenisi yetişir tayin dönemine. bazı arkadaşlar e imzasız da yapabilirsin demişlerdi denedim olmadı. muhaakkak işlemleriniz başlatn kurumunuzdaki bilgi işlemciler yapıyor

KATİBELER
Aday Memur
13 Mart 2023 11:31

birde şansıma e imzamın teslim edildiği ikametimdeki şube dağıtım yapmıyormuş şahsen almak gerekiyormuş ve bende bunu bilmiyordum . oturup teslim edilmesini beklerken son gün bir arkadaş söyledi şahsen kendin alacaksın şubeden dedi. yetiştim aldım neredeyse tekrar iade edilecekmiş KAMUSM'e. birde onla uğraşırdım . seninde aklında bulunsun gidip sorgula geldiği yere iade edilir teslim almazsan

Fatma00000
Aday Memur
13 Mart 2023 19:13

Çok teşekkür ederim. Bugün görüştüm sipariş oluşturdu. Umarım sorunsuz alabilirim.
KATİBELER, 6 ay önce

birde şansıma e imzamın teslim edildiği ikametimdeki şube dağıtım yapmıyormuş şahsen almak gerekiyormuş ve bende bunu bilmiyordum . oturup teslim edilmesini beklerken son gün bir arkadaş söyledi şahsen kendin alacaksın şubeden dedi. yetiştim aldım neredeyse tekrar iade edilecekmiş KAMUSM'e. birde onla uğraşırdım . seninde aklında bulunsun gidip sorgula geldiği yere iade edilir teslim almazsan

west19
Şef
13 Mart 2023 19:22

Herşeyi de buraya yazma kardeşim ya ne kadar cahil araştırmasını bilmeyen bı meslektaşız ya . Biriminin bilgi işlemini ara yaptır.

west19
Şef
13 Mart 2023 19:23

devlete faydası olmayan kişi işte.. e- imza olsa ne olacakki katkı mi sağlayacak devlete. Yazık günah devletimin paralarına.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi