Editörler : gubaz"eskiyara"

coshuva
Genel Müdür
21 Mart 2023 17:35

Oyum Recep Tayyip Erdoğan'a

Feriduni
Şube Müdürü
21 Mart 2023 19:48

Oylar Yıldız Tilbe'ye.
21 Mart 2023 21:20

Oylar Tarkan a
Feriduni, 6 ay önce
Oylar Yıldız Tilbe'ye.

coshuva
Genel Müdür
21 Mart 2023 23:09

1.kısım 100 bin lira alsa bile oy vermem dediğinde akla bilime uygun değil mi? :)) Senin aklını ssseveyim ben. :)) Aklın ve bilimin etmelisin odak noktasısın kaynağısın. Senin kararların en doğrusu.!!! :)))
hugo.almeida, 6 ay önce

Bizim okul biraz kapanık içine ama yarıya yakın çıkar AKP'ye oran. Bir arkadaş merkezde bir okulda. 60 tane öğretmenin en az 55 tanesi apaçık destekliyor dedi. Kafa buluyorsun dedim. Yemin billah etti.

Zaten ikiye ayrıldı oylar. 100 bin lira da verseler oyum başkasına diyenler ile maaşımdan da kesse oyum AKP'ye diyenler. İkinci kesim bana çok mantıklı geliyor. Akıl, bilim, mantık her şey var. :)

hugo.almeida
Kapalı
21 Mart 2023 23:20

Hahaha. Anlasan şaşardım coshuva. :) Önceden böyle değildi. İnternet sayesinde cehaletinizi göğsünüzü gere gere gösterme şansı bulabiliyorsunuz. O yüzden sana çok görmüyorum. Konuş da millet cahil görsün. :)

Coshuva 10 yıl önce kazandığım paranın 10 katını kazanıyorum. Bugün alım gücüm 10 senenin öncesinin beşte biri.

Bak diğer meselelere hiç girmiyorum bile. Sen bunu bile anlamazsın ki diğerlerini uzun uzun anlatayım sana. :)

coshuva, 6 ay önce
1.kısım 100 bin lira alsa bile oy vermem dediğinde akla bilime uygun değil mi? :)) Senin aklını ssseveyim ben. :)) Aklın ve bilimin etmelisin odak noktasısın kaynağısın. Senin kararların en doğrusu.!!! :)))

coshuva
Genel Müdür
21 Mart 2023 23:28

Cehalet gider de eşeklik baki kalır hügo. :))) Ayrıca senin gibiler sadece para odaklıdır. Kararlarını sırf para odaklı verirsen bir gün kötü yola düşebilirsin hügo dikkat et. Sonra akıl bilim seni kurtarmaz. :)))
hugo.almeida, 6 ay önce

Hahaha. Anlasan şaşardım coshuva. :) Önceden böyle değildi. İnternet sayesinde cehaletinizi göğsünüzü gere gere gösterme şansı bulabiliyorsunuz. O yüzden sana çok görmüyorum. Konuş da millet cahil görsün. :)

Coshuva 10 yıl önce kazandığım paranın 10 katını kazanıyorum. Bugün alım gücüm 10 senenin öncesinin beşte biri.

Bak diğer meselelere hiç girmiyorum bile. Sen bunu bile anlamazsın ki diğerlerini uzun uzun anlatayım sana. :)

hugo.almeida
Kapalı
21 Mart 2023 23:44

Ya hu arkadaş senin seviyen niye böyle dipte? Cahilsin anladık da bari edepli ol. Önceden böyle değildin. Gitgide daha bel altı, daha ahlaktan uzak, edepten uzak yazan biri oldun. Aklından şöyle bir şey mi geçiyor: "bu lafları bir tek biliyorum, kimse böyle konuşamaz" mı? Bak kaldı ki sana hakaret eden de yok. Cahilsin Allah var. Bunu da ifade ediyoruz. Alınmaca yok. Ayrıca anlamıyorsun. Ben diyorum ki oy verecekler para odaklı oy vermiyor senin cevabın; kararlarını para odaklı verirsen. :)

De get hadi iyice kendini rezil etme daha. Güldük eğlendik yeter bu kadar maskaralığın. Ciddiye alınınca çenen düştü.

coshuva, 6 ay önce
Cehalet gider de eşeklik baki kalır hügo. :))) Ayrıca senin gibiler sadece para odaklıdır. Kararlarını sırf para odaklı verirsen bir gün kötü yola düşebilirsin hügo dikkat et. Sonra akıl bilim seni kurtarmaz. :)))

coshuva
Genel Müdür
21 Mart 2023 23:47

Aklımın zekatını versem bünyene ağır gelir 7 gün kesintisiz uyursun hügo. İyi geceler.
hugo.almeida, 6 ay önce

Ya hu arkadaş senin seviyen niye böyle dipte? Cahilsin anladık da bari edepli ol. Önceden böyle değildin. Gitgide daha bel altı, daha ahlaktan uzak, edepten uzak yazan biri oldun. Aklından şöyle bir şey mi geçiyor: "bu lafları bir tek biliyorum, kimse böyle konuşamaz" mı? Bak kaldı ki sana hakaret eden de yok. Cahilsin Allah var. Bunu da ifade ediyoruz. Alınmaca yok. Ayrıca anlamıyorsun. Ben diyorum ki oy verecekler para odaklı oy vermiyor senin cevabın; kararlarını para odaklı verirsen. :)

De get hadi iyice kendini rezil etme daha. Güldük eğlendik yeter bu kadar maskaralığın. Ciddiye alınınca çenen düştü.

hugo.almeida
Kapalı
21 Mart 2023 23:49

Hadi coshuva. Kimseye verme sen zekatını falan. Durum ortada. Hadi bakalım. Üzülme. Çok çalışırsan pratik yaparsan okuma anlaman gelişir.

coshuva, 6 ay önce
Aklımın zekatını versem bünyene ağır gelir 7 gün kesintisiz uyursun hügo. İyi geceler.

Feriduni
Şube Müdürü
22 Mart 2023 09:28

Yahu boşverin her şeyi. Siyasiler geçici, devlet kalıcı. Hep diyorum bazı insanlar aç, üstünde giyecek kıyafeti yok, iyi beslenemiyor, iyi bir arabaya binemiyor hatta arabası bile yok siyasi iyi yaşasın ben soğan ekmek yerim diyor. Senin o üstün gördüğün siyasiden neyin eksik, onları sen seçiyorsun üstelik. Senin de iyi yaşamaya hakkın yok mu? Deniz ülkesindesin tatile çıkamıyorsun.
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi