Editörler : gubaz"eskiyara"
13 Mart 2023 11:01   

2023 uzmanlık eğitim sınav başvuru süreç takvimi açıklansın

Seçimden önce süreç açıklanmalıdır, süreç belirsizliğe bırakılmamalıdır

13 Mart 2023 11:05

Pelinin
Şef

Şu an 10 yılını dolduran bir çok öğretmen şubat tatilinde eğitip verilerek uzman yapılabilinirdi, uzmanlığı gün farkı ile kaçıranlar 1 yıl fazladan bekliyor zaten, en azından takvim açıklansın içimiz rahat etsin

13 Mart 2023 11:12

Billoh
Aday Memur

Kesinlikle yayınlanmalı üstüne yatılır mı düşünmek bile istemiyorum. En azında taklimi yayınlanmalıdır!

13 Mart 2023 11:15

aa.muallime
Memur
Takvim açıklandığında 10 yıllık sınırın aşağı çekildiğini ya da zorunlu hizmetini bitirenlere başvuru hakkının verildiğini görmeyi umuyorum..
13 Mart 2023 11:29

Pelinin
Şef
Takvim açıklandığında 10 yıllık sınırın aşağı çekildiğini ya da zorunlu hizmetini bitirenlere başvuru hakkının verildiğini görmeyi umuyorum..
aa.muallime, 1 hafta önce - Alıntıya git

Umarım sizin bekletiniz de karşılanır hocam

13 Mart 2023 11:30

Pelinin
Şef

Geçen yıl yapılan farklı bir hata da şu, online eğitimiisteyen herkese vermeliler, eğitim için süre şartı çok manasızdı, sendikalarda dile getirdi bu konuyu

13 Mart 2023 11:41

memur.rumem
Aday Memur

Umarım bir an önce beklentileri karşılayacak bir takvim açıklanır. Konuyu gündemde tutalım.

13 Mart 2023 11:41

Sevdim-Seni
Şube Müdürü

2006 yılında yılla kaybetmiştik, 1 ayla kaybedip giremeyenler vardı.

kaç yıl beklediler.

Yeni nesil arkadaşların bir sene bile beklemeye tahammülleri yok.

13 Mart 2023 11:58

ercanizma
Memur

Hükümet değişirse sınav olmayacak. Belki olmaz bu işler

13 Mart 2023 12:17

Pelinin
Şef

2006 yılında yılla kaybetmiştik, 1 ayla kaybedip giremeyenler vardı.

kaç yıl beklediler.

Yeni nesil arkadaşların bir sene bile beklemeye tahammülleri yok.

Sevdim-Seni, 1 hafta önce - Alıntıya git

Ne yapalım madalya mı verelim beklediniz diye? Beklemeseydiniz niye beklediniz? Siz zamanında beklemeyip ses çıkarsaydınız biz bugün belki kalkar mı diye korkmazdık

13 Mart 2023 12:25

fadime82
Memur
Sinav olmayacak sınavsız herkese uzmanlık tazminati verilecek
13 Mart 2023 13:11

Pelinin
Şef

Önce tazminatı versinler sonra konuşursunuz, olmayan birşeyi olmuş gibi tekrar etmeyiniz, mevcut kanun değilmediği sürece bu kanuna göre uzmanlık hakkımızı talep ediyoruz

13 Mart 2023 14:25

isbas
Memur

Sınav seçimden sonra yapılmalıdır

13 Mart 2023 15:46

şaşkın tarihçi
Daire Başkanı
Hükümet değişirse kanun iptal olur gibi. Uzmanlık alanlar aldığıyla kalır sonuçta daha önceki gibi. Bunfan sonra da ömür boyu aradaki maaş farkı açılarak gider uzman olamayanlarla.
13 Mart 2023 16:33

Pelinin
Şef
Hükümet değişirse kanun iptal olur gibi. Uzmanlık alanlar aldığıyla kalır sonuçta daha önceki gibi. Bunfan sonra da ömür boyu aradaki maaş farkı açılarak gider uzman olamayanlarla.
şaşkın tarihçi, 1 hafta önce - Alıntıya git

biz bu sene uzman olacağız, ne kadar köstek olan haset fesat insanlar olsada sizin gibi iyi yürekli temiz kalpli meslektaşlarımız sayesinde uzman olacağız...

13 Mart 2023 16:38

Pelinin
Şef

Uzman olmamızı istemeyen insanların çirkin ve mutsuz olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :))

13 Mart 2023 16:39

Pelinin
Şef

Uzman olmamızı istemeyen insanların çirkin ve mutsuz olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :))

Pelinin, 1 hafta önce - Alıntıya git

Bir de fakir olduklarına ..

13 Mart 2023 17:46

aa.muallime
Memur

Pelinin, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hahaaaa :D çirkinler mi bilmem ama mutsuz ve kıskançlar orası kesin :)
13 Mart 2023 18:01

Euphratestigris
Memur

Seçimden sonra uzmanlık vs kalkacak. Öğretmenler yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Kılıçdar dedemin sözü var.

13 Mart 2023 18:38

LaleBahcesi
Şef

Seçimden sonra uzmanlık vs kalkacak. Öğretmenler yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Kılıçdar dedemin sözü var.

Euphratestigris, 1 hafta önce - Alıntıya git

Tamam, ben hemen Kılıçdaroğlu'na oy veriyorum. Nasıl yapıyoruz, nereye basıyoruz mührü?

Töbe töbe yaa...

13 Mart 2023 19:01

Euphratestigris
Memur

Tamam, ben hemen Kılıçdaroğlu'na oy veriyorum. Nasıl yapıyoruz, nereye basıyoruz mührü?

Töbe töbe yaa...

LaleBahcesi, 1 hafta önce - Alıntıya git

Sen aman iyi öğren mührün nasıl basıldığını bi tarafına kaçmasın

Toplam 29 mesaj