Editörler : Pangaea

06_makine
Memur
13 Mart 2023 19:55

Muhalefet kazanırsa o kadar laf söylediler sınavsız vermeleri lazım, iktidar kazanırsa bence sınav yapılmaz bir dahaki seçime kadar

LaleBahcesi
Şube Müdürü
13 Mart 2023 21:58

Bu konuda üzücü bir olay yaşamış gibisin. Mühür genelde oy pusulasına basmak amaçlı kullanılır. Biz öyle biliyoruz. Sen nasıl bir şey yaptın da acı verici olaylar yaşadın? Mührün tutulduğu yer yuvarlak, kalın ve uzun ahşaptansa çok kötü olmuştur. Vernikli değilse bi de... Geçmiş olsun.

Euphratestigris, 2 yıl önce

Sen aman iyi öğren mührün nasıl basıldığını bi tarafına kaçmasın

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
13 Mart 2023 22:10

İnşallah olursunuz. Ben neden başka meslektaşlarımın hakettikten sonra daha iyi para almasını istemeyeyim ki. 10 sene dolan uzman olsun tabi. Eskisi gibi kalkmasın isterim bu kanun ama chp kaldıracağız diyor. Onu söyledim ben
Pelinin, 2 yıl önce

biz bu sene uzman olacağız, ne kadar köstek olan haset fesat insanlar olsada sizin gibi iyi yürekli temiz kalpli meslektaşlarımız sayesinde uzman olacağız...

Euphratestigris
Yasaklı
13 Mart 2023 22:43

Mühürü nereye basacağını bilmeyen sensin lale bi de kalkmış bana akıl veriyor benim lafımı bana satıyor seni g lalesi :)))

LaleBahcesi, 2 yıl önce

Bu konuda üzücü bir olay yaşamış gibisin. Mühür genelde oy pusulasına basmak amaçlı kullanılır. Biz öyle biliyoruz. Sen nasıl bir şey yaptın da acı verici olaylar yaşadın? Mührün tutulduğu yer yuvarlak, kalın ve uzun ahşaptansa çok kötü olmuştur. Vernikli değilse bi de... Geçmiş olsun.

Pelinin
Yasaklı
14 Mart 2023 11:32

Şu an uzman olmayan tüm öğretmenler bu konuya desek vermeli, çünkü şimdi nasılsa benim daha 2 yılım var 3 yılım var diye düşünenler kendilerine sıra geldiğinde ve süreç belirsiz olduğunda destek aradıklarında yanlarında kimse olmayacak buna emin olun

14 Mart 2023 11:43

Ben uzmanım ama başöğretmenlik istiyorum inşallah olur
Pelinin, 2 yıl önce

Şu an uzman olmayan tüm öğretmenler bu konuya desek vermeli, çünkü şimdi nasılsa benim daha 2 yılım var 3 yılım var diye düşünenler kendilerine sıra geldiğinde ve süreç belirsiz olduğunda destek aradıklarında yanlarında kimse olmayacak buna emin olun

Yiğitalp
Genel Müdür
14 Mart 2023 12:18

Geçen yıl "sınav istemeyiz" diye eylem yapılıyordu, şimdi ne değişti?

Pelinin
Yasaklı
14 Mart 2023 12:27

Değişen şey eylem yapanların hepsi uzman oldu, şimdi bu sene uzmanlık kalksın bizden başka kimse uzman olamasın diyorlar

Yiğitalp, 2 yıl önce

Geçen yıl "sınav istemeyiz" diye eylem yapılıyordu, şimdi ne değişti?

Pelinin
Yasaklı
14 Mart 2023 15:34

Bir gün daha takvim açıklanmadan geçiyor :( ben nezaman uzman olucam ya :(

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi