Editörler : Pangaea

Mlserd
Aday Memur
18 Mart 2023 17:37

Giresun büro muhasebe asil feragat edecek mi acaba

afad26jeo
Aday Memur
19 Mart 2023 14:05

Balıkesir DSİ yakını eşyalı eşyasiz ev kaynıyor Balimesir büyükşehir ama öyle değil buyukkasaba. Diğer büyükşehirler kadar pahalı değil Hayirli olsun

irmak2626, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba ben balıkesire atandım. Şimdi bazı konuşmalarda 1 gün içinde işe başlatılıyor denmiş. Lojman vs. ayarlanabilir mi sözleşmeliler için ve bu evrak teslimi içinde mi ayarlanıyor bunlar. Bize çıkar mı lojman sizin düşünceniz nedir bu konuda? Eğer çıkmaz,zor diyorsanız barınma işini 1 gün içinde nasıl ayarlayacağız

Sherlocholm
Memur
19 Mart 2023 21:01

Kars Bilgisayar Mühendisliği asil atanan nasil ulaşabilirim?

İnskpss
Aday Memur
20 Mart 2023 11:39

kaç puanla atandınız acaba

irmak2626, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba ben balıkesire atandım. Şimdi bazı konuşmalarda 1 gün içinde işe başlatılıyor denmiş. Lojman vs. ayarlanabilir mi sözleşmeliler için ve bu evrak teslimi içinde mi ayarlanıyor bunlar. Bize çıkar mı lojman sizin düşünceniz nedir bu konuda? Eğer çıkmaz,zor diyorsanız barınma işini 1 gün içinde nasıl ayarlayacağız

afad26jeo
Aday Memur
20 Mart 2023 20:50

Liste açıklandı. Son teslim 24 Nisan. Teslim yerleri Merkeziye ek tüm bölge müdürlükleri.

20 Mart 2023 21:07

Evrak tesliminden sonra güvenlik soruşturması süreci var bir de değil mi?

havasutoprakk
Aday Memur
20 Mart 2023 21:09

Güvenlik değil arşiv soruşturması
dariustanz, 2 yıl önce
Evrak tesliminden sonra güvenlik soruşturması süreci var bir de değil mi?
20 Mart 2023 21:12

Kurumdan kuruma süresi değişmekle birlikte 15-20 günden 1-1,5 aya kadar uzama durumu var diye biliyorum yanlışım yok değil mi?
havasutoprakk, 2 yıl önce
Güvenlik değil arşiv soruşturması

mortal35
Aday Memur
20 Mart 2023 21:22

neden isim listesi yayınlamadılar şaşırttı

afad26jeo
Aday Memur
20 Mart 2023 21:33

Askerlik hizmetini tamamlamış olanların askerlik durum belgesinde sevk ve terhis tarihinin bulunması gerekmektedir.)

E-devletten alınan Askerlik durum belgesinde Sevk ve terhis tarihi yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Askerlik şubesinden mi alinacak?

havasutoprakk
Aday Memur
20 Mart 2023 21:33

Bi fikrim yok bu konuda yanlış yönlendirmek istemem. Umarım hızlı olur
dariustanz, 2 yıl önce
Kurumdan kuruma süresi değişmekle birlikte 15-20 günden 1-1,5 aya kadar uzama durumu var diye biliyorum yanlışım yok değil mi?
20 Mart 2023 21:41

Hayırlısı yine de teşekkürler.
havasutoprakk, 2 yıl önce
Bi fikrim yok bu konuda yanlış yönlendirmek istemem. Umarım hızlı olur

mozay07
Aday Memur
20 Mart 2023 22:11

Konya dsi grubu varsa beni ekler misiniz veya özelden link atar mısınız?

afad26jeo
Aday Memur
20 Mart 2023 22:15

Bu konuda bilgisi olan?

afad26jeo, 2 yıl önce

Askerlik hizmetini tamamlamış olanların askerlik durum belgesinde sevk ve terhis tarihinin bulunması gerekmektedir.)

E-devletten alınan Askerlik durum belgesinde Sevk ve terhis tarihi yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Askerlik şubesinden mi alinacak?

DnzAcr
Aday Memur
20 Mart 2023 23:05

Dsi ye asil atanan arkadaşlar feragat edeceklerse nasil olsa gitmeyecegim mantığıyla hareket etmesinler bir an önce feragat dilekçesini versinler ki yedekler icin 24 nisan tarihinden sonrası beklenmesin

Destkpersonl
Aday Memur
20 Mart 2023 23:28

Şanlıurfa destek personel asil atananlardan feragat edecek olan var mı?

Burakk42
Kapalı
21 Mart 2023 06:11

Bende aynı durumdayım. Terhis ve sevk tarihi yazmıyor. Çözüm bulunursa sevinirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

afad26jeo, 2 yıl önce

Bu konuda bilgisi olan?

Sherlocholm
Memur
21 Mart 2023 09:21

Evrak teslimi için bir ay nedir yaa taş mı taşıyacaklar

Maphisto
Aday Memur
21 Mart 2023 09:48

Yardımcı olayım. Bende dsi ye başlarken e devlet çıktısı göndermiştim. Beni aradıklarında terhis belgeniz eksik dediler. Bende gönderdim dedim ama. Onlarda üstünde terhis tarihi yazmıyor dediler. Bende ne yapmam lazım dedim. Cevap: askerlik şubesine gidiyorsun orda ıslak imzalı ve mühürlü üzerinde terhis tarihi yazan terhis belgesini alıyorsun. Dediler.
Burakk42, 2 yıl önce

Bende aynı durumdayım. Terhis ve sevk tarihi yazmıyor. Çözüm bulunursa sevinirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

Maphisto
Aday Memur
21 Mart 2023 09:49

Dsi osmaniye ye atanan harita mühendisi burdamı
Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi