Editörler : crops35

sekindiz
Aday Memur
21 Mart 2023 11:15

ilanda güvenlik/arşiv soruşturması yazmıyor, bu aşamanın yapılmayacağını düşünmek yanlış olur mu?

yeşilrussel
Memur
21 Mart 2023 11:34

Yapamak mecburi

sekindiz, 2 yıl önce

ilanda güvenlik/arşiv soruşturması yazmıyor, bu aşamanın yapılmayacağını düşünmek yanlış olur mu?

ytalh
Aday Memur
21 Mart 2023 11:35

Kariyer kapısından alınacak yerleştirme sonuç belgesi kariyer kapısından nasıl alınıyor yerleşme sonucu yazan sayfada yazdırma diye birşey yok bilen duyan yardımcı olabilcek olan var mı
21 Mart 2023 11:37

aynen bende bulamadım

ytalh, 2 yıl önce
Kariyer kapısından alınacak yerleştirme sonuç belgesi kariyer kapısından nasıl alınıyor yerleşme sonucu yazan sayfada yazdırma diye birşey yok bilen duyan yardımcı olabilcek olan var mı

ytalh
Aday Memur
21 Mart 2023 11:56

Değerlendirme sonuçları yazan yere tıklayınca çıkan sayfayı sağ yazdır diyip çıkardım ama puan yerleşme yeri asil olduğu yazıyor benle ilgili bir bilgi yok bu götürüp soracağım artık yapacak birşey yok
vuraltoprak, 2 yıl önce

aynen bende bulamadım

sekindiz
Aday Memur
21 Mart 2023 13:02

en yakın bölge müdürlüğüne teslim edilen evrakların akibetleri nasıl sorgulanacak, merkezi arayıp si

afad26jeo
Aday Memur
21 Mart 2023 16:21

Adamın dibisin. Senin gibiler bu forumda az kaldı. Çok sağol

Maphisto, 2 yıl önce
Yardımcı olayım. Bende dsi ye başlarken e devlet çıktısı göndermiştim. Beni aradıklarında terhis belgeniz eksik dediler. Bende gönderdim dedim ama. Onlarda üstünde terhis tarihi yazmıyor dediler. Bende ne yapmam lazım dedim. Cevap: askerlik şubesine gidiyorsun orda ıslak imzalı ve mühürlü üzerinde terhis tarihi yazan terhis belgesini alıyorsun. Dediler.

emeklihoca
Aday Memur
21 Mart 2023 21:39

iller bankasının sözlü sınavına giren arkadaşlar, yakında sonuçlar açıklanır. dsi ye hemen evrak teslim edip, kadro yakımı yapmayın. sadece biraz empati.

havasoguk
Memur
22 Mart 2023 08:58

ZATEN 1aydan fazla süre var beklemekte fayda var

emeklihoca, 2 yıl önce

iller bankasının sözlü sınavına giren arkadaşlar, yakında sonuçlar açıklanır. dsi ye hemen evrak teslim edip, kadro yakımı yapmayın. sadece biraz empati.

Sherlocholm
Memur
22 Mart 2023 08:59

++++
emeklihoca, 2 yıl önce

PaschaTurk
Aday Memur
22 Mart 2023 09:39

Konya, Aksaray ve Isparta ya ZM2 den asil atanan arkadaş var mı burada? Aklına il ve bölge ile soru takılan olursa ulaşabilirsiniz bana

Cherokee34
Aday Memur
22 Mart 2023 10:27

Arkadaşlar merhaba. 9. maddede 4b ile ilgili istenen belge şu anki kurumda çalıştığıma dair belge mi acaba? Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi ? Genel Müdürlüğe ulaşamıyorum.(büro personeli olarak çalışıyorum mühendislik kazandım.)

cimbomlu10
Aday Memur
22 Mart 2023 11:01

Hocam aynı durumdayız. Mühendisliği unvan değişikliği olduğu için 9. Maddedeki evraklara ihtiyacımız yok diye dusunuyorum. Bugün evrak teslimi yapacağım o esnada öğrenmiş olurum bilgi veririm size. Hayırlı olsun.
Cherokee34, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba. 9. maddede 4b ile ilgili istenen belge şu anki kurumda çalıştığıma dair belge mi acaba? Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi ? Genel Müdürlüğe ulaşamıyorum.(büro personeli olarak çalışıyorum mühendislik kazandım.)

ytalh
Aday Memur
22 Mart 2023 11:47

Demin teslim ettim bende tam kafamda bu soruyla memurlar nete girdim
sekindiz, 2 yıl önce

en yakın bölge müdürlüğüne teslim edilen evrakların akibetleri nasıl sorgulanacak, merkezi arayıp si

Cherokee34
Aday Memur
22 Mart 2023 11:49

Hocam istisnai durumları varsa ayrıldıkları kurumlarından alınmış bu duruma ilişkin belge diyor. Bizden bu belgeyi istiyorlar. Onu öğrenip bilgi versen çok memnun olurum. Hayırlı olsun.

cimbomlu10, 2 yıl önce
Hocam aynı durumdayız. Mühendisliği unvan değişikliği olduğu için 9. Maddedeki evraklara ihtiyacımız yok diye dusunuyorum. Bugün evrak teslimi yapacağım o esnada öğrenmiş olurum bilgi veririm size. Hayırlı olsun.

cimbomlu10
Aday Memur
22 Mart 2023 11:53

Hocam istisnai durum mesela şu: tayin hakkin var es durumunu sağlıyorsun kanundaki diyelim ama kurum tayinini onaylamiyor bu durum aile birligine aykiri. ozaman istifa edip ayni pozisyonda 1 sene beklemeden baska kuruma gecebiliyorsun. Onu da belgelemen gerekiyor işte tayinimi yapmadilar gibi onuda kurumdan alıyorsun. Bildiğim özel durum bunun gibi seyler unvani ust pozisyona gecmeyi kapsamiyor. Ancak yine de soracağım tabiki.
Cherokee34, 2 yıl önce

Hocam istisnai durumları varsa ayrıldıkları kurumlarından alınmış bu duruma ilişkin belge diyor. Bizden bu belgeyi istiyorlar. Onu öğrenip bilgi versen çok memnun olurum. Hayırlı olsun.

cosinusdoksan
Aday Memur
22 Mart 2023 14:09

kamuda çalışan inşaat mühendisleri için açtığımız telegram grubumuza bekliyoruz arkaşdalar

kamuinsatmuhendisleri diye aratırsanız grup çıkacaktır.

beyzaabb
Aday Memur
22 Mart 2023 15:07

deprem bölgelerine atanan arkadaşlar kalıcak yer sağlıyorlar mı sordunuz mu

reddemet
Aday Memur
22 Mart 2023 22:22

Balıkesir Dsi de lojman yok şuan depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı hepsi. Bölge binası dahil hepsi yenileniyor. Lojman sağlanmıyor bu sebeple. Uzun sürede de olacağını sanmıyorum. Kurumda çalışıyorum ben o sebeple biliyorum.

irmak2626, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba ben balıkesire atandım. Şimdi bazı konuşmalarda 1 gün içinde işe başlatılıyor denmiş. Lojman vs. ayarlanabilir mi sözleşmeliler için ve bu evrak teslimi içinde mi ayarlanıyor bunlar. Bize çıkar mı lojman sizin düşünceniz nedir bu konuda? Eğer çıkmaz,zor diyorsanız barınma işini 1 gün içinde nasıl ayarlayacağız

22 Mart 2023 22:28

Dsi de arazi tazminatı nasıl oluyor bilen biri var mı

3 ay her gün araziye çıkıp 2300 tl mi alıyoruz

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi