Editörler : Pangaea

makinekoü
Kapalı
31 Mart 2023 11:51

Çok teşekkür ederim.

Turtles Can Flyy, 2 yıl önce

Akbank

Turtles Can Flyy
Aday Memur
31 Mart 2023 13:24

rica ederim genel müdürlükte çalışıyorum yardımcı olacağım konular varsa

makinekoü, 2 yıl önce

Çok teşekkür ederim.

beyzaabb
Aday Memur
01 Nisan 2023 14:55

kahramanmaraş'a atananlar var mı acaba? yedeğim asil çekildi bende oradaki durumlar nasıl merak ediyorum. kalacak yer ayarlıyorlar mı mesela? orası düzelene kadar kendi şehrinizde geçici olabilirsiniz diye duydum birde aslı var mıdır??

ozrfth
Aday Memur
01 Nisan 2023 18:09

Yedeklerde sıranın kaçıncı kişiye geldiğini nasıl öğrenebiliriz? Bir de yedek durumu son evrak teslim tarihi olan 24 nisana kadar mı geçerli? Yoksa belirli bür süresi mi var? 6 ay 1 tık gibi

can kervanci
Aday Memur
01 Nisan 2023 19:26

Yedeklere sıra gelecek mi Ümitli olmak gerekir mi???

OMRFRKN11
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:57

Arkadaslar bir dilekce ekinde istiyorlar ama evraklari nasi bi dilekce olcak taslagida vermemisler?

sosrukoo
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:51

Evrakları teslim ederken oradan veriyorlar

OMRFRKN11, 2 yıl önce
Arkadaslar bir dilekce ekinde istiyorlar ama evraklari nasi bi dilekce olcak taslagida vermemisler?

OMRFRKN11
Aday Memur
01 Nisan 2023 23:14

Tesekkurler
sosrukoo, 2 yıl önce

Destkpersonl
Aday Memur
01 Nisan 2023 23:41

Yedeklerin ne yapması gerekiyor feragat eden veya evrak teslimi yapmayanlar olunca nasıl haberimiz olacak

havasoguk
Memur
02 Nisan 2023 16:11

Süre bitince feragat etmemişse eğer kurum sizi arayacak

makinekoü
Kapalı
02 Nisan 2023 19:55

Başvuru için gereken belgeleri götüren arkadaşlar acaba kurumda arşiv araştırması formu ya da benzeri herhangi bir belge doldurdunuz mu? Ne zaman göreve başlanacağı konusunda size herhangi bir bilgi verildi mi?

Enes Özkafa
Aday Memur
02 Nisan 2023 21:54

postayla gönderenler dilekçe verecek mi yoksa atama yapıldıktan sonra mı verecekler.

sosrukoo, 2 yıl önce

03 Nisan 2023 16:21

Yedeklerin çağırılması sadece evrka vermeyenler ve tebligat yapılıp işe başlamayanlar üzerinden mi olacak ? Göteve başladıktan sonra bırakan olursa yerlerine yedek çağırımı olscak mı

Turtles Can Flyy
Aday Memur
03 Nisan 2023 16:36

o kouları tam bilmiyorum arkadaşlar personel servisinde çalışmıyorum. hatice yıldız hanımefendiye sorun kendisi personel müdürü

hedef2022kpss, 2 yıl önce
Yedeklerin çağırılması sadece evrka vermeyenler ve tebligat yapılıp işe başlamayanlar üzerinden mi olacak ? Göteve başladıktan sonra bırakan olursa yerlerine yedek çağırımı olscak mı

Destkpersonl
Aday Memur
03 Nisan 2023 18:10

Nasıl ulaşabiliriz

o kouları tam bilmiyorum arkadaşlar personel servisinde çalışmıyorum. hatice yıldız hanımefendiye sorun kendisi personel müdürü

zafer kömürcü
Aday Memur
04 Nisan 2023 15:18

Evrakları posta yolu ile gönderirken dilekce gönderecek mi? Nasıl bir dilekce göndermemiz lazım ?

sosrukoo, 2 yıl önce

bsrabsraaaa
Kapalı
07 Nisan 2023 20:38

Evrak teslimi için daha önce 4bli çalıştığınız kurumdan istifa üstünden 1 yıl geçmiş olduğuna dair eski kurumdan belge almanız gerekiyor diyor genel müdürlüğü aradım 4 yıl önce 4 b den istifa ettiğimi o belgeyi almama gerek olup olmadığını sordum tersler gibi sizce var mı yok mu o halihazırda calisanlar için konulmuş madde felan dedi yani doğru bir cevap verdiğini düşünmüyorum konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? İstifa ustunden 4 yıl geçti eski kurumumdan evrak almama gerek var mi

Sherlocholm
Memur
08 Nisan 2023 01:23

Hani 4 yıl 1 yıldan fazla yaa onu demiş yani herhangi bisey yapman gerekmiyor.
bsrabsraaaa, 2 yıl önce

Evrak teslimi için daha önce 4bli çalıştığınız kurumdan istifa üstünden 1 yıl geçmiş olduğuna dair eski kurumdan belge almanız gerekiyor diyor genel müdürlüğü aradım 4 yıl önce 4 b den istifa ettiğimi o belgeyi almama gerek olup olmadığını sordum tersler gibi sizce var mı yok mu o halihazırda calisanlar için konulmuş madde felan dedi yani doğru bir cevap verdiğini düşünmüyorum konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? İstifa ustunden 4 yıl geçti eski kurumumdan evrak almama gerek var mi

Sherlocholm
Memur
08 Nisan 2023 01:25

Cevabımı yanlış da algılamayın bazen insan stres olabilir normaldir.
08 Nisan 2023 02:40

isterse 20 yıl geçsin, senin istifanın üzerinden 1 yıldan fazla süre geçtiğini kanıtlaman lazım.

bkz ilgili madde:

9- Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, 1 (bir) yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgelemeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylı hizmet belgesi ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-1 inci maddesinin dördüncü fıkrasının (a), (b) ve (c) bentlerinde yer alan istisnai durumları varsa ayrıldıkları kurumlarından alınmış bu duruma ilişkin belge.

sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, 1 (bir) yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgelemeleri

bsrabsraaaa, 2 yıl önce

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi