Editörler : crops35

elifkemal
Aday Memur
08 Nisan 2023 18:08

Evrak tesliminden sonra arşiv araştırması için evrak ikametimizin olduğu illere mi gönderilecek yoksa Ankara dan mı yapılacak? Birde araştırması biteni göreve çağırırlar mı yoksa herkesin bitmesi beklenir, aynı anda mı çağırılır? Bilgisi olan yazabilir mi?

08 Nisan 2023 18:22

Arkadaşlar mesela asillerden birisi evrak verdi. Tebligat yapıldı 15 gün içinde başlaması lazımdı ama başlamadı. Yedek çağırılacak mı bu durumda ?

Nesquickly
Kapalı
09 Nisan 2023 00:19

çağırılacak hocam

hedef2022kpss, 2 yıl önce
Arkadaşlar mesela asillerden birisi evrak verdi. Tebligat yapıldı 15 gün içinde başlaması lazımdı ama başlamadı. Yedek çağırılacak mı bu durumda ?

mkarey10
Şef
09 Nisan 2023 02:26

işe başlayıp 6 ay içerisinde istifa edenler için de yedekler çağırılır diyorlardı var mı öyle bi şey?

Nesquickly, 2 yıl önce

çağırılacak hocam

elifkemal
Aday Memur
09 Nisan 2023 09:46

Arkadaşlar bilgisi olanlar yazabilir mi?

elifkemal, 2 yıl önce

Evrak tesliminden sonra arşiv araştırması için evrak ikametimizin olduğu illere mi gönderilecek yoksa Ankara dan mı yapılacak? Birde araştırması biteni göreve çağırırlar mı yoksa herkesin bitmesi beklenir, aynı anda mı çağırılır? Bilgisi olan yazabilir mi?

Maphisto
Aday Memur
09 Nisan 2023 10:07

Geçen sene ankarada yapıldı arşiv araştırması bu yılda muhtemelen ankarada olur. Dediklerine göre evraklarını gönderenin hemen arşiv arastırması yapılacak bundan dolayı arşiv arastırması biteni çağıracaklarını düşünüyorum.
elifkemal, 2 yıl önce

Arkadaşlar bilgisi olanlar yazabilir mi?

Nesquickly
Kapalı
09 Nisan 2023 18:52

hiç sanmıyorum öyle bir şeyin olacağını , keşke olsa

mkarey10, 2 yıl önce

işe başlayıp 6 ay içerisinde istifa edenler için de yedekler çağırılır diyorlardı var mı öyle bi şey?

10 Nisan 2023 01:54

11- Kariyer Kapısı?ndan alınacak yerleştirme sonuç belgesi.

dsi böyle bir belge istemiş ama kariyer kapısında böyle bir belge yok

sadece yerleştirme aşaması asil yazıyor ve başvuru belgesi var. bu belge nasıl alınacak???

sosrukoo
Aday Memur
10 Nisan 2023 02:58

Kariyer kapısında değerlendirme sonuçlarına tıkladığınızda çıkan Asil ve yerleştiğiniz yer yazan sayfayı ctrl a deyip tüm sayfayı seçtikten sonra ctrl p yaparsanız pdf olarak kaydeder ve çıktısını alabilirsiniz.

kpssavascısı, 2 yıl önce

11- Kariyer Kapısı?ndan alınacak yerleştirme sonuç belgesi.

dsi böyle bir belge istemiş ama kariyer kapısında böyle bir belge yok

sadece yerleştirme aşaması asil yazıyor ve başvuru belgesi var. bu belge nasıl alınacak???

10 Nisan 2023 03:51

Yani talep ettikleri belgeden ziyade ekran görüntüsü.

Teşekkür ederim.

sosrukoo, 2 yıl önce

Kariyer kapısında değerlendirme sonuçlarına tıkladığınızda çıkan Asil ve yerleştiğiniz yer yazan sayfayı ctrl a deyip tüm sayfayı seçtikten sonra ctrl p yaparsanız pdf olarak kaydeder ve çıktısını alabilirsiniz.

22 Nisan 2023 10:35

Dsi ye evrak teslim ettikten sonra memur bana bir kod verdi o kod ne işe yarıyor?

havasutoprakk
Aday Memur
22 Nisan 2023 10:51

Evrakını güvence altına almış oluyorsun. Eğer kaybederlerse veya evrakının başına bir şey gelirse bu kodu verip ben teslim ettim bunlar sizin sorumluluğunuzda.
kpssavascısı, 2 yıl önce

Dsi ye evrak teslim ettikten sonra memur bana bir kod verdi o kod ne işe yarıyor?

seyild
Aday Memur
22 Nisan 2023 20:45

Merhaba, kod dediğiniz yazı tarih ve sayısı mı, ben almadım ama problem olur mu sizce

havasutoprakk, 2 yıl önce
Evrakını güvence altına almış oluyorsun. Eğer kaybederlerse veya evrakının başına bir şey gelirse bu kodu verip ben teslim ettim bunlar sizin sorumluluğunuzda.

havasutoprakk
Aday Memur
22 Nisan 2023 20:47

Muhtemelen olmaz hocam. Alsanız iyi olurdu ama
seyild, 2 yıl önce

Merhaba, kod dediğiniz yazı tarih ve sayısı mı, ben almadım ama problem olur mu sizce

zafer kömürcü
Aday Memur
23 Nisan 2023 15:25

Öncelikle herkesin bayramını kutlarim, herkese sevdikleri ile guzel bir bayram diliyorum. DSİ arsiv arastirma ne zmaan sonuclanır acaba. İşe baslama tarihi hakkinda bir bilgisi ve tahmini olan varmıdır?

tranerq
Aday Memur
23 Nisan 2023 15:58

1 ay önce evraklarımı genel müdürlüğe teslim ettim. 24 Nisan beklenmeden erken evrak verenlerin arşiv araştırması başlayacak demişlerdi fakat hala tebligat gelmedi . Arayınca da posta kutunuzu kontrol edin gelirse haberiniz olur diyorlar.

zafer kömürcü
Aday Memur
23 Nisan 2023 17:45

Anladım, tesekkür ederim cevabınız icin. Önümüzde secim oldugu icin arsiv arastirmasinda bir sarkma olabilir mi diye dusunmuyor degilim acikcasi.

tranerq, 2 yıl önce
1 ay önce evraklarımı genel müdürlüğe teslim ettim. 24 Nisan beklenmeden erken evrak verenlerin arşiv araştırması başlayacak demişlerdi fakat hala tebligat gelmedi . Arayınca da posta kutunuzu kontrol edin gelirse haberiniz olur diyorlar.

mavilimon46
Daire Başkanı
23 Nisan 2023 19:58

Arkadaşlar Twitter da gündemdeyiz lütfen destek verin. Siz de elinizi taşın altına koyun.

#CbKemalTarimOyuSanaSöz

idris25
Aday Memur
24 Nisan 2023 00:34

bende 23 martta verdim evraklarım beklemedeyim

Beyaz0006
Şef
24 Nisan 2023 12:45

Bu hafta arşiv araştırması bitenleri yavaş yavaş başlatacakları diye duydum. Genel Müdürlüğü değil de atandığınız Bölgenin personel işleri ile görüşün tebligattan önce ilk oraya yazı düşüyor. Yazınız geldiyse tebligat beklemeden başlayabilirsiniz.

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi