Editörler : Pangaea

idris25
Aday Memur
24 Nisan 2023 18:34

atandığım yer ankara genel müdürlük

26 Nisan 2023 11:19

Merhaba. Ben de DSİ Kahramanmaraş' a atandım. Bundan sonraki süreçle ilgili Kurumu arayıp görüştüm. İsterseniz özelden mesajlaşabiliriz.

beyzaabb, 2 yıl önce

kahramanmaraş'a atananlar var mı acaba? yedeğim asil çekildi bende oradaki durumlar nasıl merak ediyorum. kalacak yer ayarlıyorlar mı mesela? orası düzelene kadar kendi şehrinizde geçici olabilirsiniz diye duydum birde aslı var mıdır??

Uchihaitachi34
Aday Memur
26 Nisan 2023 13:56

İyi günler bende Maraş'a atandım özelden mesaj atılamıyor size süreç hakkında ne dediler acaba?
fatih1636, 1 yıl önce

Merhaba. Ben de DSİ Kahramanmaraş' a atandım. Bundan sonraki süreçle ilgili Kurumu arayıp görüştüm. İsterseniz özelden mesajlaşabiliriz.

Turtles Can Flyy
Aday Memur
26 Nisan 2023 14:07

Ankara dsi ye atanan ye bulamayan varsa yer bulana kadar misafir edebilirim genel müdürlük personeliyim etlik tesisleri

Turtles Can Flyy
Aday Memur
26 Nisan 2023 14:08

maalesef atamanız gerçekleşmez kaybettiyseniz ve almadıysanız

seyild, 1 yıl önce

Merhaba, kod dediğiniz yazı tarih ve sayısı mı, ben almadım ama problem olur mu sizce

havasutoprakk
Aday Memur
26 Nisan 2023 14:10

Adamın kalbine indireceksin turrrttles kardeşim. Bir sürü kişi var almayan bir şey olmaz yahu
Turtles Can Flyy, 1 yıl önce

maalesef atamanız gerçekleşmez kaybettiyseniz ve almadıysanız

asziraat1
Kapalı
26 Nisan 2023 14:59

Edirne DSİ için asillerin hepsi başvurdu mu? Bilgin var mi
havasutoprakk, 1 yıl önce
Adamın kalbine indireceksin turrrttles kardeşim. Bir sürü kişi var almayan bir şey olmaz yahu

havasutoprakk
Aday Memur
26 Nisan 2023 15:02

İnşaatçılardan feragat eden oldu da ziraatçilerden bilmiyorum hocam
asziraat1, 1 yıl önce
Edirne DSİ için asillerin hepsi başvurdu mu? Bilgin var mi

idris25
Aday Memur
26 Nisan 2023 23:15

Çok teşekkürler ben gene müdürlüğe atandım

Ankara dsi ye atanan ye bulamayan varsa yer bulana kadar misafir edebilirim genel müdürlük personeliyim etlik tesisleri

idris25
Aday Memur
26 Nisan 2023 23:16

meraba ben genel müdürlüğe atandım. koruma ve güvenlik olarak bilgi verebilirmisiniz

Turtles Can Flyy, 2 yıl önce

rica ederim genel müdürlükte çalışıyorum yardımcı olacağım konular varsa

havasutoprakk
Aday Memur
02 Mayıs 2023 12:49

Aranan var mı acaba hiç?

OMRFRKN11
Aday Memur
03 Mayıs 2023 15:22

Arkadaşlar asil olupda tebilgati alan varmi yada aransrak bilgi veren. Ban hic bi sekilde ulasamiyorum. Bilgisi olan varmi cagrildimi kimsr?

idris25
Aday Memur
04 Mayıs 2023 18:23

maalesef bekliyoruz

OMRFRKN11, 1 yıl önce
Arkadaşlar asil olupda tebilgati alan varmi yada aransrak bilgi veren. Ban hic bi sekilde ulasamiyorum. Bilgisi olan varmi cagrildimi kimsr?

elifkemal
Aday Memur
05 Mayıs 2023 06:48

Arşiv araştırmaları devam ediyor olmalı. Seçimsonrasına kalacak galiba

emeklihoca
Aday Memur
05 Mayıs 2023 09:33

dsi yöneticileri kendi geleceklerini düşünmekten bu işlere zaman ayıramıyorlar sanırım. oysa dsi nin yüksek alımı, bir seçim yatırımı. yani yedeklerinde seçim öncesi ilanı bu açıdan önemli. bimere yazılsa , işler hızlanır. ne kadar çok bimere yazı o kadar iyi. ağlamayan bebeğe mama yok.

05 Mayıs 2023 11:48

Merhaba. Özelden size mesaj yazılamıyor. Konteyner ayarladıklarını gelenlerin konteynerda kalacağını söyledi.

beyzaabb, 2 yıl önce

kahramanmaraş'a atananlar var mı acaba? yedeğim asil çekildi bende oradaki durumlar nasıl merak ediyorum. kalacak yer ayarlıyorlar mı mesela? orası düzelene kadar kendi şehrinizde geçici olabilirsiniz diye duydum birde aslı var mıdır??

zafer kömürcü
Aday Memur
19 Mayıs 2023 00:20

Herkese hayırlı geceler, bende amasya dsi ye atandım ve bugun bölge müdürlügünden aradılar, istediginiz zaman gelip baslayabilirsiniz diye. Tebligatım gelmesi biraz zaman alacakmıs galiba. Amayas DSİ hakkinda fikri olan var mı acaba. İlk gittigimiz zaman misafirhane de kalacagız, lojman imkanı varmıdır varsa nasıl ve ne zaman cıkar. Ev kira fiyatları hakkında veya Amasya DSİ hakkinda herhangi bir bilgisi olan var mı ?

BayCan1
Aday Memur
19 Mayıs 2023 12:00

Merhaba hocam özelden mesaj yazamadım ulaşabilir misiniz ?

darkkinght
Kapalı
03 Kasım 2023 16:13

hocam bana ulaşabilir misiniz rica etsem

Turtles Can Flyy, 2 yıl önce

rica ederim genel müdürlükte çalışıyorum yardımcı olacağım konular varsa

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi