Editörler : E.Kayı Han
13 Mart 2023 22:58

Adalet bakanlığı çalışanları

Cte personeli olarak suan için 140 bin tweet atarak ülke gündeminde üst siralardayiz,hakkimizi verirler vermezler o ayri mesele ama biz onurumuz ve bize verilen sözlerin tutulması için elimizden geleni yapıyoruz,bnce tüm bakanlık personeli hakkini aramali sonra cte olarak bize bisey verilecegi zaman ortalığı ayağa kaldirmayin

bürodan
Şube Müdürü
13 Mart 2023 23:04

Biz İkm'ler olarak aylardır mücadele veriyoruz twit atıyoruz milletvekillerine gidiyoruz hakkımızı tam alacakken birileri çıkıyor bizim de hakkımız biz de istiyoruz diyor madem hakkınız o zaman niye mücadele etmiyorsunuz? Bu zamanda 147 bin twit atmak kolay değil arkadaşlarımı kutluyorum öyle ya da böyle hakkımızı alacağız.

Özcn86
Aday Memur
13 Mart 2023 23:11

Aynen kardeşim 150 bini gectik,promosyondada İnfaz Korumalar olarak tweet etkinligi yaptik ve miktarin yukari çekilmesini sağladık,biz emek veriyoruz hakkimizi ariyoruz ortaya biseyler cikiyor, sonra herkes bize düşman gibi hareket edip burada sataşma oluyor

bürodan, 6 ay önce

Biz İkm'ler olarak aylardır mücadele veriyoruz twit atıyoruz milletvekillerine gidiyoruz hakkımızı tam alacakken birileri çıkıyor bizim de hakkımız biz de istiyoruz diyor madem hakkınız o zaman niye mücadele etmiyorsunuz? Bu zamanda 147 bin twit atmak kolay değil arkadaşlarımı kutluyorum öyle ya da böyle hakkımızı alacağız.

hüseyin3327
Memur
14 Mart 2023 10:21

aynen kardeşim hatta etkin bir gücümüz var ama tam kapasite kullanamıyoruz malesef zaten vermezler düşünceli arkadalarda katılsa ucarız ya yinede herkesin eline koluna sağlık hakkımızıda alırız insallah.

bürodan, 6 ay önce

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi