Editörler : ProletariatKubil ay
14 Mart 2023 17:57   

Antalya

Merhaba devrelerim Antalya hakkında bilgi verebilecek varmı

14 Mart 2023 23:26

yunus0107
Aday Memur

Maddi durumunuza göre değerlendirin bence kiraları araştırmadan yazmayın derim, yazın çok yoğun oluyor tatilcilerden dolayı izne çıkmak biraz zorlaşıyor hakkınızda hayırlısı tabiki

15 Mart 2023 09:03

Ua369
Aday Memur

10 bin kiralar yaza daha da adtacak, ek görev bitmez ama denizi var :)))

15 Mart 2023 09:24

diplamat
Memur

Normal oturulacak mahalleler 30-40 yıllık ev kiraları 15 bin TL'den başlar.Konyaaltı gibi sakin nezih yerde oturuyum dersen 20-25 bin kiralar. Yazın sıcağı ayrı dert, adi olayı ayrı dert , ek görevi ayrı dert. Burayı kendi nufüsuna göre değerlendirme. Yerli turist ve yabancı turistlerle 10 milyona yaklaşır merkezin nufüsu. Her yıl Antalya'ya gelen turist sayısına bakarsan anlarsın.Eşin bile çalışsa burada asgari ücretli gibi geçineceksin ona göre.Meyve Sebze güya burada üretilir ama İstanbul'dan pahalıya yersin burda.

15 Mart 2023 09:26

uluslararası2
Memur

Bu ülkede istanbuldan sonra yaşanılması en zor ildirbence Antalya. Her zaman başı İstanbul çeker hem hayat pahalılığı hem de çalışma yoğunlu açısından. Antalya ise bence 2.sıradadır Rabbim düşürmesin

15 Mart 2023 11:28

ALTÜSTDEVRE
Memur
Antalya görev açısından berbat, kiralar 10 binden aşağıya çok zor bulursun, bulduğun evde de otururmusun bilmem. Maaşın yarışı kiraya gidecek diye hesapla. Görev zaten hiç bitmiyor. Ben çalışan olarak hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Tabi karar senin
15 Mart 2023 21:43

Cenk yılm
Aday Memur
.
15 Mart 2023 23:48

garip edebiyatçılar
Aday Memur
Pahalı gittikçe daha da pahalı oluyor panda mı savaş deprem sel derken fiyatlar uçtu... Şuan kiralar merkez ilçeler kepez 7 bin civarı muratpaşa 8 bin ile 10 bin konyaaltı 8 bin ile 40 bin arası değişiyor...açık ve net söylüyorum evin yoksa gelme geldin dış ilçeler git... Görev yoğun... Burda kaldığın sürece birikim yapamazsın... Geçen sene gelenler geçimde sıkıntı yaşıyorlar... Kepez ilçesi en son tercihin olsun...
16 Mart 2023 01:51

Policeman0246
Aday Memur

Kas Finike Kumluca ilçelerini çalışma saatleri görev yoğunluğu sosyal hayat şeklinde anlatabilecek meslektaşımız varmı.

19 Mart 2023 15:23

luizano09
Aday Memur

Agalar çift sark dönüşü 1den Antalya gelirmi(memleketim degil daha once gorev yapmadim esimin de memleketi değil) ekonomik durumları goze aldik calisma yogunlugu da problem değil

19 Mart 2023 16:11

emir mehmet
Şef
1 tercih kesinlikle gelir, isteyen yok İstanbul dan pahali
19 Mart 2023 17:41

muratcan58
Şube Müdürü

burdan tercihlere bakıyorum bazen kimse yazmamış eee millet haklı evin yoksa ne işin var o derece

19 Mart 2023 18:12

tentakül
Şube Müdürü
Çift maaş geleni geçen sene genelde Alanya kaş gibi yerlere verdiler.kira artı elektirik su maaşın biri gider zaten.istanbulun yine tazminatı var Antalya'nın oda yok.hafta sonu genellikle bir gün kapanır kaş da ev yok villa var sanırım.sari siteye bakın kirada oturacaginiza bir artı bir de olsa ev alın gelecekseniz.
20 Mart 2023 01:20

bukege
Şef

Eşim polis.Biz ilk tercihle Antalyaya gelmistik.Hayatimizin hatasini yapmisiz meger.Gonullu olarak şark yazdik senemiz dolmadigi halde.Burdan nasil gideriz bilemiyoruz.Kiralik ev bulmak hayal.Fiyatlar asiri yuksek.Bulsaniz da evler cok eski cogu klimali.Konforlu bir hayati unutun.Soguk degil diye dusunmeyin kışın saglam soguk olur.Ayrica son zamanlarda asiri kalabalik oldugu icin trafik de asiri yogun.Gorev anlaminda esim surekli maç,konser,etkinlik gorevinde oluyor hic bitmiyor ek gorevi.Denizidir dogasidir guzel olur umuduyla yazmayin insanin huzuru olmayinca hicbirsey gozunde olmuyor.Yazacak olanlar tabi kendi bilir ama kendi adıma rabbim tez zamanda kirtarsin bizi diyorum cok zormus her gunum kabus gibi.

Toplam 13 mesaj