Editörler : gül-feşan
23 Temmuz 2025 10:03

Hocam kgm yi sonradan duydum daha önce hiç aklıma gelmemişti

zorunluüye, 7 ay önce
hocam, kulaktan dolma bilgilere dayanarak söylüyorum. yıllık 50 k giyim yardımı varmış, servis ve lojman imkanı var. buna ek olarak ise köklü bir kurum, çoğu yerde misafirhanesi ve sosyal tesisleri var yararlanabileceğiniz. siz kaç puan ile tercih ettiniz?

ozgur cakir
Aday Memur
23 Temmuz 2025 11:50

Kac puanla tercih ettiniz

Memurolacakkk, 7 ay önce

Hocam kgm yi sonradan duydum daha önce hiç aklıma gelmemişti

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
13 Ocak 2026 23:26

Lisans mezunu düz memur maaşları ne kadar oldu?

Zayni
Aday Memur
16 Ocak 2026 20:53

puanınız kaç acaba
arslanerkanarslan007, 1 ay önce

Lisans mezunu düz memur maaşları ne kadar oldu?

han aslı
Aday Memur
17 Ocak 2026 21:57

sadece bir şehir mi tercih edebiliyoruz?

Merverve
Aday Memur
17 Ocak 2026 22:12

şu an bir üniversite büro personeli için arşiv araştırması sürecindeyim. henüz sözleşme imzalamadan kgm'ye atanırsam kgm'de işe başlamada sorun yaşar mıyım?

Ziyade06
Şef
18 Ocak 2026 07:58

Evrakları teslim ettiğiniz için 2 yerden de olabilirsiniz kgm tercihi ile

Merverve, 4 hafta önce
şu an bir üniversite büro personeli için arşiv araştırması sürecindeyim. henüz sözleşme imzalamadan kgm'ye atanırsam kgm'de işe başlamada sorun yaşar mıyım?

Merverve
Aday Memur
18 Ocak 2026 09:01

sözleşme imzalamazsam sorun olmuyormuş. diğer gruplarda böyle söylüyorlar
Ziyade06, 4 hafta önce

Evrakları teslim ettiğiniz için 2 yerden de olabilirsiniz kgm tercihi ile

Zayni
Aday Memur
20 Ocak 2026 07:48

Siz evrak teslim etmişsiniz teslim etmek kabul etmek demek. Guruplardaki arkadaşlara çok güvenmeyin. Üniversite personel daireye sorun

Merverve, 4 hafta önce
sözleşme imzalamazsam sorun olmuyormuş. diğer gruplarda böyle söylüyorlar

Merverve
Aday Memur
20 Ocak 2026 19:40

evet dediğiniz kadrolu merkezi atama için doğru. merkezide atanıp evrak teslim etmek kabul etmiş olmak demek. ben merkeziden atanmadım kurumun açıktan alımı ile atandım. açıktan alımda sözleşme imzalamayınca sorun olmuyormuş geçişte
Zayni, 4 hafta önce

Siz evrak teslim etmişsiniz teslim etmek kabul etmek demek. Guruplardaki arkadaşlara çok güvenmeyin. Üniversite personel daireye sorun

Zayni
Aday Memur
20 Ocak 2026 19:47

Hangi alana başvuru yapacaksınız acaba

Merverve, 4 hafta önce
evet dediğiniz kadrolu merkezi atama için doğru. merkezide atanıp evrak teslim etmek kabul etmiş olmak demek. ben merkeziden atanmadım kurumun açıktan alımı ile atandım. açıktan alımda sözleşme imzalamayınca sorun olmuyormuş geçişte

Merverve
Aday Memur
20 Ocak 2026 19:57

büro personeline başvuracağım
Zayni, 4 hafta önce

Hangi alana başvuru yapacaksınız acaba

Zayni
Aday Memur
20 Ocak 2026 19:57

İibf misiniz diye merak ettim

Merverve, 4 hafta önce
büro personeline başvuracağım

Merverve
Aday Memur
20 Ocak 2026 20:13

evet iibf den başvuracağım. uluslararası ilişkiler benim bölümüm. malesef bölümümden pek alım yapılmıyor. bir iktisat işletme kadar kadro gelmiyor bize. her kurumda başvuru hakkımız olmuyor. her gelen ilanda şansımızı denemek istiyoruz. atanamama korkusuyla mecbur kaldım üniversite alımı var diye başvurdum. çıkınca evrak teslim ettim. Üstüne 1 hafta sonra karayolları ilanı geldi. karayolları benim için üniden daha iyi bir seçenek. ünide sözleşme imzalamadan açıklanırsa karayollarını seçerim diye düşünüyorum.

han aslı
Aday Memur
20 Ocak 2026 21:38

Zayni, 4 hafta önce

Zayni
Aday Memur
20 Ocak 2026 21:44

Evet tek tercih

han aslı, 4 hafta önce

han aslı
Aday Memur
20 Ocak 2026 21:46

teşekkür ederim

Zayni, 4 hafta önce

Evet tek tercih

Zayni
Aday Memur
21 Ocak 2026 09:01

Puanınız kaçtı hocam

Merverve, 4 hafta önce
evet iibf den başvuracağım. uluslararası ilişkiler benim bölümüm. malesef bölümümden pek alım yapılmıyor. bir iktisat işletme kadar kadro gelmiyor bize. her kurumda başvuru hakkımız olmuyor. her gelen ilanda şansımızı denemek istiyoruz. atanamama korkusuyla mecbur kaldım üniversite alımı var diye başvurdum. çıkınca evrak teslim ettim. Üstüne 1 hafta sonra karayolları ilanı geldi. karayolları benim için üniden daha iyi bir seçenek. ünide sözleşme imzalamadan açıklanırsa karayollarını seçerim diye düşünüyorum.

Merverve
Aday Memur
21 Ocak 2026 09:52

82
Zayni, 4 hafta önce

Puanınız kaçtı hocam

Zayni
Aday Memur
21 Ocak 2026 09:53

Nereyi yazmayı düşünüyorsunuz peki

Merverve, 4 hafta önce
82