Editörler : crops35

Nasah74
Aday Memur
12 Ocak 2025 23:39

BOTAŞ mı karayolları mı?

irbab
Aday Memur
23 Ocak 2025 19:31

sizce büro personeli kaç puan ile kapatır ?

baymuhendiss
Aday Memur
23 Ocak 2025 20:01

eem hakkında tahmini olan var mı

23 Ocak 2025 22:46

Botaş daha iyi deniyor genelde. İşçi statüsü ama.

memurlukyolum
Aday Memur
24 Ocak 2025 09:10

kimler kaç puanla başvuru yaptı acaba iibf de yazsalar iyi olacak da

irbab, 2 hafta önce
sizce büro personeli kaç puan ile kapatır ?

maestroy
Aday Memur
24 Ocak 2025 10:17

88.9 Ankara merkez başvurdum, siz kaçla nereleri yazdınız?

memurlukyolum, 2 hafta önce

kimler kaç puanla başvuru yaptı acaba iibf de yazsalar iyi olacak da

memurlukyolum
Aday Memur
24 Ocak 2025 11:39

ben kars iline başvuru yaptım ama puanım düşük pek umutlu değilim hocam son alımlarda şannsım olabilir gibi hayırlısı diyelim asıl sayı kadar yedek de belirlenecek alımlarda gelmeyen olursa yedekten çağıracaklar bu iyi bir şey aslında da benim umudum yok puanım düşük ama bir ihtimal yazan olmazsa diye düşündüm yaptım hayırlısı olsun

maestroy, 2 hafta önce

88.9 Ankara merkez başvurdum, siz kaçla nereleri yazdınız?

irbab
Aday Memur
24 Ocak 2025 12:20

bende 82 ile karsa başvurdum. siz kaç ile başvurdunuz
memurlukyolum, 2 hafta önce

ben kars iline başvuru yaptım ama puanım düşük pek umutlu değilim hocam son alımlarda şannsım olabilir gibi hayırlısı diyelim asıl sayı kadar yedek de belirlenecek alımlarda gelmeyen olursa yedekten çağıracaklar bu iyi bir şey aslında da benim umudum yok puanım düşük ama bir ihtimal yazan olmazsa diye düşündüm yaptım hayırlısı olsun

ycs01
Aday Memur
24 Ocak 2025 12:35

kaçla yazacaksınız?
MrWednesday, 1 ay önce
selamlar ,kgm calisma şartları nedir ,kurum olarak nasıl buluyorsunuz ,Kars'ta ilan var inşaat mühendisliği için,Maaslarla ilgili bilgi verebilirmisiniz sakıncası yoksa tesekkurler

Murat0755
Aday Memur
30 Ocak 2025 16:07

Ben samsun 7.bolge karayollarina atandim arkadaslar. Yalniz bilen varsa bir sorum olacak. Samsun'a bağlı 5 6 tane il var. Tokat amasya corum vs gibi. Bizi bu illerde gorevlendirme sansi var mi sizce ? Yoksa direk samsun 7.bölge mudurlugunde mi baslayacagiz calismaya ?

30 Ocak 2025 16:30

Bölgelerde her zaman o ihtimal var. O yüzden bölge müdürlüğü yazıyorlar. Direkt Samsun yazarlardı yoksa.
Murat0755, 1 hafta önce

Ben samsun 7.bolge karayollarina atandim arkadaslar. Yalniz bilen varsa bir sorum olacak. Samsun'a bağlı 5 6 tane il var. Tokat amasya corum vs gibi. Bizi bu illerde gorevlendirme sansi var mi sizce ? Yoksa direk samsun 7.bölge mudurlugunde mi baslayacagiz calismaya ?

Murat0755
Aday Memur
30 Ocak 2025 19:33

Peki bu konu hakkinda detayli bilgiyi nasil alabilirim. Kime sormam gerekiyor kurumda?

hedef2022kpss, 1 hafta önce
Bölgelerde her zaman o ihtimal var. O yüzden bölge müdürlüğü yazıyorlar. Direkt Samsun yazarlardı yoksa.
30 Ocak 2025 21:56

Karayollarında sözleşmeli mühendis ne kadar maaş alıyor arkadaşlar

31 Ocak 2025 20:46

Bölgenin numarası varsa arayın belki bilgi verirler ama vereceklerini pek sanmam. Belli değil diyeceklerdir muhtemelen. Bakanlıklarda maaş standarttır arkadaşlar. Arazi vs yoksa yeni başlayan sendikalı bekar maaşı 62k civarı. Evli olduğum için bazı ek gelirlerim var o yüzden ortalama söyledim.

Murat0755, 1 hafta önce

Peki bu konu hakkinda detayli bilgiyi nasil alabilirim. Kime sormam gerekiyor kurumda?

Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi