Bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışıyordum, ailevi sebeplerden dolayı başka bir üniversite de öğretim görevlisi sınavına girdim ve kazandım,halı hazırda kadrosunda bulunduğum kürüm muvafakatname vermedi bende 23 Şubat tarihli dilekçe ile istifa ettim henüz cevap gelmedi, depremdeyim ve bu süreç beni yoruyor,yasal haklarımızı ve yapmam gerekenler nelerdir, ikinci istifa ne zaman nasıl yapılmalidir, cevap verenlere teşekkür ederim, saygılarımla
Devlet üniversitesinde mi çalışıyorsunuz, vakıfta mı?
Devletten devlete geçeceğim. (Muvafakatname diyorum zaten ,özel ile muvafakat ne alakası olabilir?)
Onu bile bilmeyen olabiliyor. Bu forumda bu konunun daha önce cevaplandığını bilmemek gibi.
Akademikten akademiye geçişte muvafakat gerekmez, 10 gün işe gitmeyip müstafi sayılırsınız, sonrasında yeni görev yerinizde göreve başlarsınız.
Akademikten akademiye geçişte muvafakat gerekmez, 10 gün işe gitmeyip müstafi sayılırsınız, sonrasında yeni görev yerinizde göreve başlarsınız. r.diyojen, 2 hafta önce - Alıntıya git
Deprem bölgesindeki OHAL den dolayı
müstafi süreci farklı işleyebilir. yöneticilerin eli çok güçlü. istifalar yasak! diyelimki gittiniz, eski kurum sigorta girişinizi kesmemek gibi bir şey yapabilir. yeni yere başlayamazsınız.!
Sanırım bir ay içerisinde istifanızı kabul ediyorlar.
Siz yeni üniversitenizle soruşturma/atama/göreve başlama evrak ve işlemlerinizi başlatırsanız iyi olur.