Editörler : Renjiro
15 Mart 2023 00:26   

Öğretim görevlisi yanıt gelmeyen istifa

Bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışıyordum, ailevi sebeplerden dolayı başka bir üniversite de öğretim görevlisi sınavına girdim ve kazandım,halı hazırda kadrosunda bulunduğum kürüm muvafakatname vermedi bende 23 Şubat tarihli dilekçe ile istifa ettim henüz cevap gelmedi, depremdeyim ve bu süreç beni yoruyor,yasal haklarımızı ve yapmam gerekenler nelerdir, ikinci istifa ne zaman nasıl yapılmalidir, cevap verenlere teşekkür ederim, saygılarımla

15 Mart 2023 00:39

iske
Aday Memur

Devlet üniversitesinde mi çalışıyorsunuz, vakıfta mı?

15 Mart 2023 00:59

Hemsirekiz997
Aday Memur

Devletten devlete geçeceğim. (Muvafakatname diyorum zaten ,özel ile muvafakat ne alakası olabilir?)

15 Mart 2023 03:52

iske
Aday Memur

Onu bile bilmeyen olabiliyor. Bu forumda bu konunun daha önce cevaplandığını bilmemek gibi.

15 Mart 2023 08:59

r.diyojen
Daire Başkanı

Akademikten akademiye geçişte muvafakat gerekmez, 10 gün işe gitmeyip müstafi sayılırsınız, sonrasında yeni görev yerinizde göreve başlarsınız.

15 Mart 2023 11:29

hulahopp
Şef

Akademikten akademiye geçişte muvafakat gerekmez, 10 gün işe gitmeyip müstafi sayılırsınız, sonrasında yeni görev yerinizde göreve başlarsınız.

r.diyojen, 2 hafta önce - Alıntıya git

Deprem bölgesindeki OHAL den dolayı

müstafi süreci farklı işleyebilir. yöneticilerin eli çok güçlü. istifalar yasak! diyelimki gittiniz, eski kurum sigorta girişinizi kesmemek gibi bir şey yapabilir. yeni yere başlayamazsınız.!

19 Mart 2023 19:26

beter800
Memur

Sanırım bir ay içerisinde istifanızı kabul ediyorlar.

Siz yeni üniversitenizle soruşturma/atama/göreve başlama evrak ve işlemlerinizi başlatırsanız iyi olur.

Toplam 6 mesaj