Editörler : Pangaea

narniaprens
Aday Memur
21 Mart 2023 01:49

şuan Ders anlatmak yerine yavrularıma sarılıp özlem gidermeliyim.. şuan en büyük ders konusu özlem gidermek hiç kopmamak. Birçoğu gitti aramızdan ama anıları kaldı yüreğim de... :(

Chemist1
Kapalı
21 Mart 2023 07:55

Yıkıcı 2 depremi yaşamayanlar yorum yapmasınlar lütfen. İnsanların neler çektiğini ve neler gördüğünü bilmiyorsunuz.
kuk-sol, 2 yıl önce
Bence açılmalı öğrenciyi bahane edip durmayın, en azından süreli olarak öğretmenler eğitim olmasada orada yardım ve diğer iş ve işleyişlerde buluna bilirler, deprem bölgesinden diğer illere giderek keyfi alem yapmanın anlamı yok, polis çalışıyor asker çalışıyor sağlıkçı çalışıyor, ayrıca deprem illeri hariç diğer illerdeki kamu görevlilerinin suçu ne zorla gönderiliyorlar, orada günlerce rezil oluyorlar, hiç kimse kusura bakmasın

sonsAz
Aday Memur
21 Mart 2023 10:09

Yavaş yavaş unutuluyoruz hocam.6 Şubat gecesini yaşamayanlar o yıkımı ekrandan izleyenlerin bir kısmı maalesef bazen acımasız olabiliyor.Kurtulduk belki ama travmayı nasıl atlatmayı başaracağız bilemezken böylesi ifadeler insanı daha çok yaralıyor.Biz de isteriz hayatımız normale dönsün.Ama herşey anormal.Evimiz yok,düzenimiz yok,ailesi gitti yitti,bir çok insanımız arkadaşımız öğrencimiZ öğretmenimiz okulumuz yok..Herşeyi olan bir çok kişinin hiçbir şeyi yok.Ama anlamazlar..Gündem paso siyaset.. Tabi ki soracam okullar açılcak mı diye.Nerde kalacak dönen arkadaşımız ailesiyle..Şartlar orda kalmak zorunda kalanlar için bu kadar zorlu iken..Çok şeyler yapılıyor ama yıkım o kadar büyük ki yetmez bir iki ay için, biz normale dönemiyoruz diğer 71 il gibi.Buraya yorum yazarken biraz vicdanınızdan geçirin sözlerinizi öyle yazın.
Chemist1, 2 yıl önce
Yıkıcı 2 depremi yaşamayanlar yorum yapmasınlar lütfen. İnsanların neler çektiğini ve neler gördüğünü bilmiyorsunuz.

Kagiş
Müsteşar
21 Mart 2023 10:50

Öğretmenin kıymeti ne zaman bilindi ki!? Her durumda fatura eğitimciye kesilmiyor mu!? Hani birazcık şımartılsak hiç fena olmazdı ama bunu da düşünen yok maalesef!))

tutsak.0044, 2 yıl önce
Öğretmenleri düşünen kimse yok sanki bu depremden hiç bir öğretmen mağdur olmamış gibi konuşuyorsunuz bu afeti sanki öğretmenler yaşaması onların evleri yıkılmadı yakınlarını kaybetmedi bunca yaşanan olumsuzlukların dışında öğretmenler biz insan değiliz bizim psikolojimiz yok.

karub9191
Şef
21 Mart 2023 12:06

Bir buçuk sene okul kapatıldı bu ülkede. Olup olmadığı belli olmayan bir virüs için. Depremi yaşamamis adam konuşamaz bunla ilgili. Ben ve çevremdeki çoğu arkadaş depremli rüyalar görüyoruz hala. Hepimizin eşyası gitti daha taksidini ödediği. Çoğunun arabası pert hale geldi. Ki biz Antakya için şanslı olanlardaniz. Akrabasını eşini dostunu kaybeden insanlar da var. O yüzden orda degilseniz işkembeden konuşmayın. Evet emniyet asker çalışıyor. Emniyet için buralar şark oldu ve 3 yılı dolan personeli çekeceklerini söylediler. Hava kuvvetleri 2 yılını dolduran personeli çekti ve görevlendirme yaptı onların yerine.

Evet okul açılsin. Ama MEB'in sadece orda öğretmeni yok. Ankara'dan Konya'dan oturup yazmak kolay. Gel yer değiştirelim. Çok değil 3 ay sen dur 3 ay ben. MEB'in yanlış tayin politikası yüzünden oluyor. Zor durumlar zor kararlar getirir.

mathgirl82
Daire Başkanı
21 Mart 2023 13:33

Sonunda açıklama geldi,neden bu kadar geç kalındı bilmiyorum okullar mesaj atmışlardı pazartesi başlıyoruz diye bize,mantıklı ve doğru bir karar oldu Maraş açısından, daha uygun şartlarda kavuşuruz umarım öğrencilerimize

soldierteacher
Kapalı
21 Mart 2023 13:34

hocam mesaj attım bakar misin
mathgirl82, 2 yıl önce

Sonunda açıklama geldi,neden bu kadar geç kalındı bilmiyorum okullar mesaj atmışlardı pazartesi başlıyoruz diye bize,mantıklı ve doğru bir karar oldu Maraş açısından, daha uygun şartlarda kavuşuruz umarım öğrencilerimize

keşap28
Memur
21 Mart 2023 14:04

Bulunduğum ilçede açılmıyor.

Ulubahtlı07
Memur
21 Mart 2023 20:21

7 üzerinde 4 deprem desek daha doğru olur. 7.4 -7.8 (04.17 10 saniye arayla 2 deprem) 7.9 (04.27) 7.6 (13.24). 9 saat arayla bunları yaşamak bile akıl sağlığını derinden sarsmaya yeter.Haa 6 şiddetli depremleri saymıyorum bile
Chemist1, 2 yıl önce

mathgirl82
Daire Başkanı
22 Mart 2023 01:41

Gördüm de anlayamadım,bir dialog vardı sanırım

mathgirl82
Daire Başkanı
22 Mart 2023 01:45

Korku filmi sahnesi gibiydi o gün,depremler,yıkılan binalar,yolda yakıtları biten onlarca taşıt,köprülerden geçerken şimdi yıkılır mı düşüncesi..keşke hiçbiri yaşanmamış olsaydı da biz de işimizin başında rutin hayatımıza devam ediyor olsaydık

01
Aday Memur
22 Mart 2023 14:52

Açılsa iyi. çadır okullar olmalı çocukların psikolojileri çok kötü okulun açılması hem aileler için hem çocuklar için moral gücü olur. Ders saatleri kısa tutulabilir etkinlik yaptırılabilinir. Öğretmenler nerde kalacak deniliyor. Gelen öğretmen ailesini getirmesin deprem bölgesindeki insanların birçoğu eş ve çocuklarını ailelerinin yanına veya yurtlara gönderdi. Bu mazeret olamaz. Diğer kurumdaki çalışanların barınma sorunu yokmu. Herkes barınma sorunuyla karşı karşıya. Okulu açmıyorsa geçici olarak başka kurumlarda çalıştırılabilinir ler. Yattıkları yerden maaş alıyorlar.

demir8121
Aday Memur
22 Mart 2023 15:01

Sizde yaşasaydınız diyecem bu depremi ama düşmanıma bile bu bedduayı edemem yaşayan bilir gece çocuklarımız korkudan ayrı bile yatmıyorlar siz birine bırakın diyiyorsunuz. Her kurumdan başka illerden çalışacak memur geldi sadece çalışmayan öğretmen değil merak etmeyin
01, 2 yıl önce

Açılsa iyi. çadır okullar olmalı çocukların psikolojileri çok kötü okulun açılması hem aileler için hem çocuklar için moral gücü olur. Ders saatleri kısa tutulabilir etkinlik yaptırılabilinir. Öğretmenler nerde kalacak deniliyor. Gelen öğretmen ailesini getirmesin deprem bölgesindeki insanların birçoğu eş ve çocuklarını ailelerinin yanına veya yurtlara gönderdi. Bu mazeret olamaz. Diğer kurumdaki çalışanların barınma sorunu yokmu. Herkes barınma sorunuyla karşı karşıya. Okulu açmıyorsa geçici olarak başka kurumlarda çalıştırılabilinir ler. Yattıkları yerden maaş alıyorlar.

Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi