Bence açılmalı öğrenciyi bahane edip durmayın, en azından süreli olarak öğretmenler eğitim olmasada orada yardım ve diğer iş ve işleyişlerde buluna bilirler, deprem bölgesinden diğer illere giderek keyfi alem yapmanın anlamı yok, polis çalışıyor asker çalışıyor sağlıkçı çalışıyor, ayrıca deprem illeri hariç diğer illerdeki kamu görevlilerinin suçu ne zorla gönderiliyorlar, orada günlerce rezil oluyorlar, hiç kimse kusura bakmasın kuk-sol, 5 gün önce - Alıntıya git
Yıkıcı 2 depremi yaşamayanlar yorum yapmasınlar lütfen. İnsanların neler çektiğini ve neler gördüğünü bilmiyorsunuz. Chemist1, 2 gün önce - Alıntıya git
Öğretmenleri düşünen kimse yok sanki bu depremden hiç bir öğretmen mağdur olmamış gibi konuşuyorsunuz bu afeti sanki öğretmenler yaşaması onların evleri yıkılmadı yakınlarını kaybetmedi bunca yaşanan olumsuzlukların dışında öğretmenler biz insan değiliz bizim psikolojimiz yok. tutsak.0044, 2 gün önce - Alıntıya git
Öğretmenin kıymeti ne zaman bilindi ki!? Her durumda fatura eğitimciye kesilmiyor mu!? Hani birazcık şımartılsak hiç fena olmazdı ama bunu da düşünen yok maalesef!))
Bir buçuk sene okul kapatıldı bu ülkede. Olup olmadığı belli olmayan bir virüs için. Depremi yaşamamis adam konuşamaz bunla ilgili. Ben ve çevremdeki çoğu arkadaş depremli rüyalar görüyoruz hala. Hepimizin eşyası gitti daha taksidini ödediği. Çoğunun arabası pert hale geldi. Ki biz Antakya için şanslı olanlardaniz. Akrabasını eşini dostunu kaybeden insanlar da var. O yüzden orda degilseniz işkembeden konuşmayın. Evet emniyet asker çalışıyor. Emniyet için buralar şark oldu ve 3 yılı dolan personeli çekeceklerini söylediler. Hava kuvvetleri 2 yılını dolduran personeli çekti ve görevlendirme yaptı onların yerine.
Evet okul açılsin. Ama MEB'in sadece orda öğretmeni yok. Ankara'dan Konya'dan oturup yazmak kolay. Gel yer değiştirelim. Çok değil 3 ay sen dur 3 ay ben. MEB'in yanlış tayin politikası yüzünden oluyor. Zor durumlar zor kararlar getirir.
Sonunda açıklama geldi,neden bu kadar geç kalındı bilmiyorum okullar mesaj atmışlardı pazartesi başlıyoruz diye bize,mantıklı ve doğru bir karar oldu Maraş açısından, daha uygun şartlarda kavuşuruz umarım öğrencilerimize
Sonunda açıklama geldi,neden bu kadar geç kalındı bilmiyorum okullar mesaj atmışlardı pazartesi başlıyoruz diye bize,mantıklı ve doğru bir karar oldu Maraş açısından, daha uygun şartlarda kavuşuruz umarım öğrencilerimize mathgirl82, 2 gün önce - Alıntıya git
Gördüm de anlayamadım,bir dialog vardı sanırım
Korku filmi sahnesi gibiydi o gün,depremler,yıkılan binalar,yolda yakıtları biten onlarca taşıt,köprülerden geçerken şimdi yıkılır mı düşüncesi..keşke hiçbiri yaşanmamış olsaydı da biz de işimizin başında rutin hayatımıza devam ediyor olsaydık
Açılsa iyi. çadır okullar olmalı çocukların psikolojileri çok kötü okulun açılması hem aileler için hem çocuklar için moral gücü olur. Ders saatleri kısa tutulabilir etkinlik yaptırılabilinir. Öğretmenler nerde kalacak deniliyor. Gelen öğretmen ailesini getirmesin deprem bölgesindeki insanların birçoğu eş ve çocuklarını ailelerinin yanına veya yurtlara gönderdi. Bu mazeret olamaz. Diğer kurumdaki çalışanların barınma sorunu yokmu. Herkes barınma sorunuyla karşı karşıya. Okulu açmıyorsa geçici olarak başka kurumlarda çalıştırılabilinir ler. Yattıkları yerden maaş alıyorlar.
Açılsa iyi. çadır okullar olmalı çocukların psikolojileri çok kötü okulun açılması hem aileler için hem çocuklar için moral gücü olur. Ders saatleri kısa tutulabilir etkinlik yaptırılabilinir. Öğretmenler nerde kalacak deniliyor. Gelen öğretmen ailesini getirmesin deprem bölgesindeki insanların birçoğu eş ve çocuklarını ailelerinin yanına veya yurtlara gönderdi. Bu mazeret olamaz. Diğer kurumdaki çalışanların barınma sorunu yokmu. Herkes barınma sorunuyla karşı karşıya. Okulu açmıyorsa geçici olarak başka kurumlarda çalıştırılabilinir ler. Yattıkları yerden maaş alıyorlar. 01, Dün - Alıntıya git