Editörler : crops35

Konyalı4294
Memur
16 Mart 2023 17:57

Puanınızı kaç? Bende bekliyorum 87 puanla

1hukukc, 2 yıl önce

Umarım 4001 olur, biz üniversitelere bile başvuramıyoruz bölüm şartından dolayı. En azından bu alımdaşansımız olur belki

Konyalı4294
Memur
16 Mart 2023 17:58

Geçenlerde meb duyurusu gördüm yine kendi içinden almış avukatı. Önceden merkezi atamada açıyordu.

Konyalı4294, 2 yıl önce

Puanınızı kaç? Bende bekliyorum 87 puanla

17 Mart 2023 12:24

Merhaba arkadaşlar .. içeride çalışan arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 4250 büro personeli 4001'miş hadi gözünüz aydın . İibf'lilere verilseydi çok üzülürdüm cidden .. ilan birkaç gün içinde geliyormuş şimdiden herkese hayırlı olsun ..

Alesssandro
Aday Memur
17 Mart 2023 13:27

Puhaaaaaa iyi salladın ne eziksiniz
Moonlighteem, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar .. içeride çalışan arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre 4250 büro personeli 4001'miş hadi gözünüz aydın . İibf'lilere verilseydi çok üzülürdüm cidden .. ilan birkaç gün içinde geliyormuş şimdiden herkese hayırlı olsun ..

kc222
Aday Memur
17 Mart 2023 13:38

aç tavuk kendini...

Moonlighteem, 2 yıl önce

verti
Yasaklı
17 Mart 2023 14:30

Hayır arkadaş anlamadığım bu mimarlar mühendisler burada iibf ye okuyanlara laf sokmakla niye bu kadar meşgul devletin mühendisine okadar fazla ihtiyacı yokki 60 70 puanlarla atanan okadar çok çok ebe hemşire varken valla anlamadım gitti ne bu iibf düşmanlığı

17 Mart 2023 14:37

Konuyu bulandirip,algi yaratanlara cevap:

Kpssye girip yüksek puan alan fen edebiyat,mühendislik,iletişim vb. Birçok fakülte var. Öncelikle mühendisler ve mimarlar neden böyle demeyi bırakın.

Uzmanlık istemeyen büro personeli, vhki,bilgisayar isletmeni,yurt yönetim personeli,memur,üniversite memurluğu gibi kadrolara her 4 yıllık mezun basvurabilmelidir. Kimse kimseyi kandırmasın.

Düşük puanlarla atanmak için yanlış konuşuyorsunuz,hak ararken,hak yiyorsunuz. Aslında bu alımda iibf olmamalı bile sizin puanlariniz şu anda 81lere düşmüş durumda.her ilanda sizden alım var ama hala ağlıyorsunuz.

Esas doğru olan bu ilanda iibf hariç her mezuna hak tanınmasıdir.

Mrthkn00
Aday Memur
17 Mart 2023 15:09

Ne kimse algı yaratıyor ne de bulandırıyor.. Öncelikle şunu anlayın idari kısımlar iibf nin... Niye zorunuza gidiyor anlamıyorum iibf nin 81 e kadar düşmesi.. Şimdi diyelim ki siz 89 90 puanlarla atandığınız orda kalacağınız süre sizin bölümden alım yapıpta seçilenr kadar ama bir iibf li atansa orda kalacak istisnalar hariç ama sizden kimse 90 alıp da büro personeli olarak kalanı ben görmedim duymadım da. Siz sadece bölümünüz alım yapana kadar geçici bir memuriyet istiyorsunuz fakat biz iibf li olarak kalıcı olmak istiyoruz aramızda fark bu..

Teknikmatematikk, 2 yıl önce

Konuyu bulandirip,algi yaratanlara cevap:

Kpssye girip yüksek puan alan fen edebiyat,mühendislik,iletişim vb. Birçok fakülte var. Öncelikle mühendisler ve mimarlar neden böyle demeyi bırakın.

Uzmanlık istemeyen büro personeli, vhki,bilgisayar isletmeni,yurt yönetim personeli,memur,üniversite memurluğu gibi kadrolara her 4 yıllık mezun basvurabilmelidir. Kimse kimseyi kandırmasın.

Düşük puanlarla atanmak için yanlış konuşuyorsunuz,hak ararken,hak yiyorsunuz. Aslında bu alımda iibf olmamalı bile sizin puanlariniz şu anda 81lere düşmüş durumda.her ilanda sizden alım var ama hala ağlıyorsunuz.

Esas doğru olan bu ilanda iibf hariç her mezuna hak tanınmasıdir.

KünTengri
Aday Memur
17 Mart 2023 15:14

Bu ibfliler duz memurluğa niye hak iddia ediyor komikler

Adım Abdullah
Aday Memur
17 Mart 2023 15:53

İİBF'nin açılımı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesidir. Adı üstünde idari. dolayısıyla İdari kadroların bu fakülte mezunlarına verilmesinden daha doğal bir şey yoktur.MEB de bu şekilde yapacaktır. Birkaç güne görülür.

sadecezirve
Aday Memur
17 Mart 2023 17:31

Mahmut özer mühendistir hatta bir söyleminde mühendisler de atanamıyor sizin kadar ağlamıyor demiştir. Bu kadroların 4001e verilmesi muhtemeldir. Mahmut Özer mühendislere bir güzellik yapmış olabilir.Zira atamalar ortada mühendisler mağdur.

19 Mart 2023 14:16

Ben iibf liyim

. Puanım yüksek ve hala atanamadim. Neyin yalancılıgi bu anlamadim . Burada yalan atarak eline ne geçiyor. Senin gibiler devlette çalışması yazık ya

2022 kpssden bu yana birçok 2 yıllık ve iibfli alindi.

Iibf puanlari 81-82lere kadar düştü.

Kesinlikle iibf şartı aranmamali. Eşitlik sağlanmalı.85 ve üstü puanlarla bekleyen adayların olur insaallah bu alim.

19 Mart 2023 14:18

Yalancilik yapanlar keske çalışmasa devlette. Sen gibiler

Moonlighteem, 2 yıl önce

19 Mart 2023 14:25

Hocam biz iibf liler mühendis olamiyorsan sizin de bize ait branslara yerlesmeniz doğru değildir. Ben mühendis doktor olamıyorum ama sen büro personeli olacaksın. Ozaman iibf okusaydin

2022 kpssden bu yana birçok 2 yıllık ve iibfli alindi.

Iibf puanlari 81-82lere kadar düştü.

Kesinlikle iibf şartı aranmamali. Eşitlik sağlanmalı.85 ve üstü puanlarla bekleyen adayların olur insaallah bu alim.

19 Mart 2023 14:27

Biz öğretmenlik yapamayacagiz ama siz bize ait olan branşları alacaksınız yapma ya başka emriniz . Hadi canim hadi kendi bölümünden atan becerebilirsen

Aumat15, 2 yıl önce
87 puanla atama bekleyenler dururken 81 ler atanmasın adaletli bir alım olur umarım

superbery
Aday Memur
19 Mart 2023 14:29

peki 2 yıllık vr 4 yıllık büro personeli bölümü okuyanlarda çıkıp bu kadrolar biizm dese yine iibfler hayır bizim diyebilecek mi ?

elzem05
Yasaklı
19 Mart 2023 14:52

Nasıl yani siz şimdi öğretmen mühendis olmak için okuyup memur mu olmak istiyorsunuz hemde en düşük memur maaşı veren kurumlardan biri olan meb e neden okudunuz acaba diyw sorarlar insana iibf okurken idari kadrolarda olacağını bile bile okudu herkes peki siz neden okudunuz düz memur olmak için mi

bütbüt
Aday Memur
20 Mart 2023 00:30

Konu açık ve nettir biz gidip öğretmen mühendis kadrosuna atanamıyorsak aynı şekilde o arkadaşlar da bizim kadrolarımıza aranmamalıdır. Bu haksızlıktır , bu görünen bir gerçektir . Yok beceri gerektiren yok bilmem ne gibi konuşmalar kılıf uydurmaktır . Herkes kendi ekmeğinin peşine düşsün. Yarın mühendis atamasıyla bırakıp gidicek kurumu yakacak kadroyu sonravay efendim bizim hakkımız yok efendim herkes yoluna .

bütbüt
Aday Memur
20 Mart 2023 00:35

Bir de şu kapasiteniz yeterse gibi bişi demiş bir arkadaş . Arkadaşım bizimkapasitemize siz laf söyleyemezsiniz daha üniversiteye hazırlanıp iyi okullara girerken işte binlerce mühendisten daha iyi net yapıp gitmişiz. Biz öyle alalade okullardan mezun olmadık. Ayrıca a grubundan hatrı sayılır puanlar alıp mülakatlarda malum sebeplerden elendik de elendik. Öyle kolay olmuyor aşağılamak ha ki siz bizim rakibimiz falan değilsiniz . Çok kıymetli mühendis arkadaşlarınızla atanma yarışına girin lütfen kırk yıla bir gelmesi muhtemel bir alım için böyle kötü sözlerle haklı görünmek çok yanlış

uyememur112
Aday Memur
20 Mart 2023 08:57

bugün hiçbir mühendis üniversiteyi kazanduğında memur olma hayaliyle okumuyor o bölümü.

Toplam 72 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi