Kendine yer beğen mi? :))) bu tür şeylere maruz kalanlar hep bir çıkar ilişkisi içinde olan insanlar. Sırtında kamburu olan insanlar için bugün memur sen yarın yağmursen farketmez. Kimse bana kendine yer beğen diyemez. Usta yanında çırak mısınız siz de böyle lafları yiyorsunuz. Bu iddiaları delillendirmelisiniz. Münferit hadiseler olabilir ama bunu yaygın bir durummuş gibi söylemek ancak kendini karşıda konumlandıranların onaylayacağı şeyler. Ben 20 yıldır çalışıyorum. Bu dönemde Kimse bana zorla bişey imzalatmadı. Yer beğen de diyen olmadı. Sana imzalattı mı?
coshuva, 2 hafta önce - Alıntıya git
hocam bak akpyi sevebilirsin savunabilirsin ama gerçekleri inkar etme ayıptır .
benım çok yakın arkadasım halk eğitim kursuna başvurdu dyk için direk sorulan soru şu oldu : memursenli değilseniz almıyoruz .
idarecimiz vardı adama form uzattılar bize geçmezsen öğretmen olacaksın .
bunlar şahit oldugum iki olaydır sen ister inan ister inanma ama safa yatma ne olur
ha senin gibi yapmayacagım gerçekleri örtmeyeceğim genel kaide diye de iftira atmayacagım hakkı konusacagım ama istisna olmayacak kadar da yaygın bir şey .
bak o cümleleri başkasına anlatabilirsin inandırabilirsin ama ben gözümle gördüğüm kulagımla duydugum şeyleri anlatıyorum .
insanlar bazı şeylerden nefret etti bezdi artık
hocam bak akpyi sevebilirsin savunabilirsin ama gerçekleri inkar etme ayıptır .
benım çok yakın arkadasım halk eğitim kursuna başvurdu dyk için direk sorulan soru şu oldu : memursenli değilseniz almıyoruz .
idarecimiz vardı adama form uzattılar bize geçmezsen öğretmen olacaksın .
bunlar şahit oldugum iki olaydır sen ister inan ister inanma ama safa yatma ne olur
ha senin gibi yapmayacagım gerçekleri örtmeyeceğim genel kaide diye de iftira atmayacagım hakkı konusacagım ama istisna olmayacak kadar da yaygın bir şey .
bak o cümleleri başkasına anlatabilirsin inandırabilirsin ama ben gözümle gördüğüm kulagımla duydugum şeyleri anlatıyorum .
insanlar bazı şeylerden nefret etti bezdi artık