Editörler : **sude**
16 Mart 2023 14:38

4/B' den 4/C'ye geçişten sonra Yıllık İzin

Arkadaşlar bilmediğim için ve öğrenmek için soruyorum yargilamayin. Emsal arıyorum sadece. 2002 Nisan ayında 4/B sözleşmeli olarak başladım Nisan ayına kadar 10 ay sözleşmeli 2 ay memur olarak geçirdim. 1 yılım dolunca 30 günlük izin hakkım oluyor ama kafama takılan Ocak ayına kadar 8 aylık bi boşluk var ve izin kullanamamayacam o 8 ayım yanacak 20 aylık süreçte 1 izin kullanmış olacam ikinci izni haketmiyor muyum. Ayrıca askerlik intibakı yapılırsa kamu hizmeti sayıldığı için askerlik 15 ay+12 ay çalışma 27 ay yani 2 dolduğu için 1 izin hakkım mı oluyor 2 izin hakkım mı oluyor ve nisan ayından sonra Ocak ayına kadar ki 8 aylık süre ne olacak. Lütfen bilen yada emsali olan yazabilir mi

17 Mart 2023 00:53

Kısacası 11 ay çalışan biri 15 aylık askerliğide intibakıni saydirirs Kısacası 11 ay a toplamda 25 aylık hizmeti olacağından 1 izin mi kullanacak 2 izin mi. İzin yenileme hakediş Ocakta ayında oluyor ama Nisan ayında 1 yıl dolunca izin kullandıktan sonra ocağa kadar geçecek olan 8 aylık süre ne olacak. 2023 cari yılın iznini de kullabiliecek miyim

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi