Editörler : **sude**
16 Mart 2023 14:42

MEB büro
Arkadaşlar ibff den mi alınacak
16 Mart 2023 15:02

İnş 4001 olur

Adaletli Ruhu
Aday Memur
16 Mart 2023 16:54

Adaletten alınacak inşallah

alonestyle
Aday Memur
16 Mart 2023 16:57

Büro personeli kadrolarının büro yönetimi bölümüne verilmesini istiyoruz.

16 Mart 2023 17:06

Adalet ne alaka
Adaletli Ruhu, 3 ay önce

Adaletten alınacak inşallah

capelloo
Memur
16 Mart 2023 17:07

saçma sapan konuşuyo ya

mimarhanimkiz, 3 ay önce
Adalet ne alaka
19 Mart 2023 14:23

Bu bölümler için iibf 4 sene okuyor hocam. 2 sene okuyanın hakkı olsa biz neden iibf okuyalım ki

alonestyle, 3 ay önce

Büro personeli kadrolarının büro yönetimi bölümüne verilmesini istiyoruz.

elzem05
Aday Memur
19 Mart 2023 14:55

İİİBF liler öğretmen mühendis olamazken neden bir mühendis ve öğretmen büro personeli olabiliyor adalet bunun neresinde

xyzaxyz
Aday Memur
19 Mart 2023 14:57

Büro personeli ne iş yapar MEB de ? Merkez teşkilatta mı

adayasci
Aday Memur
21 Mart 2023 01:23

Öğretmen olamıyor mu, olabilir diye biliyorum
elzem05, 3 ay önce

İİİBF liler öğretmen mühendis olamazken neden bir mühendis ve öğretmen büro personeli olabiliyor adalet bunun neresinde

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 07:58

Fazla üniversite açmanın saçmalığı 35 üstü biri olarak mühendis mimar gibi bölümler bizim zamanımızda 20 binlerde doğu illerine tercih verirdi. 200 binle mühendis olan var birde özeller çoğaldı ilk 3 tercih bizim üniversite yap %75 burslu olsun. Simdi de burada okudun bölümden memur olamayaçağını anladınız çünkü mimar sinan ünisiden, odtüler, itüler ile yarışamıyaçağını anladınız başkasının bölümlere göz dikin. Ne kadar parayla okursanız okuyun bir gün liyakat kapınızı sınav şeklinde çalınca paranın geçmediğini anlayacaksın.. Her yeri üniversite doldurursan elin potansiyelsinide mimar,mühendis, avukat yaparsın...

mimarhanimkiz, 3 ay önce
İnş 4001 olur
21 Mart 2023 09:34

Ya sen gerizekalı mısın ben zaten mimar Sinan mezunuyum boş boş konuşmayın ya burda
Kpssfinali, 3 ay önce

Fazla üniversite açmanın saçmalığı 35 üstü biri olarak mühendis mimar gibi bölümler bizim zamanımızda 20 binlerde doğu illerine tercih verirdi. 200 binle mühendis olan var birde özeller çoğaldı ilk 3 tercih bizim üniversite yap %75 burslu olsun. Simdi de burada okudun bölümden memur olamayaçağını anladınız çünkü mimar sinan ünisiden, odtüler, itüler ile yarışamıyaçağını anladınız başkasının bölümlere göz dikin. Ne kadar parayla okursanız okuyun bir gün liyakat kapınızı sınav şeklinde çalınca paranın geçmediğini anlayacaksın.. Her yeri üniversite doldurursan elin potansiyelsinide mimar,mühendis, avukat yaparsın...

21 Mart 2023 09:37

İki kuruş aklı olan da gelip burda yorum yapıyor sizin gibi işte bilip bilmeden sallayın millete yok özelde okumuşuz yok puanımız kötüymüş çok merak ediyorsan söyleyim 88 puanım var ve gayet devlet üniversitesi olan mimar Sinan Üniversitesinden mezunum alım olsa zaten çoktan atanırdım
Kpssfinali, 3 ay önce

21 Mart 2023 09:38

Ha şunu da söyleyim üniversiteye 2009 yılında sayısal 2 den 15 bin sıralama ile girdim
Kpssfinali, 3 ay önce

trrbl
Aday Memur
21 Mart 2023 09:43

bu kadar sene sonra bu puanla o bolumleburo personeli olmak icin beklemisiniz.cocuklugunuzdan beri hayal ettiginiz 3. meslek sanirim
mimarhanimkiz, 3 ay önce
İki kuruş aklı olan da gelip burda yorum yapıyor sizin gibi işte bilip bilmeden sallayın millete yok özelde okumuşuz yok puanımız kötüymüş çok merak ediyorsan söyleyim 88 puanım var ve gayet devlet üniversitesi olan mimar Sinan Üniversitesinden mezunum alım olsa zaten çoktan atanırdım
21 Mart 2023 09:45

Ne alakası var kendi alanıma geçene kadar çalışabileceğim bi pozisyon sonuçta ömür boyu büro personeli olacak değilim Herhalde ayrıca 4001 e verilirse zaten herkesle yarışmış oluyorsunuz kendinize güveniyorsanız ne diye tutuşuyorsunuz onu anlamadım
trrbl, 3 ay önce
bu kadar sene sonra bu puanla o bolumleburo personeli olmak icin beklemisiniz.cocuklugunuzdan beri hayal ettiginiz 3. meslek sanirim

trrbl
Aday Memur
21 Mart 2023 09:48

kendi alaniniza gecene kadar calisabileceginiz pozisyon???? sizin gibi zihniyetlere umarim firsat verilmez .
mimarhanimkiz, 3 ay önce
Ne alakası var kendi alanıma geçene kadar çalışabileceğim bi pozisyon sonuçta ömür boyu büro personeli olacak değilim Herhalde ayrıca 4001 e verilirse zaten herkesle yarışmış oluyorsunuz kendinize güveniyorsanız ne diye tutuşuyorsunuz onu anlamadım
21 Mart 2023 09:52

Arkadaş varsa puanınız gelin yarışın girin 4001 den sanki elinizden tutan var yani millete bela okuyana kadar
trrbl, 3 ay önce
kendi alaniniza gecene kadar calisabileceginiz pozisyon???? sizin gibi zihniyetlere umarim firsat verilmez .

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:08

Ben şu mezunuyum diyen herkese inanamıyorum maalesef. O kadar üni açtılar mimar sinandamı puanı çöp oldu yazık...

mimarhanimkiz, 3 ay önce
Ya sen gerizekalı mısın ben zaten mimar Sinan mezunuyum boş boş konuşmayın ya burda
21 Mart 2023 10:12

İster inan ister inanma
Kpssfinali, 3 ay önce

Ben şu mezunuyum diyen herkese inanamıyorum maalesef. O kadar üni açtılar mimar sinandamı puanı çöp oldu yazık...

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:16

Kafanın basmadığı nokta o iibf liler puan atamalarına bakıp hazırlanıyor. Nasıl diyetisyenler inşaat ve ftp ler 90 üstü için hazırlanıyorsa sende öyle yapıcaksın başkasının memurluk kadrolarına göz dikmiceksin. Hemşire sınava girer inşaat müh kadar hazırlanıyormu sence? O yüzden 4001 saçma sen 90 üstü için çalıştın ben 4 ay 85 yeter diye çalıştım işte çalışırken, şimdide puanı yüksek olan girsin neden çekiniyosunuz diyorsun.. Baştan sınava hazırlanmadan bu kadrolar 4001 olacağını belli etseler emin ol ona da puanın yetmeyecek. Simdi mimar sinan'a baktım yök atlasından 2022 son giren kişi 69 binle girmiş 2005 senelerine bak birde her yer üniversite doldurursan o mesleği yapamayacak kişi de illa devlet olsun diye okuduğu yıllarını yakmak için uğraşır aferim kariyer planların müthiş.

mimarhanimkiz, 3 ay önce
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi