Editörler : **sude**

18.09.2022
Yasaklı
21 Mart 2023 10:18

üniversiteye 2009 yılında sayısal 2 den 15 bin sıralama ile girmıs birisinin kpssden 88 puan alması bana hiç inandırıcı gelmıyor. ben matematik özürlü sözelden yetişmiş bir insan olarak seninle aynı puandayım. vah ki ne vah çok üzüldüm sana. neden 4001e sardığını da anladım. senin gibi birisi ömür billah mimar olarak atanamaz bu kafayla. sen bence 2024e çalışmaya başla mimarhanımkız :)))

mimarhanimkiz, 3 ay önce
İster inan ister inanma

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:30

Bizde yedik sen 15 bin e girecek potansiyelin yok. 15 bine giren kişi bu kadar vizyonsuz olcağına kimse beni inandıramaz...

mimarhanimkiz, 3 ay önce
Ha şunu da söyleyim üniversiteye 2009 yılında sayısal 2 den 15 bin sıralama ile girdim
21 Mart 2023 10:31

akılları cikiyor 4001 olacak diye, boşverin cevap bile vermeyin. cimere 4250 kisilik büro personeli aliminin tüm 4 yıllık mezunlara açık olması icin yazmaya devam edelim.

malum fakülte dusuk puanla atanmak icin algi yapmaya ve aglamaya devam etsin.

mimarhanimkiz, 3 ay önce
Arkadaş varsa puanınız gelin yarışın girin 4001 den sanki elinizden tutan var yani millete bela okuyana kadar

Dileksrc
Aday Memur
21 Mart 2023 10:39

Mimar sinandan mezun olmuş hem de o sıralamayla.Böyle bir cevap verecek kadar vizyonsuz olması.Buna beni kimse inandıramaz.Sen git mimarlık oku.Sonra gel milli eğitimde büro personeli olacam diye bu işin eğitimini almış insanların hakkına göz dik.Ya siz ne anlayacaksınız orda yapılan işten.O kadar gülüyorum ki.Sen o puanı büro personeli olmak için aldın bunun için çalıştın he pes sadece.Ben olsam bunu söylemeye utanırım.Gelmiş uluorta yazıyorsunuz bir de

21 Mart 2023 10:40

Kardeş ister inan ister inanma ya amma dert ettin kendine :) çok istiyorsan sonuç belgemi yerleşme belgemi atayım sana
Kpssfinali, 3 ay önce

Bizde yedik sen 15 bin e girecek potansiyelin yok. 15 bine giren kişi bu kadar vizyonsuz olcağına kimse beni inandıramaz...

21 Mart 2023 10:41

Ahahha ister inanın ister inanmayın sizde vizyon baya varmış belli
Dileksrc, 3 ay önce

Mimar sinandan mezun olmuş hem de o sıralamayla.Böyle bir cevap verecek kadar vizyonsuz olması.Buna beni kimse inandıramaz.Sen git mimarlık oku.Sonra gel milli eğitimde büro personeli olacam diye bu işin eğitimini almış insanların hakkına göz dik.Ya siz ne anlayacaksınız orda yapılan işten.O kadar gülüyorum ki.Sen o puanı büro personeli olmak için aldın bunun için çalıştın he pes sadece.Ben olsam bunu söylemeye utanırım.Gelmiş uluorta yazıyorsunuz bir de

21 Mart 2023 10:42

İşin eğitimini almış dediğin iibf ise ben de çift diplomalıyım sizle de yarışırım merak etme ben burda ataması olmayan kadro açılmayan tüm bölümler için 4001 olsun diyorum sizin gibi bencil değilim
Dileksrc, 3 ay önce

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:45

Al bu konuda açmadık post bırakmayan 4001. geldi.Bir düşün senin gibi vizyonu az bölümlerde kaç kişi vardır? Etkinlik yapıyonda memurlarnette bile azınlıksın iibf nin cimer ve twitter dan attıklarının senin attığın gözükmez bile :)) çünkü iyi bir mühendis mimar diyetisyen ftp kendi bölümünden bir daha hazırlanır 4001 girmeyi çok desteklemez senin gibi 2-3 vizyonsuzu etkinliğiyle olcak iş değil. Bak beyin okuma yapıyorum bu sene olmadı bir daha hazırlanırım 4001 atanım 2024 kpss le kazanıp tekrar mesleğe dönerim diye düşünüyorsun ama olmaz uğraşma ya da kpss kendi bölümündeki kişileri geçemeyeceğini anlamışsın görevde yükselme ve ünvan değişikliği ile bölümü geçeceğini sanıyorsun olmaz ordada liyakat çıkaçak önüne yine sınav yapacaklar...

Teknikmatematikk, 3 ay önce

akılları cikiyor 4001 olacak diye, boşverin cevap bile vermeyin. cimere 4250 kisilik büro personeli aliminin tüm 4 yıllık mezunlara açık olması icin yazmaya devam edelim.

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:52

Çift diplomalı değilsin yalan atma ama başvurduğundan da adım gibi eminim. Daha çift diplomalı değisin öyle olsan burda 4001 haykırmassın totoloji yaparak ben buyum ama bunu istiyorum falan yemezler. Çift diplomaya başvurmuşsundur ondan da şüphem yok seni de tebrik ediyorum insanın kendini tanıması lazım biliyorsun sende hep senin üstünde başka mimar olacağını mantklı ve gercekçiliğin hayallaerinden uzaklaştırsada karnını doyurur..

mimarhanimkiz, 3 ay önce
İşin eğitimini almış dediğin iibf ise ben de çift diplomalıyım sizle de yarışırım merak etme ben burda ataması olmayan kadro açılmayan tüm bölümler için 4001 olsun diyorum sizin gibi bencil değilim
21 Mart 2023 10:54

İt ürür kervan yürür lafı tam senin gibiler için
Kpssfinali, 3 ay önce

Çift diplomalı değilsin yalan atma ama başvurduğundan da adım gibi eminim. Daha çift diplomalı değisin öyle olsan burda 4001 haykırmassın totoloji yaparak ben buyum ama bunu istiyorum falan yemezler. Çift diplomaya başvurmuşsundur ondan da şüphem yok seni de tebrik ediyorum insanın kendini tanıması lazım biliyorsun sende hep senin üstünde başka mimar olacağını mantklı ve gercekçiliğin hayallaerinden uzaklaştırsada karnını doyurur..

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 10:56

Kervan olan benim diğerine sahiplenebilirsin...

mimarhanimkiz, 3 ay önce
İt ürür kervan yürür lafı tam senin gibiler için

Kpssfinali
Şef
21 Mart 2023 11:09

Telefonu parçalayacaksın sinir olma bu kadar o yüzden iibf gelmeli o kadrolar iletişim beceriler iiçin, ezildin cevap veremedikçe hakarete girdin sana yönlendirdim artık direk hakaret ettin. Neden iibf ye verilmeli anlamışsındır şimdi .... (Basit insan)

18.09.2022
Yasaklı
21 Mart 2023 12:13

bak saglıka 42bin geldi. ebelik içinde yaz cimere.

geometrik hesaplarla dairenin iç açıları vs. ordan yürüyüp en rahat şekilde çocuk çıkartırsınız siz.

Teknikmatematikk, 3 ay önce

trrbl
Aday Memur
21 Mart 2023 17:55

tds 60 larla binlerce atanip randevu takip ederken ses cikarmayan 4001 ciler yine hak yemek icin kudurmaya baslamis. 3-5 matematik fazla cozuyolar diye baskalrinin kadrolarina goz diken ust duzey beceri ve vizyon sahibi arkadaslari diger alimlarda da bekliyoruz

Hsm5997
Aday Memur
21 Mart 2023 18:27

Bu alım sadece deprem bölgesi illeri için mi yoksa 81 ili mi kapsiyor olacak?

verti
Aday Memur
21 Mart 2023 21:40

81 ilde olacak ama öncelik deprem bölgesine çoğunluk yani açıklamada öyleydi

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi