senin anlattıklarına bakınca da tüm vatandaşlar memurlara karşı sonucu mu çıkaracağız
birde böyle konuşuyorsan dayağı hak ediyorsun deyince eteklerinizdekini nihayet döktünüz
öğretmenlik yaptığımız zamanlar diye başlayıp salladığını kısım ise hiç inandırıcı gelmedi
bugüne kadar hiçbir öğrenci veya hiçbir veli veya hiçbir idare ile sorun yaşamamış tek bir tane öğretmen görmedim
rumuz değiştirip değiştirip cevap veriyor olmanız sizi haklı çıkarmıyor
ayrıca üslup dersini bize dayağı reva görenden alacak değiliz
burada asker polis infaz koruma memurundan rahatız demiyoruz
tartışmanın gereksizliği bize dayağı reva görmenizden anlaşıldı
devamında küfür de gelecektir o nedenle başlık yazmaya gereksiz hale gelmiştir
bir derdini yazmaya çalışıp yol gösteren öğretmenin
ortalıkta yerecek öğretmen arayan sorunlu insanların arasında kaldığı standart bir memurlar. net meb başlığına dönmüş oldu
işte kendi başlıklarında bile veli öğrenci veya vatandaş lafından kurtulamayan meslek grubu
şahsen kendi adıma bugüne değin hiçbir memur başlığına gidip ordakileri yerme ibtiyacı hissetmedim
nasıl bşr psikolojidir anlamakta güçlük çekiyorum
başlık sahibi umarım ihtiyacı olan cevabı almıştır
yoksa burası sidik yarışı kulvarından daha dönmez
senin anlattıklarına bakınca da tüm vatandaşlar memurlara karşı sonucu mu çıkaracağız
birde böyle konuşuyorsan dayağı hak ediyorsun deyince eteklerinizdekini nihayet döktünüz
öğretmenlik yaptığımız zamanlar diye başlayıp salladığını kısım ise hiç inandırıcı gelmedi
bugüne kadar hiçbir öğrenci veya hiçbir veli veya hiçbir idare ile sorun yaşamamış tek bir tane öğretmen görmedim
rumuz değiştirip değiştirip cevap veriyor olmanız sizi haklı çıkarmıyor
ayrıca üslup dersini bize dayağı reva görenden alacak değiliz
burada asker polis infaz koruma memurundan rahatız demiyoruz
tartışmanın gereksizliği bize dayağı reva görmenizden anlaşıldı
devamında küfür de gelecektir o nedenle başlık yazmaya gereksiz hale gelmiştir
bir derdini yazmaya çalışıp yol gösteren öğretmenin
ortalıkta yerecek öğretmen arayan sorunlu insanların arasında kaldığı standart bir memurlar. net meb başlığına dönmüş oldu
işte kendi başlıklarında bile veli öğrenci veya vatandaş lafından kurtulamayan meslek grubu
şahsen kendi adıma bugüne değin hiçbir memur başlığına gidip ordakileri yerme ibtiyacı hissetmedim
nasıl bşr psikolojidir anlamakta güçlük çekiyorum
başlık sahibi umarım ihtiyacı olan cevabı almıştır
yoksa burası sidik yarışı kulvarından daha dönmez
userxman , 2 yıl önce
Buradaki bir kaç öğretmenimizin üsluplarına bakıyorum da. Hiç yakışmıyor. Sonra öğretmene hakaret veya öğretmen dayak yedi. Yok bana idare mobbing uygulamadı. Yani üzülerek söylüyorum hocam ama velilerin veya öğrencilerinize bu üslupla konuşuyorsanız gayet normal bu tür şeyler. Sizin gibileri yaka paça okulun kapısından atmadıklarına dua et hocam. Daha çooook yaşarsınız bu tür şeyleri. Ben öğretmenlik yaparken tek bir veli veya öğrenci ile sorun yaşamadım. Ama sizin anlatıkklarınıza bakarsa tüm öğrenciler ve veliler size karşı değil mi hocam ? Mesajı kimlere yazdığım gayet net anlaşılıyor sanırım.