Editörler : gubaz"eskiyara"
17 Mart 2023 10:48   

Şikayette hiyerarşi atlama konusu?

Arkadaşlar okulumuzda bir müdür yardımcısının etik kurallara uygun olmadan çalıştığını düşünüyorumbu konuyu okul müdürü ile paylaştım ve herhangi bir sonuç alamadım bu konuyu cimere şikayet etsem hiyerarşi atlamış olur muyum ve ismim milli eğitimle paylaşılır mı? Okul müdürü müdür yardımcısının disiplin sağlamak adına bu davranışları yaptığınısavunuyor

17 Mart 2023 11:41

aa.muallime
Memur
Bence kim şikayet ediyorsa adı sanı bilinmeli. Aynı şey size yapılsa olur mu öyle şey. Beni bir öğretmen olarak şikayet edebilirler ama tcsine kadar bilmem kaydıyla.ben gizli kapaklı yapılan şikayetler saçma
17 Mart 2023 13:02

melcea
Şube Müdürü
Bence kim şikayet ediyorsa adı sanı bilinmeli. Aynı şey size yapılsa olur mu öyle şey. Beni bir öğretmen olarak şikayet edebilirler ama tcsine kadar bilmem kaydıyla.ben gizli kapaklı yapılan şikayetler saçma
aa.muallime, 2 hafta önce - Alıntıya git

Sikayet eden kisinin Tcsini neden size versinler hocam?

17 Mart 2023 13:05

Evlenmek Gerek
Daire Başkanı

Hem şikayetçi olacaksınız hem de kim olduğunuz bilinmesin isteyeceksiniz. Diyelim ki başta kimliğiniz gizlendi, müdür yardımcısı işi mahkemeye taşıdığında kimliğiniz ortaya çıkacaktır.

17 Mart 2023 13:19

Pelinin
Şube Müdürü

Gizli kapaklı bir durum yok, zaten şikayette bulunurken tüm bilgilerimi veriyorum ancak kimseyle paylaşılmamasını talep ediyorum bu durum nasıl diye öğrenmek için sordum, bunun nesine şaşırdığınızı anlayamadım

17 Mart 2023 13:21

Pelinin
Şube Müdürü

Hem şikayetçi olacaksınız hem de kim olduğunuz bilinmesin isteyeceksiniz. Diyelim ki başta kimliğiniz gizlendi, müdür yardımcısı işi mahkemeye taşıdığında kimliğiniz ortaya çıkacaktır.

Evlenmek Gerek, 2 hafta önce - Alıntıya git

Bunu istemek en doğal hakkım diye düşünüyorum çünkü bilindiği taktirde mobinge maruz kalma ihtimalim var zaten gerekli kurumlar kimliğimi araştırmadan soruşturma başlatmaz önemli olan burda okulumun bilmemesi bunun için sordum

17 Mart 2023 13:32

Fatih869
Şube Müdürü

Evlenmek Gerek, 2 hafta önce - Alıntıya git

ibşallah hiç evlenemez ve üreyemezsin saçma fikirli insan

17 Mart 2023 13:45

aa.muallime
Memur

Sikayet eden kisinin Tcsini neden size versinler hocam?

melcea, 2 hafta önce - Alıntıya git
Gizli saklılığa karşı olduğuma isnaden öyle dedim hocam. Tc bulmak kolay kim olduğunu bilsek yeter :)))
17 Mart 2023 13:49

aa.muallime
Memur

Gizli kapaklı bir durum yok, zaten şikayette bulunurken tüm bilgilerimi veriyorum ancak kimseyle paylaşılmamasını talep ediyorum bu durum nasıl diye öğrenmek için sordum, bunun nesine şaşırdığınızı anlayamadım

Pelinin, 2 hafta önce - Alıntıya git
Şaşırmadım. Gizli yapmanız saçma geldi. Dört dörtlük bir öğretmen kendini gizlemeden şikayetini yapar hakkını arar. Şikayet edeceğimiz kişi sizi bilsin ki o da karşı dava açsın bu işin peşine düşebilsin istiyorum. Gizlilik karşıtıyım hocam, hepimiz bu gemideyiz. Biri bana böyle bi şey yapsın istemem gizli kapaklı
17 Mart 2023 13:53

hayatguzeldunya
Aday Memur

cimere sikayet ettiginizde, cimer konuyu sizin bagli bulundugunuz il ya da ilce mebe pasliyor, cevabi da sizin bagli calistiginiz il ya da ilce meb cevapliyor, boylede bir sacmalik. mebte kimin sikayet ettigini okul mudurune iletiyorlar kisacasi haberleri mutlaka oluyor.

17 Mart 2023 15:26

Pelinin
Şube Müdürü

cimere sikayet ettiginizde, cimer konuyu sizin bagli bulundugunuz il ya da ilce mebe pasliyor, cevabi da sizin bagli calistiginiz il ya da ilce meb cevapliyor, boylede bir sacmalik. mebte kimin sikayet ettigini okul mudurune iletiyorlar kisacasi haberleri mutlaka oluyor.

hayatguzeldunya, 2 hafta önce - Alıntıya git

Teşekkürler hocam bunu merak etmiştim

17 Mart 2023 15:29

Pelinin
Şube Müdürü
Şaşırmadım. Gizli yapmanız saçma geldi. Dört dörtlük bir öğretmen kendini gizlemeden şikayetini yapar hakkını arar. Şikayet edeceğimiz kişi sizi bilsin ki o da karşı dava açsın bu işin peşine düşebilsin istiyorum. Gizlilik karşıtıyım hocam, hepimiz bu gemideyiz. Biri bana böyle bi şey yapsın istemem gizli kapaklı

Madem işinizi dört dörtlük yapıyorsunuz neden insanların birbirini şikayet etmesine karşısınız, sizi şikayet ederlerse soruşturma açılır bir hatanız olmadığı anlaşılır, neden karşı tarafı merak edesiniz ? Pek anlayamadım mantığınızı?

17 Mart 2023 19:13

melcea
Şube Müdürü

Hocam Cimer'de kimlik bilgilerim sakli kalsin kismi var. Ama hangi makamdan itibaren sakli kalir ben de bilmiyorum. Bize veli sikayeti geldiginde bilgileri gozukmuyordu.

17 Mart 2023 19:15

melcea
Şube Müdürü
Gizli saklılığa karşı olduğuma isnaden öyle dedim hocam. Tc bulmak kolay kim olduğunu bilsek yeter :)))

Umarim kimlik bilgilerinizin karsi tarafa verilecegi korkusuyla sikayet edemeyeceginiz sıkıntıli durumlar yasamazsiniz. Hayat oyle seyler yasatiyor ki kimlik bilgisi saklayip sikayet etmeye cok ihtiyaciniz oluyor bazen.

17 Mart 2023 22:37

Evlenmek Gerek
Daire Başkanı

ibşallah hiç evlenemez ve üreyemezsin saçma fikirli insan

Fatih869, 2 hafta önce - Alıntıya git

Bu güzel fikriniz için ne diyeceğimi bilemedim.

Çok naifsiniz.

17 Mart 2023 23:43

berlika
Aday Memur

İlçe mem ler şikayetçi kişi bilgisini okul yönetimiyle paylasmazlar. Cimer şikayetinizle okuldan bilgi isteği ile cevap istenir. Okul Müdüru iddialari çürütecek nitelikte cevap yazarsa konu kapanır. Ancak iddialar ciddi boyuttaysa muhakkik atanır ve genelde random kişi seçerek ifadesine başvurulur. Ancak mahkemeye tasinirsa şikayetçi bilgisine erişim talebi olabilir.

18 Mart 2023 08:09

hayatguzeldunya
Aday Memur

İlçe mem ler şikayetçi kişi bilgisini okul yönetimiyle paylasmazlar. Cimer şikayetinizle okuldan bilgi isteği ile cevap istenir. Okul Müdüru iddialari çürütecek nitelikte cevap yazarsa konu kapanır. Ancak iddialar ciddi boyuttaysa muhakkik atanır ve genelde random kişi seçerek ifadesine başvurulur. Ancak mahkemeye tasinirsa şikayetçi bilgisine erişim talebi olabilir.

berlika, 2 hafta önce - Alıntıya git

hocam, soyluyorlar. soylenmemesi gerekiyor ama soyluyorlar. veli bile sikayet etse soyluyorlar.

18 Mart 2023 09:06

majesteleri7
Şef

Dostum bu işlerden bu kadar korkuyosan hiç girme bak sonra üzülürsün.

18 Mart 2023 12:00

popcorn007
Şube Müdürü

Yazılı olarak şikayet edin ve müdüre verin. Evrak takip numaranızı alın. Baktınız işleme koymuyorlar ilçe milli eğitim ile irtibata geçin, yazılı olarak.

Toplam 18 mesaj