Arkadaşlar okulumuzda bir müdür yardımcısının etik kurallara uygun olmadan çalıştığını düşünüyorumbu konuyu okul müdürü ile paylaştım ve herhangi bir sonuç alamadım bu konuyu cimere şikayet etsem hiyerarşi atlamış olur muyum ve ismim milli eğitimle paylaşılır mı? Okul müdürü müdür yardımcısının disiplin sağlamak adına bu davranışları yaptığınısavunuyor
Bence kim şikayet ediyorsa adı sanı bilinmeli. Aynı şey size yapılsa olur mu öyle şey. Beni bir öğretmen olarak şikayet edebilirler ama tcsine kadar bilmem kaydıyla.ben gizli kapaklı yapılan şikayetler saçma aa.muallime, 2 hafta önce - Alıntıya git
Sikayet eden kisinin Tcsini neden size versinler hocam?
Hem şikayetçi olacaksınız hem de kim olduğunuz bilinmesin isteyeceksiniz. Diyelim ki başta kimliğiniz gizlendi, müdür yardımcısı işi mahkemeye taşıdığında kimliğiniz ortaya çıkacaktır.
Gizli kapaklı bir durum yok, zaten şikayette bulunurken tüm bilgilerimi veriyorum ancak kimseyle paylaşılmamasını talep ediyorum bu durum nasıl diye öğrenmek için sordum, bunun nesine şaşırdığınızı anlayamadım
Hem şikayetçi olacaksınız hem de kim olduğunuz bilinmesin isteyeceksiniz. Diyelim ki başta kimliğiniz gizlendi, müdür yardımcısı işi mahkemeye taşıdığında kimliğiniz ortaya çıkacaktır. Evlenmek Gerek, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bunu istemek en doğal hakkım diye düşünüyorum çünkü bilindiği taktirde mobinge maruz kalma ihtimalim var zaten gerekli kurumlar kimliğimi araştırmadan soruşturma başlatmaz önemli olan burda okulumun bilmemesi bunun için sordum
ibşallah hiç evlenemez ve üreyemezsin saçma fikirli insan
Sikayet eden kisinin Tcsini neden size versinler hocam? melcea, 2 hafta önce - Alıntıya git
Gizli kapaklı bir durum yok, zaten şikayette bulunurken tüm bilgilerimi veriyorum ancak kimseyle paylaşılmamasını talep ediyorum bu durum nasıl diye öğrenmek için sordum, bunun nesine şaşırdığınızı anlayamadım Pelinin, 2 hafta önce - Alıntıya git
cimere sikayet ettiginizde, cimer konuyu sizin bagli bulundugunuz il ya da ilce mebe pasliyor, cevabi da sizin bagli calistiginiz il ya da ilce meb cevapliyor, boylede bir sacmalik. mebte kimin sikayet ettigini okul mudurune iletiyorlar kisacasi haberleri mutlaka oluyor.
cimere sikayet ettiginizde, cimer konuyu sizin bagli bulundugunuz il ya da ilce mebe pasliyor, cevabi da sizin bagli calistiginiz il ya da ilce meb cevapliyor, boylede bir sacmalik. mebte kimin sikayet ettigini okul mudurune iletiyorlar kisacasi haberleri mutlaka oluyor. hayatguzeldunya, 2 hafta önce - Alıntıya git
Teşekkürler hocam bunu merak etmiştim
Şaşırmadım. Gizli yapmanız saçma geldi. Dört dörtlük bir öğretmen kendini gizlemeden şikayetini yapar hakkını arar. Şikayet edeceğimiz kişi sizi bilsin ki o da karşı dava açsın bu işin peşine düşebilsin istiyorum. Gizlilik karşıtıyım hocam, hepimiz bu gemideyiz. Biri bana böyle bi şey yapsın istemem gizli kapaklı aa.muallime, 2 hafta önce - Alıntıya git
Madem işinizi dört dörtlük yapıyorsunuz neden insanların birbirini şikayet etmesine karşısınız, sizi şikayet ederlerse soruşturma açılır bir hatanız olmadığı anlaşılır, neden karşı tarafı merak edesiniz ? Pek anlayamadım mantığınızı?
Hocam Cimer'de kimlik bilgilerim sakli kalsin kismi var. Ama hangi makamdan itibaren sakli kalir ben de bilmiyorum. Bize veli sikayeti geldiginde bilgileri gozukmuyordu.
Gizli saklılığa karşı olduğuma isnaden öyle dedim hocam. Tc bulmak kolay kim olduğunu bilsek yeter :))) aa.muallime, 2 hafta önce - Alıntıya git
Umarim kimlik bilgilerinizin karsi tarafa verilecegi korkusuyla sikayet edemeyeceginiz sıkıntıli durumlar yasamazsiniz. Hayat oyle seyler yasatiyor ki kimlik bilgisi saklayip sikayet etmeye cok ihtiyaciniz oluyor bazen.
ibşallah hiç evlenemez ve üreyemezsin saçma fikirli insan Fatih869, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bu güzel fikriniz için ne diyeceğimi bilemedim.
Çok naifsiniz.
İlçe mem ler şikayetçi kişi bilgisini okul yönetimiyle paylasmazlar. Cimer şikayetinizle okuldan bilgi isteği ile cevap istenir. Okul Müdüru iddialari çürütecek nitelikte cevap yazarsa konu kapanır. Ancak iddialar ciddi boyuttaysa muhakkik atanır ve genelde random kişi seçerek ifadesine başvurulur. Ancak mahkemeye tasinirsa şikayetçi bilgisine erişim talebi olabilir.
İlçe mem ler şikayetçi kişi bilgisini okul yönetimiyle paylasmazlar. Cimer şikayetinizle okuldan bilgi isteği ile cevap istenir. Okul Müdüru iddialari çürütecek nitelikte cevap yazarsa konu kapanır. Ancak iddialar ciddi boyuttaysa muhakkik atanır ve genelde random kişi seçerek ifadesine başvurulur. Ancak mahkemeye tasinirsa şikayetçi bilgisine erişim talebi olabilir. berlika, 2 hafta önce - Alıntıya git
hocam, soyluyorlar. soylenmemesi gerekiyor ama soyluyorlar. veli bile sikayet etse soyluyorlar.
Dostum bu işlerden bu kadar korkuyosan hiç girme bak sonra üzülürsün.
Yazılı olarak şikayet edin ve müdüre verin. Evrak takip numaranızı alın. Baktınız işleme koymuyorlar ilçe milli eğitim ile irtibata geçin, yazılı olarak.