Arkadaşlar istemediğimiz halde verirler mi acaba neye göre görev veriyorlar
Görev talep etmezseniz vermezler.
bize hiç sormuyorlar direk veriyorlar
İl/ ilçe seçim kurulu istediği kişiye görev verir. Yakın zamanda okullardan / kurumlardan personel bilgileri istenir. O liste üzerinden seçer görevlendirme yaparlar. Seçim sürecinde seçim kurullarının yetkileri epey geniş oluyor. Tüm kurumlar seçim kurulları emirlerine uymakla yükümlü. Gerekli gördüğü araç vb. var ise de aynı şekilde yazı ile talep eder, görev verir.
İl/ ilçe seçim kurulu istediği kişiye görev verir. Yakın zamanda okullardan / kurumlardan personel bilgileri istenir. O liste üzerinden seçer görevlendirme yaparlar. Seçim sürecinde seçim kurullarının yetkileri epey geniş oluyor. Tüm kurumlar seçim kurulları emirlerine uymakla yükümlü. Gerekli gördüğü araç vb. var ise de aynı şekilde yazı ile talep eder, görev verir. alparslan..., 6 gün önce - Alıntıya git
Hocam diyelim görev verildi. İstemiyorsak ne yapmamız gerekir. aa.muallime, 6 gün önce - Alıntıya git
Hastane raporu dışında gerekçe kabul edilmiyor.. Bir de bebeğiniz varsa yardımcı olunuyor onun dışında zor. Drej123, 6 gün önce - Alıntıya git
İstememek gibi bir lüksünüz yok maalesef! Emir verilir, yerine getirilir hocam! Rapor alma işi sakattır; çünkü sağlık kuruluşlarına da bu konuda talimat gider. Ciddi anlamda acillik bir durum olmadıkça rapor verilmez! Seçimde iyi görevler.))
Haa yerinize görev alabilecek kamu personeli birilerini bulup il/ilçe seçim kuruluna değişimi onaylatabilirseniz o başkaa!!?
Genel seçimlerde ilçemizde yaşanan durum şudur..parası iyi ise size selam bile vermezler..ama yerel seçimlerde istemiyorum deseniz de görev verilir..bazen 50 60 km lik köylere bile verilirsin..işte bu yerel seçimde kesinlikle görev verilir.çok ciddi bir sağlık sorunu yoksa iade edemezsiniz..
İstememek gibi bir lüksünüz yok maalesef! Emir verilir, yerine getirilir hocam! Rapor alma işi sakattır; çünkü sağlık kuruluşlarına da bu konuda talimat gider. Ciddi anlamda acillik bir durum olmadıkça rapor verilmez! Seçimde iyi görevler.)) Haa yerinize görev alabilecek kamu personeli birilerini bulup il/ilçe seçim kuruluna değişimi onaylatabilirseniz o başkaa!!? Kagiş, 6 gün önce - Alıntıya git
çay iç
Yapacak bi şey yoksa görevimizi yerine getiririz hocam sıkıntı yok. İşten kaçmıyorum ben, olay molay çıkar sonra da memurun başını yakıyorlar çekincem o. aa.muallime, 6 gün önce - Alıntıya git
2018 genel secimde Sandik baskaniydim. Oy kullanımı oy sayımı sorunsuz tamamlandi. Torbami mühürledim. Öğretmenler odasında bekliyoruz polis eşliğinde gidecez. Görev alanlar bilir Sandik kurulu mührü ayri bir küçük torbaya konulur ve secim kuruluna teslim edilir. Chp li biri elimde bu mührü gördü. Vayyy bu mührün elinde ne isi var. Niye büyük torbanın içinde degil. Siz hile yapacaksınız. Ya arkadas anlatıyorum anlamıyor. Ben bu mührü büyük torbaya koyarsam torbanın agzi acik olacak.nasil koyayim torbayı kapatmadan. Bagris çağrış kavga gürültü. En sonunda okulun camlarını kırdılar oy çalıyorlar diye. Cevik kuvvet bizi zorla çıkardı okuldan. O günden beri görev almıyorum secimlerde. Lanet olsun parasina. Isterse degil 1000 5000 verseler yine istemeyecem. Mazeretim de var belgesiyle. Hele bu secimde görev almak. Allah uzak etsin. Evde cayimi çekirdeğimi alirim keyfime bakarim. fadime82, 6 gün önce - Alıntıya git
Benim de demek istediğim buydu hocam. Bu seçimde bu durumlar daha da artacak ortam gergin. Size geçmiş olsun, umarım görev gelmez gelirse de bi mazeret bulcam mecbur. aa.muallime, 6 gün önce - Alıntıya git
İstemeden görev verilirse mazeretsiz gitmezsek ne olur?
İstemeden görev verilirse mazeretsiz gitmezsek ne olur? Euphratestigris, 6 gün önce - Alıntıya git
Sandigi kendini bilmezlere emanet edip, verdigim oyun ziyan olmasini goze alamadigim icin gorev alacagim. Simdiye kadar da hic tercihimiz sorulmadi bize. Hep gorevliydik. Tam olarak yaptik her gorevimizi. Merak etmeyin hocam, hic cekinilecek bir durum yok
Gorev alanlar sizden daha ustun kisiler degiller ki bu isin altindan kalkabiliyorlar. Orada bir suru gorevli oluyor. Zaman su gibi akip geciyor. Gecen secimde gecersiz oylari sayanlara, ben karsi ciktim da farkettiler mesela. Iyi ki vardim. Bence siz de gidin hocam.
Görev talep etmezseniz vermezler. E.Kayı Han, 6 gün önce - Alıntıya git
Valla memursan felan güzel bir cezayla yirtarsin da sandık baskaniysan polis evinden zorla alır götürür yerine,üstüne çok müthiş bir ceza da yersin görevden atılmaya kadar