Editörler : Pangaea

berken47
Şef
17 Mart 2023 21:11

Ne zaman belli olur seçim görevi verilip verilmediği bilgisi olan var mı

Kagiş
Müsteşar
17 Mart 2023 21:34

Yahu millet seçimde görev verilir mi verilmez mi diye tutuşmuş arkadaş!?))) Rahat olun bree! Ne olur yani en kötü? Görevinizi yapın geçin, gerisini size görev verenler düşünsün! Kavga mı çıktı polis var nasıl olsa yanıbaşınızda çağırın müdahale etsin! Vatandaş ya da herhangi bir partili zorluk mu çıkardı çağırın görevli kolluk kuvvetlerini tutsunlar zaptı!

Tehdit mi ettiler şikayetçi olun! Kimseye yüz vermeyin, sert konuşun ve dik durun. İlk kez görev alıyorsanız bile çaktırmayın! Alttan değil, üst perdeden girin başkansanız! Taviz yok! Orkestranın şefi sizsiniz! Beğenmiyorlarsa adam bulsunlar değil mi ama!?))

jajacoelho
Genel Müdür
17 Mart 2023 21:37

siz yine de görev çıkarsa 50 bin çeşit iptal yöntemi araştırın bizim için

Kagiş, 2 yıl önce

Yahu millet seçimde görev verilir mi verilmez mi diye tutuşmuş arkadaş!?))) Rahat olun bree! Ne olur yani en kötü? Görevinizi yapın geçin, gerisini size görev verenler düşünsün! Kavga mı çıktı polis var nasıl olsa yanıbaşınızda çağırın müdahale etsin! Vatandaş ya da herhangi bir partili zorluk mu çıkardı çağırın görevli kolluk kuvvetlerini tutsunlar zaptı!

Tehdit mi ettiler şikayetçi olun! Kimseye yüz vermeyin, sert konuşun ve dik durun. İlk kez görev alıyorsanız bile çaktırmayın! Alttan değil, üst perdeden girin başkansanız! Taviz yok! Orkestranın şefi sizsiniz! Beğenmiyorlarsa adam bulsunlar değil mi ama!?))

rememory
Aday Memur
18 Mart 2023 02:18

İhtiyaca göre resen görev verebilirler.gorevi yapmak zorunda kalıyorsunuz.dogudaki küçük ilçelerde durum böyle.

adem-tanrikulu
Aday Memur
18 Mart 2023 05:51

Ben istiyorum, görev aiamıyorum. Bir şey demediler
18 Mart 2023 06:16

Haklısınız hocam, sakin olmak gerekir. Normalde heyecan yapacak bi şey yok da her suçu sandık başındaki memura yıkma alışkanlığı var sistemin korkumuz ondan :( eksi çetesi size niye eksi atmış ki ağzını açana eksi atıyorlar:)) değerli düşünceleriniz için teşekkürler
Kagiş, 2 yıl önce

All_Blue
Kapalı
18 Mart 2023 08:35

Görev yapılan ile, hatta ilçeye göre değişiyor. Şu an görev yaptığım ilde listeler dolaşıyor ve siz istiyorum/istemiyorum diye yazıp imzalıyorsunuz ve ona göre görevlendirme yapıllıyor. Ancak daha önce görev yaptığım ilde böyle birşey yoktu. Rastgele görevlendirme yapılıyordu. Görev istemeyenler için görevi iptal ettirmek deveye hendek atlatmaktan daha zordu.

ServetiFünun
Aday Memur
18 Mart 2023 09:05

Görev yapılan il-ilçe memur sayısına göre değişir. Eğer gönüllü olarak alan memut sayısı fazlaysa size düşmez zaten. Ama az olursa resen verirler. Kaçışı da yok maalesef. Belki yedek üye olursanız öyle kurtulursunuz.

matematikmuallimi
Aday Memur
18 Mart 2023 10:05

En son seçimde görev istemedim lakin resen verdiler. Bu seçimde yine istemeyeceğim inşallah vermezler.

yesilm77
Genel Müdür
18 Mart 2023 11:13

Seçim görevi bulunduğunuz ilçedeki nüfus sayısı ve ikamet eden memur öğretmen bakiliyor.eger sayı yeteri kadar karşılaşırsa istekli olanlardan,görev vermezler.ama karşılanmassa o zaman istemize bakmadan verirler.

balarest
Genel Müdür
18 Mart 2023 11:32

Yeterli talebin olmadığı durumlar da resen görevlendirme yapılır. Ornek 2019 yerel seçimleri

vozer
Şef
18 Mart 2023 14:17

Seçim görevlerini ikametimizin olduğu seçim kurulu mu yoksa çalıştığımız okulun ilçesindeki seçim kurulu mu veriyor acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

fadime82
Şef
18 Mart 2023 14:51

Ikametgah
vozer, 2 yıl önce

Seçim görevlerini ikametimizin olduğu seçim kurulu mu yoksa çalıştığımız okulun ilçesindeki seçim kurulu mu veriyor acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

vozer
Şef
18 Mart 2023 15:44

Okullar ilçe seçim kurullarına personel listesini yolluyor. O halde çalıştığı ilçede ikamet etmeyen memurlara nasıl görev çıkıyor? Gördüğüm kadarıyla özel talebi yoksa yerel seçimlerde pek çıkmıyor ama genel seçimlerde ikamet neresi olursa olsun görev yaptığımız ilçede görev çıkabiliyor. Şimdiden az da olsa ihtimali düşürmek için bir dilekçe yazsam diyorum ama hangi ilçeye yazacağımı bulamadım. Cimer'de de kurum listeleri içinde YSK yok.

fadime82, 2 yıl önce
Ikametgah

fadime82
Şef
18 Mart 2023 15:53

Hocam bizim okulda sırf görev cikmasin diye ikametgahini memlekete aldiranlari biliyorum ve 2018 2019 da görev vermediler
vozer, 2 yıl önce

Okullar ilçe seçim kurullarına personel listesini yolluyor. O halde çalıştığı ilçede ikamet etmeyen memurlara nasıl görev çıkıyor? Gördüğüm kadarıyla özel talebi yoksa yerel seçimlerde pek çıkmıyor ama genel seçimlerde ikamet neresi olursa olsun görev yaptığımız ilçede görev çıkabiliyor. Şimdiden az da olsa ihtimali düşürmek için bir dilekçe yazsam diyorum ama hangi ilçeye yazacağımı bulamadım. Cimer'de de kurum listeleri içinde YSK yok.

vozer
Şef
18 Mart 2023 16:27

Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Bir defa görev aldım, başıma gelmeyen kalmadı. Sonraları hep çıkan görevleri devredene kadar göbeğim çatladı. Bu sefer biraz da gemileri yakacağım sanırım. Yine çıkarsa almayı düşünmüyorum tebligatı. Nasılsa idam kalktı. İstekli olup olmadığımız da sorulmuyor. Sorulsa da personel yetersizliğinden görevlendirme yapılsa vallahi çekeceğim sineye ama rastgele atıyorlar. İsteyene gelmiyor, istemeyene geliyor.

Şeytan diyor anlaş bir grupla ver ellerine 200'er TL numaradan kavga dövüş. Aldır kendini gözaltına kurtul.

fadime82, 2 yıl önce
Hocam bizim okulda sırf görev cikmasin diye ikametgahini memlekete aldiranlari biliyorum ve 2018 2019 da görev vermediler

fadime82
Şef
18 Mart 2023 16:30

Sen birde benim 1. Sayfadaki yorumu mu oku hocam neler yaşamışım:))
vozer, 2 yıl önce

Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Bir defa görev aldım, başıma gelmeyen kalmadı. Sonraları hep çıkan görevleri devredene kadar göbeğim çatladı. Bu sefer biraz da gemileri yakacağım sanırım. Yine çıkarsa almayı düşünmüyorum tebligatı. Nasılsa idam kalktı. İstekli olup olmadığımız da sorulmuyor. Sorulsa da personel yetersizliğinden görevlendirme yapılsa vallahi çekeceğim sineye ama rastgele atıyorlar. İsteyene gelmiyor, istemeyene geliyor.

Şeytan diyor anlaş bir grupla ver ellerine 200'er TL numaradan kavga dövüş. Aldır kendini gözaltına kurtul.

vozer
Şef
18 Mart 2023 16:39

Okudum okudum. İşte ben o büyük mühürü büyük torbaya koydum. Sonra seçim kurulunda mühürü kırmak zorunda kaldım. :))

Ama asıl olaylar başkaydı. Bir sınıfa 2 sandık koyuldu, sayarken sesler karışıyor. Seçmenler yanlış sandığa atmaya teşebbüs ediyor zarfları.... Kabus gibi bir gündü.

fadime82, 2 yıl önce
Sen birde benim 1. Sayfadaki yorumu mu oku hocam neler yaşamışım:))

fadime82
Şef
18 Mart 2023 17:21

Hocam benim zoruma giden o müdürün ayrı teslim edilmesi gerektiğini ordaki uye başkanlarda biliyor da bir allahın kulu sesini çıkarmadı. Bina başkanı zaten ortadan kayboldu bizi halkla karşı-karşıya getirdiler. Polis bile cok sonradan geldi. Neyazikki sahipsiz kaldık
vozer, 2 yıl önce

Okudum okudum. İşte ben o büyük mühürü büyük torbaya koydum. Sonra seçim kurulunda mühürü kırmak zorunda kaldım. :))

Ama asıl olaylar başkaydı. Bir sınıfa 2 sandık koyuldu, sayarken sesler karışıyor. Seçmenler yanlış sandığa atmaya teşebbüs ediyor zarfları.... Kabus gibi bir gündü.

Alayınamokoko
Aday Memur
18 Mart 2023 18:18

Zorunlu seçim görevine hayır

Toplam 79 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi