Editörler : Pangaea

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
18 Mart 2023 18:48

Polisleri bedava istemeden çalıştırıyorlar her seçim

kümbet282
Kapalı
18 Mart 2023 23:12

Verilmemeli

Yörükoglu 01
Aday Memur
19 Mart 2023 01:02

Seçim ohal kapsamindadır.Ağır cezasa yargılanırsınız.
Euphratestigris, 2 yıl önce

İstemeden görev verilirse mazeretsiz gitmezsek ne olur?

linux30
Şube Müdürü
19 Mart 2023 09:00

İlçe seçim kurulları sandık sayılarının 2 katı başkan ve memur üyeyi kanun gereği kura yöntemi ile belirler. Çıkan görevden ciddi bir gerekceniz yoksa isteminiz red olur, görevinizi kura yönetimi olduğu için devredemezsiniz o işler bitti. Göreve gitmez kafa tutarsanız sizin tercihiniz sonucuna katlanırsınız helede o sandıkta sıkıntı çıkarsa oy anam oy.

06 ekrem
Aday Memur
19 Mart 2023 11:28

Şoförlere polislere güvenlik görevlilerine veriyorlar. İl ve ilçenin yeteri memur sayısına bakıyorlar ama istemeyen almıyor geneldr

Feldmareşal
Aday Memur
19 Mart 2023 11:53

2018 de sandık kurulu başkanıydım. Sandık kurulu üyeleri, memur üye dahil, zamanında göreve gelmedi. Dolayısıyla ilk golü henüz seçim başlamadan yedim. Memur üyemiz tıpkı düğüne gider gibi makyaj yapmış sıcak ve nemli bir bölge olduğu için herkes sürekli terliyor. Memur üyemizin akan makyajı pusulalara ve zarflara bulaşıyor. Parti temsilcilerinden birisi akşamdan kalma, dayı ayılabilmek için sürekli evrakların üstünde çay ve kahve içiyor. Bizzat sandık kurulu üyeleri seçimi sabote ediyordu az kalsın. Akşamı zor ettim. Bir daha seçim görevine tövbeler olsun. 10 bin bile verseler risk almaya değmez emin olunuz

qwerty8725
Aday Memur
19 Mart 2023 12:18

ücret ne kadar olur

mücahit turhan
Kapalı
19 Mart 2023 13:38

Neden 2 katı her sandıkta 2 sandık başkanı 2 memur üye mi oluyor

linux30, 2 yıl önce

İlçe seçim kurulları sandık sayılarının 2 katı başkan ve memur üyeyi kanun gereği kura yöntemi ile belirler. Çıkan görevden ciddi bir gerekceniz yoksa isteminiz red olur, görevinizi kura yönetimi olduğu için devredemezsiniz o işler bitti. Göreve gitmez kafa tutarsanız sizin tercihiniz sonucuna katlanırsınız helede o sandıkta sıkıntı çıkarsa oy anam oy.

popcorn007
Kapalı
19 Mart 2023 15:54

resen verirlerse nasıl reddedeceksin?

Feldmareşal, 2 yıl önce

2018 de sandık kurulu başkanıydım. Sandık kurulu üyeleri, memur üye dahil, zamanında göreve gelmedi. Dolayısıyla ilk golü henüz seçim başlamadan yedim. Memur üyemiz tıpkı düğüne gider gibi makyaj yapmış sıcak ve nemli bir bölge olduğu için herkes sürekli terliyor. Memur üyemizin akan makyajı pusulalara ve zarflara bulaşıyor. Parti temsilcilerinden birisi akşamdan kalma, dayı ayılabilmek için sürekli evrakların üstünde çay ve kahve içiyor. Bizzat sandık kurulu üyeleri seçimi sabote ediyordu az kalsın. Akşamı zor ettim. Bir daha seçim görevine tövbeler olsun. 10 bin bile verseler risk almaya değmez emin olunuz

E.L.T
Memur
19 Mart 2023 16:55

bana 2007 yılında verdiler. hakime kadar çıktım iptal etmedi. daha görevimin 2. yılıydı kabus gibiyd

SarılarınSülü
Aday Memur
19 Mart 2023 18:16

Resen atama yaparlar. Yani tabiri caizse ya seve seve ya da seve seve

linux30
Şube Müdürü
19 Mart 2023 19:06

Mani hali olanlar yerine görevlendirmek için.

RaSKaH
Daire Başkanı
19 Mart 2023 19:46

Sandık görevlerine (başkan ve üye) kamu görevlileri öncelikli. Seçim kurulları tüm kamu personelinin bilgilerini isteyecektir. İkamet yerlerine göre resen görevlendirme yapılır. Görevlendirmeler yapıldıktan sonra mazeret durumunuza göre seçim kurullarına görev iadesi yapabilirsiniz. Mazeretinizi kurul değerlendirip görevinizi iptal eder ya da etmez.

adayasci
Aday Memur
19 Mart 2023 20:55

Çalışmıyorum, görev alabilir miyim

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
20 Mart 2023 10:25

Ortopedi uzmanına giderek rapor aldım. "Tenisci dirseği" nedeniyle kol kuvveti gerektiren işleri yapamaz şeklinde. Raporu dilekçe ile İlçe Seçim Kuruluna verdim.

aa.muallime, 2 yıl önce
Hocam diyelim görev verildi. İstemiyorsak ne yapmamız gerekir.

matorer
Aday Memur
21 Mart 2023 07:59

Personel yetersiz ise re sen verilir

adem-tanrikulu
Aday Memur
21 Mart 2023 14:07

Ben istediğim halde veriyorlar mı bilmiyorum. Ücretsiz olsa istemem de. Ücret veriyorlar.

ugurrr84
Şube Müdürü
21 Mart 2023 22:00

Farklı ilçede ikamet ediyorsak oy kullanacağımız okula mı seçim görevi veriyorlar? İstemezsek çıkma

melcea
Genel Müdür
22 Mart 2023 00:12

Farkli ilcede ikamet ederken de calistigim okulda gorevliydim.

ugurrr84, 2 yıl önce

Farklı ilçede ikamet ediyorsak oy kullanacağımız okula mı seçim görevi veriyorlar? İstemezsek çıkma

gülaygünday
Kapalı
22 Mart 2023 13:26

.

Toplam 79 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi