Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Mart 2023 03:09

Sizde cehapanın kalemşörleri ve trolcükleri olarak, zam verildiğinde buradan bir müddet uzar, sonra yine dönersiniz....
Quares321, 2 yıl önce

Kadrolu Troller 6 sürekli isim değiştirip ortaya kulislerde konuşulduğunu iddia ettikleri palavraları yayıyorlar. Biraz tecrübeli memurlar zaten bu numaraları yemiyor.

Memura kesinlikle ek zam yok, boşa ümitlenmeyin. Verecek olan zaten yılbaşında verirdi.

3 nisana şurda 2 hafta bir şey kaldı, seçime de 2 aydan az var. Memura ek zam gelecekvolsa yarım ağız trollerden değil yüksek perdeden asıl yetkililerden mutlaka duyardık. Hiç bir açıklama yok

İktidarla Sözleşmiş gibi muhalefet de bu konuyu hiç dile getirmiyor

Olur da iktidar değişirse özellikle 2018 Ekim rakamı sonrası görev yapan tüm TÜİK yetkilileri yargılanmalı. Her şeyin fiyatı uçmuşken o rakamları Nasıl bulduklarını açıklamalılar

19 Mart 2023 07:29

Zam istiyorum yeter yaa
19 Mart 2023 07:48

Biz zam istiyoruz adam muhalefet gelse verecek mi diyor bu kafayla iyi zam verirler bize

efeben
Kapalı
19 Mart 2023 08:05

Çok yetkili sanduka yeni seferlere yelken açtık diyor. Çok mutlu mesutlar. Daha çok üye ile makam araçlarını yenileyip dünyanın dört yanına sendikal hakları yaymak için huzur haklarını iki katına çıkarmak için daha çok üye lazım mış.

Herkes koşa koşa memnun sene üye olmalı. Mağdur etmeyelim sanduka yönetimini.

Ek zam da neymiş. Her şey para değil.

06 ekrem
Aday Memur
19 Mart 2023 11:21

Bilgi sağlam mi gerçekten ihtiyacı var memurların
ÖnceİnsanOlmak, 2 yıl önce
Bazıları burun kıvırsa da %15 gibi bir rakam deniliyor.

06 ekrem
Aday Memur
19 Mart 2023 11:25

Neden sürekli isim değiştirip böyle yola tevessül edecekki. Sonuçta verilmeyince daha büyük hayal kırıklığı olmayacak mı. Memur bu haberlere inanmak istiyor durum bundan ibaret. Yüzde 15 30 değil tüm memurlara seyyanen 5000 TL eklenirse en azından kira dengesini kurabilir. Seçim vakti her şey olabilir ama deprem ülkenin belini büktü
Quares321, 2 yıl önce

Kadrolu Troller 6 sürekli isim değiştirip ortaya kulislerde konuşulduğunu iddia ettikleri palavraları yayıyorlar. Biraz tecrübeli memurlar zaten bu numaraları yemiyor.

Memura kesinlikle ek zam yok, boşa ümitlenmeyin. Verecek olan zaten yılbaşında verirdi.

3 nisana şurda 2 hafta bir şey kaldı, seçime de 2 aydan az var. Memura ek zam gelecekvolsa yarım ağız trollerden değil yüksek perdeden asıl yetkililerden mutlaka duyardık. Hiç bir açıklama yok

Olur da iktidar değişirse özellikle 2018 Ekim rakamı sonrası görev yapan tüm TÜİK yetkilileri yargılanmalı. Her şeyin fiyatı uçmuşken o rakamları Nasıl bulduklarını açıklamalılar

19 Mart 2023 11:30

İnşallah Sağlam.
06 ekrem, 2 yıl önce
Bilgi sağlam mi gerçekten ihtiyacı var memurların

06 ekrem
Aday Memur
19 Mart 2023 11:31

Ümitle bekliyorum
ÖnceİnsanOlmak, 2 yıl önce
İnşallah Sağlam.

isos1981
Memur
19 Mart 2023 11:52

Memurlar olarak kimse sesimizi duymuyor iktidarda muhalefette vasıfsız işçiye verilen asgari ücretle benim maaşımı mukayese ediyorlar bütün hepsine hakkimi haram zıkkım ediyorum bize üç kuruş zam vermeyip 3 yerden maaş alanlara sesi çıkmayanlar hepinizin yakasına bu dünyada olmasa obur dünyada kul hakkı yapışacak Allahını izniyle...

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
19 Mart 2023 12:16

hala ek zam bekleyen var ya

siz akillanmazsiniz

cidden diyorum siz akillanmazsiniz

horozcu
Memur
19 Mart 2023 12:17

Verirse hepimiz seviniriz.Bu kesin verecekler veya kesin vermeyecekler diyen arkadaşların .Kendi yorumlarımı yoksa istihbarat mı bilemedim.Ben yüzde 50 diyorum.Şuanki anketler keseyi artırabilir.

Quares321, 2 yıl önce

horozcu
Memur
19 Mart 2023 12:19

3.5 Ali anketlere göre olmaz mı birşeyler

üçbuçukali, 2 yıl önce

hala ek zam bekleyen var ya

siz akillanmazsiniz

cidden diyorum siz akillanmazsiniz

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
19 Mart 2023 12:27

olmaz

kendi anket firmalarina gore akp yuzde 41

mhp yuzde 12 oy aliyor

cumhur ittifaki yuzde 53 oy aliyor

tayyip erdogan da yuzde 52 ile c baskani seciliyor

adamlar kazandik modunda siz hala zam bekliyorsunuz

horozcu, 2 yıl önce

3.5 Ali anketlere göre olmaz mı birşeyler

19 Mart 2023 13:41

:'( bunun sorumlusu hep KK kaç seçim kaybettin hala ne işin var da rakip oluyorsun alacağımız zama da engel oldu dolaylı olarak
üçbuçukali, 2 yıl önce

olmaz

kendi anket firmalarina gore akp yuzde 41

mhp yuzde 12 oy aliyor

cumhur ittifaki yuzde 53 oy aliyor

tayyip erdogan da yuzde 52 ile c baskani seciliyor

adamlar kazandik modunda siz hala zam bekliyorsunuz

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
19 Mart 2023 13:49

kendilerinin finanse edip siparis ile anket yaptirdiklari

anket firmalarina guvendikleri icin

su anda secimi kazaniyoruz rahatliginda iktidar

tilkiandrei, 2 yıl önce
:'( bunun sorumlusu hep KK kaç seçim kaybettin hala ne işin var da rakip oluyorsun alacağımız zama da engel oldu dolaylı olarak

Drej123
Kapalı
19 Mart 2023 15:30

Yorumlarım neden silinmiş :))?

fani_madida
Daire Başkanı
19 Mart 2023 16:05

Kim diyor bunu? Rahatlık olsa eyt çıkmazdı. Rahatlık olsa 150 bin oyu olan Hüdapar ittifaka alınmazdı. Seçim bıçak sırtı, 1 oy bile önemli, seyyanen mi olur, yüzdesel mi olur, olursa ne kadar olur bilmiyorum ancak tahminim ek zam gelecektir.

üçbuçukali, 2 yıl önce

kendilerinin finanse edip siparis ile anket yaptirdiklari

anket firmalarina guvendikleri icin

su anda secimi kazaniyoruz rahatliginda iktidar

06 ekrem
Aday Memur
19 Mart 2023 16:40

Arkadaşlar işin gerçeği şu ki 2012 de işe başladığımda 1537 lira maaş alıyordum asgari ücrette 612 TL idi. Şu an normal memur maaşı 11 12 bin bandında bu da bir asgari ücret kadar erime olduğunu gösteriyor. Kelle başı minimum 5000 TL zam verilse yine o oranı yakalamak zor. Şu an Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir şey var rahmetli Erbakanin yaptığı gibi yüzde 100 zam verip bu acıyı dindirmesi. Kaç artış oranıdır bekliyorum gelmedi gelmiyor sanırım gelmeyecekte

kral122
Daire Başkanı
19 Mart 2023 16:55

Dip mi😀

kozmiktarihci, 2 yıl önce

03 Nisan enflasyon açıklanınca ramazan ve seçim rüzgarı ile ekonomi gündem olup...zaten oyları dip yapmış olan iktidar zammı kendisi yapmak isteyecektir.

ebegumecii
Kapalı
19 Mart 2023 17:32

Zam falan olmaz arkadaşlar, bikac ay önce de benzer bir soruda yazmıştım. Meclis kapanmak üzere, böyle bir zam olsaydı bangır bangır haberini yaparlardı hiç merak etmeyin.

Tavsiyem ideolojik görüşünüz iktidar yanlısı değilse tavsoyem iktidar yanlısı sendikalarınızdan istifa edin şimdiden. Seçim sonucu iktidar için hayırlı görünmüyor. En azından tepki olur...

Toplam 179 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi