Kadrolu Troller 6 sürekli isim değiştirip ortaya kulislerde konuşulduğunu iddia ettikleri palavraları yayıyorlar. Biraz tecrübeli memurlar zaten bu numaraları yemiyor. Memura kesinlikle ek zam yok, boşa ümitlenmeyin. Verecek olan zaten yılbaşında verirdi. 3 nisana şurda 2 hafta bir şey kaldı, seçime de 2 aydan az var. Memura ek zam gelecekvolsa yarım ağız trollerden değil yüksek perdeden asıl yetkililerden mutlaka duyardık. Hiç bir açıklama yok İktidarla Sözleşmiş gibi muhalefet de bu konuyu hiç dile getirmiyor Olur da iktidar değişirse özellikle 2018 Ekim rakamı sonrası görev yapan tüm TÜİK yetkilileri yargılanmalı. Her şeyin fiyatı uçmuşken o rakamları Nasıl bulduklarını açıklamalılar Quares321, 2 hafta önce - Alıntıya git
Kadrolu Troller 6 sürekli isim değiştirip ortaya kulislerde konuşulduğunu iddia ettikleri palavraları yayıyorlar. Biraz tecrübeli memurlar zaten bu numaraları yemiyor.
Memura kesinlikle ek zam yok, boşa ümitlenmeyin. Verecek olan zaten yılbaşında verirdi.
3 nisana şurda 2 hafta bir şey kaldı, seçime de 2 aydan az var. Memura ek zam gelecekvolsa yarım ağız trollerden değil yüksek perdeden asıl yetkililerden mutlaka duyardık. Hiç bir açıklama yok
İktidarla Sözleşmiş gibi muhalefet de bu konuyu hiç dile getirmiyor
Olur da iktidar değişirse özellikle 2018 Ekim rakamı sonrası görev yapan tüm TÜİK yetkilileri yargılanmalı. Her şeyin fiyatı uçmuşken o rakamları Nasıl bulduklarını açıklamalılar
Biz zam istiyoruz adam muhalefet gelse verecek mi diyor bu kafayla iyi zam verirler bize
Çok yetkili sanduka yeni seferlere yelken açtık diyor. Çok mutlu mesutlar. Daha çok üye ile makam araçlarını yenileyip dünyanın dört yanına sendikal hakları yaymak için huzur haklarını iki katına çıkarmak için daha çok üye lazım mış.
Herkes koşa koşa memnun sene üye olmalı. Mağdur etmeyelim sanduka yönetimini.
Ek zam da neymiş. Her şey para değil.
Bazıları burun kıvırsa da %15 gibi bir rakam deniliyor. ÖnceİnsanOlmak, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bilgi sağlam mi gerçekten ihtiyacı var memurların 06 ekrem, 2 hafta önce - Alıntıya git
İnşallah Sağlam. ÖnceİnsanOlmak, 2 hafta önce - Alıntıya git
hala ek zam bekleyen var ya
siz akillanmazsiniz
cidden diyorum siz akillanmazsiniz
Verirse hepimiz seviniriz.Bu kesin verecekler veya kesin vermeyecekler diyen arkadaşların .Kendi yorumlarımı yoksa istihbarat mı bilemedim.Ben yüzde 50 diyorum.Şuanki anketler keseyi artırabilir.
hala ek zam bekleyen var ya siz akillanmazsiniz cidden diyorum siz akillanmazsiniz üçbuçukali, 2 hafta önce - Alıntıya git
3.5 Ali anketlere göre olmaz mı birşeyler
3.5 Ali anketlere göre olmaz mı birşeyler horozcu, 2 hafta önce - Alıntıya git
olmaz
kendi anket firmalarina gore akp yuzde 41
mhp yuzde 12 oy aliyor
cumhur ittifaki yuzde 53 oy aliyor
tayyip erdogan da yuzde 52 ile c baskani seciliyor
adamlar kazandik modunda siz hala zam bekliyorsunuz
olmaz kendi anket firmalarina gore akp yuzde 41 mhp yuzde 12 oy aliyor cumhur ittifaki yuzde 53 oy aliyor tayyip erdogan da yuzde 52 ile c baskani seciliyor adamlar kazandik modunda siz hala zam bekliyorsunuz üçbuçukali, 2 hafta önce - Alıntıya git
:'( bunun sorumlusu hep KK kaç seçim kaybettin hala ne işin var da rakip oluyorsun alacağımız zama da engel oldu dolaylı olarak tilkiandrei, 2 hafta önce - Alıntıya git
kendilerinin finanse edip siparis ile anket yaptirdiklari
anket firmalarina guvendikleri icin
su anda secimi kazaniyoruz rahatliginda iktidar
kendilerinin finanse edip siparis ile anket yaptirdiklari anket firmalarina guvendikleri icin su anda secimi kazaniyoruz rahatliginda iktidar üçbuçukali, 2 hafta önce - Alıntıya git
Kim diyor bunu? Rahatlık olsa eyt çıkmazdı. Rahatlık olsa 150 bin oyu olan Hüdapar ittifaka alınmazdı. Seçim bıçak sırtı, 1 oy bile önemli, seyyanen mi olur, yüzdesel mi olur, olursa ne kadar olur bilmiyorum ancak tahminim ek zam gelecektir.
03 Nisan enflasyon açıklanınca ramazan ve seçim rüzgarı ile ekonomi gündem olup...zaten oyları dip yapmış olan iktidar zammı kendisi yapmak isteyecektir. kozmiktarihci, 2 hafta önce - Alıntıya git
03 Nisan enflasyon açıklanınca ramazan ve seçim rüzgarı ile ekonomi gündem olup...zaten oyları dip yapmış olan iktidar zammı kendisi yapmak isteyecektir.
Dip mi😀
Zam falan olmaz arkadaşlar, bikac ay önce de benzer bir soruda yazmıştım. Meclis kapanmak üzere, böyle bir zam olsaydı bangır bangır haberini yaparlardı hiç merak etmeyin.
Tavsiyem ideolojik görüşünüz iktidar yanlısı değilse tavsoyem iktidar yanlısı sendikalarınızdan istifa edin şimdiden. Seçim sonucu iktidar için hayırlı görünmüyor. En azından tepki olur...