Editörler : cihan27E.Kayı Han

sancakt
Şef
20 Mart 2023 00:07

Beni buradaki trol arkadaşlar ile karıştırma birşey söyledi isem arkasında dururum. Ankara kulisinin bugünkü yayınında yani en son yaptığı yayında 28. Dk dan sonra ne sorulmuş ve ne cevaplamış izle ona göre yaz kardeşim. Bilmeden atıp tutmak boş adamların işi uyduran sensin birde bana sallıyorsun. 28. Dk dan sonra soru soran kişi 2 soru soruyor birisi mühendislerib durumu diğeri ek zam adamın cevabını izle. Kim uyduruyor sonra gel buraya yaz.

Android60, 2 ay önce

Bende izledim yayını yayının hiç bir yerinde ne ek zam soruluyor nede adam ek zam var diye bişey diyor nasıl uyduruyorsun adam torba yasadan beleditelerden öğretmen atamasından felan bahsediyor senin dediğin gibi hiç ek zamdan bahsetmiyor uydurun bakalım

Mhmtogretmen
Aday Memur
20 Mart 2023 00:38

Zam mam yok yatın uyuyun deprem olup duruyor zaten:) şaka şaka kızmayın gelse de nefes alsak biraz tek maaşım kara duman atiyom

20 Mart 2023 02:04

Bazi arkadaşlar yok meclis kapanmak üzere yok şu yok bu diyerek umut kırıcı yorumlar yapıyor.Simdi işçilerin bı toplu sözleşme sorunu var zam için onlari çalışıyorlar meclis kapanmadan önce bu yürürlüğe girecek.sonra emekli ikramiyeleri içinde bir adım atılacak bundan adım gibi eminim.Cumhurbaskani çıkacak sahneye kuru kuru ikramiyerli ve maaşlarınızi bayramdan önce alacaksınızmi diyecek yoksa zam yaparak mujdeleyerek mi verir bu haberi.ardindan memur ve asgari ücret içinde bir iyileşme olacak bundan adım gibi eminim memura 15 asgari ücreti 10 bin işçilere yüzde 45 ve emekli ikramiyeleri 1500-2000 TL araliginda olacak 3 nisandan sonra bu açıklamalar gelecek belki asgarî ucret konusunda yanilirim ama diğerleri için eminim..Bana istediğiniz söyleyin bunlar olmazsa ama olursada İstanbul da bir yemek ismarlarsiniz

Barricade
Şef
20 Mart 2023 02:16

Yüzde 15 değil yüzde 500 de verseler millet kalemi kırdı...

ebegumecii
Kapalı
20 Mart 2023 06:35

Burası kendi küçük dünyalarımızın küçük hayallerin sahnesine dönmüş. Öncelikle işçi zam pazarlığının tbmm ile ilgisi yok, kapansa da sorun olmaz çünkü pazarlıkla alınan memur zammı gibi o da kanunla belirlenmez. Ayrica eldeki son para secim harcamalarina gidecek, ivir zivir şeylere. Züğürt tesellisi babinda memura zam falan verecek olsalar bunu davulla zurnayla çoktaan duyururlardi emin olun. Ankara kulisi vb. hesaplarin tek derdi kendi populerliklerini arttirmak ve yalandan umutlarla iktidarin destegini artirmak, sizi bizi düşündükleri yok arkadaşlae, günaydııın sabah oldu bile...

Gnyl42
Memur
20 Mart 2023 07:44

Bir duyumunuz falan mı var yoksa kendi beklentiniz bu yönde mi

memuradayimami, 2 ay önce

Bazi arkadaşlar yok meclis kapanmak üzere yok şu yok bu diyerek umut kırıcı yorumlar yapıyor.Simdi işçilerin bı toplu sözleşme sorunu var zam için onlari çalışıyorlar meclis kapanmadan önce bu yürürlüğe girecek.sonra emekli ikramiyeleri içinde bir adım atılacak bundan adım gibi eminim.Cumhurbaskani çıkacak sahneye kuru kuru ikramiyerli ve maaşlarınızi bayramdan önce alacaksınızmi diyecek yoksa zam yaparak mujdeleyerek mi verir bu haberi.ardindan memur ve asgari ücret içinde bir iyileşme olacak bundan adım gibi eminim memura 15 asgari ücreti 10 bin işçilere yüzde 45 ve emekli ikramiyeleri 1500-2000 TL araliginda olacak 3 nisandan sonra bu açıklamalar gelecek belki asgarî ucret konusunda yanilirim ama diğerleri için eminim..Bana istediğiniz söyleyin bunlar olmazsa ama olursada İstanbul da bir yemek ismarlarsiniz

elettronicaeng
Aday Memur
20 Mart 2023 08:37

Sabah sabah iyi güldürdün beni. Bende bu hayal dünyasında yaşamak istiyorum ne tavsiye edersiniz bana?

memuradayimami, 2 ay önce

NikimNik48
Aday Memur
20 Mart 2023 09:48

Youtube sosyal medya mitingi/ toplumsal beklentiler/ ankara kulisi yazıp 28.46 saniyeye gelin. orada memur ek zam soruluyor. cevaplayan Abdurrahim semavi.

https://www.youtube.com/live/_ee2zWMyvi0?feature=share

Yazar64
Şef
20 Mart 2023 10:25

5 Milyon memuru nasıl görmezden gelirler anlamış değilim.

Android60
Daire Başkanı
20 Mart 2023 10:44

Abdurrahim semavi kim Allah aşkına da bunu bilecek yetkili ağız mı? Youtube kanalında 10 bin kişi bile abone değil. Sallıyor olursa olur ben demiştim diyecek, olmazsa bişeyler uydurulur nasıl olsa

NikimNik48, 2 ay önce

Youtube sosyal medya mitingi/ toplumsal beklentiler/ ankara kulisi yazıp 28.46 saniyeye gelin. orada memur ek zam soruluyor. cevaplayan Abdurrahim semavi. https://www.youtube.com/live/_ee2zWMyvi0?feature=share

NikimNik48
Aday Memur
20 Mart 2023 10:47

Bazı arkadaşlar bulamamış ve öyle birşey demiyor dedikleri için bende link attım. yoksa inandığım için değil..

Android60, 2 ay önce

Abdurrahim semavi kim Allah aşkına da bunu bilecek yetkili ağız mı? Youtube kanalında 10 bin kişi bile abone değil. Sallıyor olursa olur ben demiştim diyecek, olmazsa bişeyler uydurulur nasıl olsa

20 Mart 2023 10:47

Senin gibi beyin özürlüsu birine nörolojiye gitmeni tavsiye ediyorum.Supheli durumlar sezdim gülünç birşey yokdu çünkü acil tedavi ol

elettronicaeng, 2 ay önce

Sabah sabah iyi güldürdün beni. Bende bu hayal dünyasında yaşamak istiyorum ne tavsiye edersiniz bana?

20 Mart 2023 10:49

Bu saatten sonra beni 15-20 kurtarmaz, tek derdim 14 Mayıs, sonrasinda Allah büyük , sanırım hemen hemen herkes benim gibi düşündüğü içinde bunlar zam falan yapmaz,

qwertyas
Daire Başkanı
20 Mart 2023 11:12

Bir ihtimal sendika başkanı milletvekili adayı olursa memurlar rahat nefes alır ve ek zam gelir diyordum ama adam tekrar sendika başkanı olmuş vekillik istemiyormuş. İşimiz zor. Hem ek zam gitti hemde agustostaki toplu görüşme gitti. 2 seneye bir yasal düzenlemeyle memur maaşı asgari ücretin altına düşer.

player52
Memur
20 Mart 2023 11:19

Çok fazla yandaş kanal seyreden şahıslar zam hayali kuruyor. Adamlar adım adım asgari ücret ile devlet memuru maaşını eşitlemeye uğraşıyorlar. Bu yaptıklarını da gizli saklı yapmıyorlar, son 6-7 senelik süreçte bakanların açıklamalarını takip ettiyseniz görmüş olmanız gerekirdi. Memura bir şartla zam yaparlar asgari ücrete yapılacak olası bir zammın altında memur maaşı kalmaması için. Şuan ki sistemde fazlasını istemek adamların yıllardır yapmış olduğu çalışmaları çöpe atmasını beklemek olur. Maliye Bakanımızın da dediği gibi kurdukları bu sistemde bir tek ücretli çalışanlar kaybediyor, kaybetmeye de devam edecek. Yöneticilerimizin kendisini örnek almış olduğu çin modeli kalkınma sistemi de bunu gerektiriyor zaten.

memuruz04
Aday Memur
20 Mart 2023 12:08

3 Nisan Pazartesiye geliyor, Kabine Toplantisi olursa enflasyon verisinin pesine %15 ila %20 arasinda ek zam gelebilir.

Fsb.2109
Aday Memur
20 Mart 2023 12:12

Çalışanların milli gelirden aldığı pay 2021'de yüzde 30,1 iken 2022 yılında yüzde 26,5'e düşmüş. Sermayenin gelirden aldığı pay ise yüzde 52,5'ten 54,5'e çıkmış.

serserkan
Memur
20 Mart 2023 13:13

adam yorum yapıyor:)))

satac123
Şube Müdürü
20 Mart 2023 14:55

Parti içinden aldığım duyuma göre %10-15 civarı memura verilecek. Asgari ücret için de 10700 ya da 11 bin düşünülüyormuş. Öyle olursa asgari ücrete 4-5 ay içinde %100, memura yüzde 43 zam yapılmış olur. Şahsen asgari ücretin altında yapılacak hiç bir oranın memurun işine yaradığını düşünmüyorum. Memura yüzde 10 asgariye yüzde 30 zam yapılacaksa memura da asgari ücretliye de yapılmasa daha iyi.

20 Mart 2023 14:57

Boşuna zam beklemeyin işçi kardeşlerimize yapılacak zam konuşuluyor su anda, seçime yakın emekliye ve asgari ücretliye zam yapılır memura yine bişey kalmaz
Toplam 179 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi