Editörler : cihan27E.Kayı Han

egevrl
Yasaklı
20 Mart 2023 15:09

Ne zamana planlıyorlar hocam. Bir tarih var mı?

satac123, 2 yıl önce

Parti içinden aldığım duyuma göre %10-15 civarı memura verilecek. Asgari ücret için de 10700 ya da 11 bin düşünülüyormuş. Öyle olursa asgari ücrete 4-5 ay içinde %100, memura yüzde 43 zam yapılmış olur. Şahsen asgari ücretin altında yapılacak hiç bir oranın memurun işine yaradığını düşünmüyorum. Memura yüzde 10 asgariye yüzde 30 zam yapılacaksa memura da asgari ücretliye de yapılmasa daha iyi.

satac123
Daire Başkanı
20 Mart 2023 15:16

Tarih hakkında bir bilgi yok maalesef. Sadece konuyla ilgili çalışıldığı söylendi. Tahminim nisan sonu mayıs başı gibi açıklanır.

egevrl, 2 yıl önce

Ne zamana planlıyorlar hocam. Bir tarih var mı?

Tekniker48
Aday Memur
20 Mart 2023 15:31

Asgari ücrete zam yapılmasına karşı değilim ama bizim aldığımız oran o orandan her zaman düşük olduğu için ve a dan z ye aldığımız herşey asgari ücret oranında zamlandığı için maalesef her zamda memur zararlı çıkıyor

engineer323
Aday Memur
20 Mart 2023 15:34

Hükümete dikkat ediyorumda memura adam gibi bir zam verme düşüncesinde değil merak etmesinler seçime şurada 55 gün var

elettronicaeng
Aday Memur
20 Mart 2023 15:39

Gülüyorum sana sadece gülüyorum :))

memuradayimami, 2 yıl önce

Senin gibi beyin özürlüsu birine nörolojiye gitmeni tavsiye ediyorum.Supheli durumlar sezdim gülünç birşey yokdu çünkü acil tedavi ol

dca23
Şef
20 Mart 2023 16:28

Nisan sonu olmasi mumkun degil. Nisan maasina yetistiremedikleri her senaryoda secimden ao raya kalmis oluyor zamlar xubku bir sonraki maas secimden sonraki gun. Hukumet zam yapacaksa secimden once yapmak isteyecektir. Akil var mantik var. Mayis maasina zam yapmasinin bir anlami yok. Sunhn suradinda temmuz zammina ne kaldi zaten, oraya kadar bekletir o zaman zaten
satac123, 2 yıl önce

Tarih hakkında bir bilgi yok maalesef. Sadece konuyla ilgili çalışıldığı söylendi. Tahminim nisan sonu mayıs başı gibi açıklanır.

murdock reis
Genel Müdür
20 Mart 2023 16:40

zam yapmazlar. 20 yıldır zam mı yapmışlar ki! (enflasyon farkını bile doğru düzgün açıklamıyorlar) hala zam yapacak diye bekleyenlere hepten şaşırıyorum. zaten aldığımız maaş vasıfsız asgari ücretliden bile aza denk geliyor (yol,yemek ücreti vs...)

zam yapsalar bile bunu temmuzdaki enflasyon farkından düşerler. biz de gariban memurlar olarak sürünmeye devam ederiz!

ebegumecii
Kapalı
20 Mart 2023 16:48

Nisan sonu mayıs bası mi :))) arkadaşlar ilave zammin (toplu sözleşme dışında oldugundan) meclisten gecmesi gerek ve 6 nisanda meclis kapaniyor. atarken biraz üsturuplu atın lütfen

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
20 Mart 2023 18:29

Memura %15 asgari ücrete %35 zam yapılırsa asgari ücret kamuda memur maaşını geride bırakır asgari ücrete yapılan zam enfilasyona direk etki edeceğinden memura yapılan zam yok hükmünde olduğu gibi enfilasyon karşısında memur daha çok ezilir.

Haticenetice
Aday Memur
20 Mart 2023 19:26

Kesinlikle katılıyorum. Birilerinin yaşam standardı artarken bizim hep azalıyor malesef

Tekniker48, 2 yıl önce
Asgari ücrete zam yapılmasına karşı değilim ama bizim aldığımız oran o orandan her zaman düşük olduğu için ve a dan z ye aldığımız herşey asgari ücret oranında zamlandığı için maalesef her zamda memur zararlı çıkıyor

Kirilmazcam
Daire Başkanı
20 Mart 2023 19:27

%40 ek zam şart.

Android60
Kapalı
20 Mart 2023 20:23

Hangi parti hafta sonu gençlik partisinde mi konuştular :)

satac123, 2 yıl önce

Parti içinden aldığım duyuma göre %10-15 civarı memura verilecek. Asgari ücret için de 10700 ya da 11 bin düşünülüyormuş. Öyle olursa asgari ücrete 4-5 ay içinde %100, memura yüzde 43 zam yapılmış olur. Şahsen asgari ücretin altında yapılacak hiç bir oranın memurun işine yaradığını düşünmüyorum. Memura yüzde 10 asgariye yüzde 30 zam yapılacaksa memura da asgari ücretliye de yapılmasa daha iyi.

freshwind
Şef
20 Mart 2023 20:33

Nisan sonu yapılacak zammın seçime etkisi sıfır olur hatta sıfırdansa kötü olur bunu hükümette biliyodur. Nisan başı yapıldı yapıldı yoksa nanay.

unsal1420
Aday Memur
20 Mart 2023 20:34

Bu zam tellallığını kim çıkarıyor anlamış değilim dünya krizin eşiğinde üstelik ülke afetlerle uğraşıyor 3 5 seneni gözden çıkarın gereksiz harcamalar yapmayın işler daha da kötüye gidebilir

efeben
Kapalı
20 Mart 2023 20:35

Partinin bundan haberi var mı?

Yediyüzellibin tane partici yayıncı yandaş var hiç biri haber alamadı ama siz aldınız.Allah razı olsun.Rica etsek 25 felan olabilir mi.Bizi dinlemiyorlar. Ennn yetkili sendika sandukayı iplemiyorlar.

Yaklaşık 3 milyon memuruz.Ailesi felan 5 milyon felan seçmen yapıyor.Onu da hatırlatsanız.

Söz zam gelirse size tavuk döner ısmarlıycam.Et olmaz kilosu muhalefet yüzünde 300 ü geçti.

Tekrardan Allah razı olsun partiden yeni haberler bekliyoruz.

Gerçi zam olmasada olur.Memur dediğin izci gibidir.

Memur susamaz.

Memur acıkmaz.

Memur yorulmaz.Memur çocuk büyütmez.

Memur evde oturmaz.

Memur gerekirse açlıktan ölür gıkı çıkmaz.

Tehnkyu..

satac123, 2 yıl önce

boztaş58
Aday Memur
20 Mart 2023 21:12

zamma gerek yok enflasyon olmasın yeter

Quares321
Daire Başkanı
20 Mart 2023 23:59

Memura bir şey verilmeyecek boşuna ümitlenmeyin.

Trollerin ek zam müjdesi diye duyurduğu algı haberlerinin detayına bakarsanız. Asgari ğücrete de ek zam geliyor. Hem de memura yapılacaktan yine yüksek oranda olarak

Detaylar belli olsun esnaf ve üretici hemen mal ve hizmet fiyatlarına en asgari ücret artışı oranında ilave yapar. Kazığı zevkle sivriltmeye başlamışlardır. Bu süreçte yine memur en zararlı çıkan olur. Olmayan alım gücü daha da düşer

Ayselcansu
Aday Memur
21 Mart 2023 10:58

Sanırım yalan oldu bu saatten sonra gelmez gibi zam. İnşallah giderler.

HasanHndn
Memur
21 Mart 2023 13:08

Onlar sizden daha iyi hesaplıyor merak etmeyin. 20 yıldır memuru ikinci vatandaş durumuna düşüren yönetim %100 zam versede memurdan alacagı oy %50 yi gecmez. Onun yerine emekliye, işciye verir alır oyunu. Işciler oy veriyor demiyorum. Ama ben 20 yildır eziliyorum %100 bile kurtarmaz o yuzden oy vermem diyorum. Ama asgari ucreti 11-12 bin yaparsa emekli ikramiyesin 8 bin emekli maasinı 8 bin yaparsa oy alır. Yapacaktır kesin...

atnt
Aday Memur
21 Mart 2023 13:26

https://www.memurlar.net/haber/1059428/ Bir sendika çıkıyor istekleri sıralıyor. Memurlar net haber yapıyor ama haber yorumlara kapalı. Neyden korkuyorsunuz. Memurların sayfası değil mi burası Burada konuşulmayacaksa memurun sıkıntısı nerede konuşulacak?
Toplam 179 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi