Torpille taşerona geçip kadroya geçtiler(Kpss ile girenlere lafım yok),belediye sözleşmelilerine sırf torpili var diye sözleşmeli yapılıp kadro verildi ve sds adı altında belediyeler babasının parasını dağıtır gibi dağıtıyor örneğin izmir bb aylık 5000 tlnini üzerinde.Bizler yol,yemek cepten.İşçiler ikramiye,tediye,bizim kurumdakiler 60 gün üzerinden yıllık çıkış parası daha neler neler memurlar ne yaptılar size tek suçumuz kpss ile mi atanmak.
Sabırla sandığı bekliyoruz. Şu an yapabileceğimiz tekşey sandıkta karşı oy kullanmaktır. Bizde o günü sakince bekliyoruz.
Fakirleştirildik, mülksüzleştirildik, kimliksizleştirildik, işgal edildik, sömürüldük? Sadece sabdığı beklemek durumundayız.
Şu sandığı bekliyoruz diyenlere vallahi ayar oluyorum. Yahu twetter da bir dünya tweet attık. Hangi muhalefet partisi destek verdi memura. Onlarında tek derdi asgari ücret artışı, işçi maaşı.
Zamanında emekli yaşı yükseltildiginde Demirel iktidara geldiğimizde bunu hemen düzeltecez dedi oyları topladı. Kılıçdaroğlu bu seçimi kazanmak istemiyor. Bilmem kaç sayfa metin yayinladilar. Hepsi boş vaat.
Şu sandığı bekliyoruz diyenlere vallahi ayar oluyorum. Yahu twetter da bir dünya tweet attık. Hangi muhalefet partisi destek verdi memura. Onlarında tek derdi asgari ücret artışı, işçi maaşı. Zamanında emekli yaşı yükseltildiginde Demirel iktidara geldiğimizde bunu hemen düzeltecez dedi oyları topladı. Kılıçdaroğlu bu seçimi kazanmak istemiyor. Bilmem kaç sayfa metin yayinladilar. Hepsi boş vaat. Aksak bey, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ee senin önerin nedir kardeşim? Ne yapak mesela?
akpartiye oyumuzu verelim.önerim budur.akparti istemezseniz anlarım.şansınızı mhpde deneyin bu sefer.ama dersenizki tepki koymak istiyorum.gidip boş oy atın.inanın herşey yoluna girecekdir.
akpartiye oyumuzu verelim.önerim budur.akparti istemezseniz anlarım.şansınızı mhpde deneyin bu sefer.ama dersenizki tepki koymak istiyorum.gidip boş oy atın.inanın herşey yoluna girecekdir. fakir.adam, 2 hafta önce - Alıntıya git
yok babacım kalaın o iş? 10 senedir her sene daha kötüye gidiyor?
húda par a versek olur mu
yani burda ne anlatmak istediğini anlamadım başımızdakiler değişmesin mi böyle iyi mi yani
Bende belediye memurum hiçte babamızı. Parası gibi boluk bereket sds almıyoruz 20 yıllıkmemurda bir yıllık memurda 700 lira alıyor parada42, 2 hafta önce - Alıntıya git
sgk da memurum
eyt si yapilandirmasi 1 krs ek para almiyorum
esit ise esit ucret diye sgk memurunun ikramiyesi kaldirildi
simdi her kurum kendi memuruna avantasini verdi
bir tek bizim sgk memurunu kendine dusman olarak goruyor