Editörler : cihan27E.Kayı Han
17 Mart 2023 21:10   

Haksızlığa Neden Susuyorsunuz ?

Torpille taşerona geçip kadroya geçtiler(Kpss ile girenlere lafım yok),belediye sözleşmelilerine sırf torpili var diye sözleşmeli yapılıp kadro verildi ve sds adı altında belediyeler babasının parasını dağıtır gibi dağıtıyor örneğin izmir bb aylık 5000 tlnini üzerinde.Bizler yol,yemek cepten.İşçiler ikramiye,tediye,bizim kurumdakiler 60 gün üzerinden yıllık çıkış parası daha neler neler memurlar ne yaptılar size tek suçumuz kpss ile mi atanmak.

17 Mart 2023 22:16

Fatih869
Şube Müdürü

Sabırla sandığı bekliyoruz. Şu an yapabileceğimiz tekşey sandıkta karşı oy kullanmaktır. Bizde o günü sakince bekliyoruz.

Fakirleştirildik, mülksüzleştirildik, kimliksizleştirildik, işgal edildik, sömürüldük? Sadece sabdığı beklemek durumundayız.

17 Mart 2023 22:40

parada42
Aday Memur
Bende belediye memurum hiçte babamızı. Parası gibi boluk bereket sds almıyoruz 20 yıllıkmemurda bir yıllık memurda 700 lira alıyor
17 Mart 2023 23:55

Aksak bey
Şef

Şu sandığı bekliyoruz diyenlere vallahi ayar oluyorum. Yahu twetter da bir dünya tweet attık. Hangi muhalefet partisi destek verdi memura. Onlarında tek derdi asgari ücret artışı, işçi maaşı.

Zamanında emekli yaşı yükseltildiginde Demirel iktidara geldiğimizde bunu hemen düzeltecez dedi oyları topladı. Kılıçdaroğlu bu seçimi kazanmak istemiyor. Bilmem kaç sayfa metin yayinladilar. Hepsi boş vaat.

18 Mart 2023 02:32

doks
Daire Başkanı

Şu sandığı bekliyoruz diyenlere vallahi ayar oluyorum. Yahu twetter da bir dünya tweet attık. Hangi muhalefet partisi destek verdi memura. Onlarında tek derdi asgari ücret artışı, işçi maaşı.

Zamanında emekli yaşı yükseltildiginde Demirel iktidara geldiğimizde bunu hemen düzeltecez dedi oyları topladı. Kılıçdaroğlu bu seçimi kazanmak istemiyor. Bilmem kaç sayfa metin yayinladilar. Hepsi boş vaat.

Aksak bey, 2 hafta önce - Alıntıya git

Ee senin önerin nedir kardeşim? Ne yapak mesela?

18 Mart 2023 14:07

fakir.adam
Şube Müdürü

akpartiye oyumuzu verelim.önerim budur.akparti istemezseniz anlarım.şansınızı mhpde deneyin bu sefer.ama dersenizki tepki koymak istiyorum.gidip boş oy atın.inanın herşey yoluna girecekdir.

18 Mart 2023 15:19

ekrem1999
Şube Müdürü
Memur zam için sürekli etkinlik yaptı. Etkinliğe binlerce katılım oldu ve herkes gördü. Ama sonuç var mı yok. Memur artık yetkili sendikadan çıkar oyunu atar geçer.
18 Mart 2023 16:12

Fatih869
Şube Müdürü

akpartiye oyumuzu verelim.önerim budur.akparti istemezseniz anlarım.şansınızı mhpde deneyin bu sefer.ama dersenizki tepki koymak istiyorum.gidip boş oy atın.inanın herşey yoluna girecekdir.

fakir.adam, 2 hafta önce - Alıntıya git

yok babacım kalaın o iş? 10 senedir her sene daha kötüye gidiyor?

18 Mart 2023 17:27

tolga6725
Aday Memur

húda par a versek olur mu

18 Mart 2023 20:53

tnsrkn
Genel Müdür

Adam haklı. Mevcut hükümete ve yetkili sendikaya yetki verelim ki bir sonraki toplu sözleşmede komple memuriyeti kaldirsinlar. Siyasetle işim yok fakat memuru fakirlestiren maaşını asgari ucret seviyesine ceken adete aclik sinirinda yaşatan başımızdaki 20 yıllık hükümet değil mi? Ben şahsen şansımızi deneyip baska birinin seçilmesini ne yapacağını görmek isterim. Zaten memur bitmiş durumda bundan daha kötüsü olamaz
19 Mart 2023 00:33

keskesizadam
Aday Memur

Aksak bey, 2 hafta önce - Alıntıya git

yani burda ne anlatmak istediğini anlamadım başımızdakiler değişmesin mi böyle iyi mi yani

19 Mart 2023 11:12

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
Bende belediye memurum hiçte babamızı. Parası gibi boluk bereket sds almıyoruz 20 yıllıkmemurda bir yıllık memurda 700 lira alıyor
parada42, 2 hafta önce - Alıntıya git

sgk da memurum

eyt si yapilandirmasi 1 krs ek para almiyorum

esit ise esit ucret diye sgk memurunun ikramiyesi kaldirildi

simdi her kurum kendi memuruna avantasini verdi

bir tek bizim sgk memurunu kendine dusman olarak goruyor

Toplam 11 mesaj