Ek zam için..İktidar anket sonuçlarını bekliyordur. Muhtemelen Merkez Bankası para basmaya başlamıştır.
Ek zam için..İktidar anket sonuçlarını bekliyordur. Muhtemelen Merkez Bankası para basmaya başlamıştır. kozmiktarihci, 5 gün önce - Alıntıya git
Valla istediği kadar silsinler memura emekliye ek zam olmadığı sürece AKP ye oy moy yok arkadaş yeter insanları mahvettiler kimse bana deprem oldu hazine de para yokdemesin 40 yaşında ki adamı emekli edecek parayı buluyorsa,milletvekillerine kendi maaşına %100 den fazla zam yapıyorsa, yurt dışından milyonlar döküp at alıyorsa,saraya gereksiz gosterislere para dökülüyorsa , suriyelileri ulkemde besleyecek maaş bağliyorsa bütün bunlara para varda benim ülkemin memurunun emeklisinin mi hakkını veremiyor,,,,ya o zammı yapacak ya da o balkonda inecek arkadaş benim babam 5500 emekli maaşı alıyor köyde kömürün tonu olmuş 7 bin senede 4 ton kömür gidiyor 28 bin lira bu adam 6 ay yemeden içmeden bir kuruş maaşına dokunmadan gelecek kışın kömürünü alacak vay garip babam vay,,,13 milyar memur maasimla ben Yedim etmeye kalksam eksilerdeyim kira yakıt çoluk çocuk....bitirdiler insanları hakkımız helal değil zaten önüme düşen anket sonuçlarında da AKP düşmüş artık
Silme yok diğer maaş ve özlük hakları kısmında paylaşmışsın onu
Zam gelecek rahat ol
Ek zam denilen, enflasyon farkının erken ödenmesidir, zam değildir yani. Ayrıca anket sonuçlarına göre belli olur.
Silme yok diğer maaş ve özlük hakları kısmında paylaşmışsın onu mücahit turhan, 5 gün önce - Alıntıya git
Hükümet gideceğini anladı zam filan beklemeyin boşuna. Günahını bile vermez artık. Son 2 ay sadece kendi ceplerine çalışırlar sonra topuklarlar.
Hükümet gideceğini anladı zam filan beklemeyin boşuna. Günahını bile vermez artık. Son 2 ay sadece kendi ceplerine çalışırlar sonra topuklarlar. Euphratestigris, 4 gün önce - Alıntıya git
Ben ek zam geleceğini düşünüyorum yüzde 30-50 arasında yoksa oy moy çıkmaz öğretmenlerden çok ciddi gelir kaybı var son 10 yılda ha bu sene ha önümüzdeki sene diye diye daha da kötüye gitti